inzerce, prodej, prodám, bazar

Volant Microsoft SideWinder Force Feedback Wheel

Kategorie: Herní zařízení

Prodám volant Microsoft SideWinder Force Feedback Wheel
Sada obsahuje originální krabici, volant, pedály, zdroj a veškerou potřebnou kabeláž k propojení.
K PC se volant připojuje přes USB port.

Je hodný pro ovládání automobilových simulátorů a her.
Volant má plnohodnotný Force Feedback, poskytne realistickou zpětnou vazbu - nárazy, zatáčení, povrch vozovky.

Osobní odběr v Pardubicích s platbou v hotovosti.

Zaslání přes Zásilkovnu
- pouze doprava 100Kč
- platba dobírkou +23Kč
- zaslání na vaši domácí adresu +30Kč
Zásilku odesílám až po úhradě přepravních nákladů.
Platby přijímám pouze převodem na účet nebo dobírkou.
Volant Microsoft SideWinder Force Feedback Wheel
Podobné inzeráty
Stojan na volant a pedály Wheel Stand Pro
Stojan na volant a pedály Wheel Stand Pro. Nastavitelný sklon držáku volantu (možnost otáčení o 360°). Možnost přizpůsobení všem typům křesel a pohovek. Speciální uvolňovací mechanismus pro rychlou úpravu. Protiskluzové gumové nožičky. Kompatibilní s volanty Thrustmaster F458 SPIDER (volant a pedály), Thrustmaster T80/T100 (volant a pedály), Thrustmaster F458/F430 (volant a pedály), Logitech Driving Force GT /PRO /EX /FX (pedály a volant s originálními svěrkami), Thrustmaster RGT Force Feedback Pro (volant), Thrustmaster Ferrari Red Legend (volant a pedály), Thrustmaster T150 + možnost přizpůsobení jiným. Kvalitní zpracování. Prodej bez volantu. Velmi dobrý stav. Pouze osobní odběr.
Predám joystick Logitech Force 3D Pro
Predám herný USB joystick Logitech Force 3D Pro s technológiou Force Feedback. Málo používaný, čistý, vo výbornom stave bez poškodení. Plne funkčný vrátane všetkých tlačidiel, ôs (tiež podpora osy otočenia páky) a force feedback motorov. S pôvodným adaptérom na napájanie. Vhodný pre letecké simulátory ako FSX, X-Plane, MSFS - s podporou force feedbacku ale aj bez - driver vie zabezpečiť pocit "pružiny" aj rôzne efekty. Vhodný aj na experimenty alebo prerábky... Len ako je na fotkách, bez balenia - nie je problém ale bezpečne poslať. Detailná špecifikácia, testy na webe. Fotky sú reálne, dobierka, zásielkovňa OK po prevode poštovného vopred na účet. Preferujem kontakt cez mail. *** Pokiaľ inzerát vidíte, je aktuálny *** —————————————————————————— Ak Vám na mail nedpovedám do hodiny (skontrolujte prosím aj spam), napíšte prosím znova alebo mi rovno zavolajte (nie sms!), lebo v poslednej dobe sa žiaľ na maily cez nedá spoľahnúť! Ľudia typu "mám vážny záujem" - ale nikdy sa viac neozvem, prosím, nestrácajte môj čas! Ďakujem!
Volant + stojan
predam volant Thrustmaster T150 pro PS5/PS4 a PS3 + stojan Wheel Stand Pro PRO. volant: stojan: Dovod predaja, uz na to bohuzial nemam cas. Stav ako novy, minimum hrane. Predavam ako celok, len osobny odber Slavkov u Brna. Pri rychlom jednani mozno zlava.
Volant Logitech G29 Force Feedback PS4
Prodávám volant Logitech G29 Force Feedback pro PS4 a PC se zárukou, kompletním originálním balením i veškerou kabeláží (jako z obchodu). Volant jsem kupoval na konci srpna 2022 (takže cca půl roku starý) a byl používaný pouze tak 4 hodiny týdně. Velice málo používaný a bez jakýchkoliv škrábanců či oděrků, vše plně funkční. Dodám k volantu i fakturu o koupi, včetně všech důležitých papírů co byly v balení. V případě rychlého jednání, bych neměl problém snížit cenu na 4500kč. Prodávám, abych to neměl zbytečně doma když to dostatečně nevyužiju a říkal jsem si, že by volant v podstatě novém stavu někdo ocenil. Na SMS ani telefon nereaguji, takže v případě zájmu pište na rudolf.krajci@ děkuji.
Thrustmaster F430 force feedback volant k PC
Prodam volant Thrustmaster F430 s odezvou force feedback. Volant je plne funkcni ve vynikajicim stavu.
Herní volant Trus Force feedback
Herni volant Trust GM-3500R Force feedback (elektricka zpětná vazba) Volant je jako nový minimálně používány. Věnec volantu je pogumovaný žádný plast, bez vůli v řízení.Vhodny pro PC.