inzerce, prodej, prodám, bazar

Volant Nismo 365A

Kategorie: Nissan

Prodám raritní originální volant Nismo 365A z devadesátých let (Nissan skyline GT-R R32 a R33). Originální krabice, klakson a kryt klaksonu.

Stav jako nový! Při rychlém jednání sleva

Nissan,Skyline,350z,200sx,300zx ,s13,14,s15,silvia,240sx
Volant Nismo 365A
Podobné inzeráty
Nissan 370Z Nismo roadster
Prodám automobil Nissan 370Z Nismo roadster 241kW. Vozidlo má najeto: 78.329km Provoz od: 03/2011 Automatická převodovka Výbava: Autorádio CD přehrávač Bluetooth Imobilizér El. přední okna El. zrcátka Shrnovací střecha Aut. klimatizace Výškově nastavitelná sedadla Podélný posuv sedadel Výsuvné opěrky hlav Polohovací sedadla Potahy kůže Multifunkční volant Nastavitelný volant Posilovač řízení Řazení pádly pod volantem Airbag řidiče Deaktivace airbagu spolujezdce Palubní počítač Alu kola Senzor opotřebení brzdových destiček ABS Protiprokluzový systém kol (ASR) Stabilizace podvozku (ESP) Senzor tlaku v pneumatikách Aut. převodovka Tempomat Sportovní podvozek Laděný výfuk Startování tlačítkem Start-stop systém Denní svícení LED denní svícení Hands free Bezklíčové odemykání Automobil je poškozen na levé zadní části. Interiér vozidla je zachovalý,​ ve výborném stavu. Exteriér je poškozen nehodou,​ jinak je ve velmi dobrém stavu,​ pouze na některých místech jsou viditelné lehké kosmetické vady od běžného užívání. Vozidlo je v ozvučení BOSE SOUND SYSTEM. Automobil má exteriérové doplňky Nismo a má najeto pouze 78.329 km
Nissan 350Z
Predám Nissan 350Z. Rok výroby 2005, najazdených cca 78.000 míľ (amer. verzia base). Auto je vo veľmi dobrom stave, v zime nejazdené, garážované. Kolesá 18 palcové originál Nismo, nová spojka a komplet brzdy (najazdené cca 15.000 míľ), STK do júna 2024. Športový výškovo a tuhostne nastaviteľný podvozok HSD Monopro. Interiér čierna látka !!! Oveľa lepšie ako koža, nešmýka sa. Volant čistý bez škaredých tlačítiek... Doplnky dizajn Nismo. Olej Mobil 10W60 každých 5000 míľ, motor čistý bez karbónu, ide ako hodinky. Nedriftoval som, len normálne jazdil, slúžilo ako "frajerina". Predávam ho s ťažkým srdcom lebo potrebujem peniaze na niečo iné.
Nissan 370Z NISMO 253KW TOP
Dobrý den, nabízím krásné a velmi zachovalé Zetko. Jedná se o orig Nismo model 2014 Evropská verze. Dnes již velmi zřídka vídaný model. Celkový nájezd 49800 Km. Opticky bez závad a škrábanců, bez nehod, nekuřácké auto. Díky laděnému výfuku má dospělý zvuk a design. Vše funguje bez problémů, motor a převodovka 100%. V případě že se vám líbí a zároveň chcete rozumně investovat, volejte nebo pište. Zdraví Jrk.
Nissan Juke F15 Přední nárazník s maskou, chladiče
Prodám přední nárazník na Nissan Juke F15, masku, mám facelift i předfacelift nebo Nismo. Mohu nabídnout nárazníky v jiné barvě, mám i spodní časti nárazníků, přední, zadní, i na verzi Nismo. Dále mohu nabídnout vodní chladič a Intercooler na motor 1.6Dig-T 140kw. Pro více info volejte nebo pište, ideálně mezi 11 a 17 hodinou.
Prodam nissan 200sx s14 sportline edice
auto je na jednotce ecu master naladěno na 260whp turbo gt2871r vstriky nismo 550 innovate lambda s budikem cometic těsnění pod hlavou arp srouby greddy front pipe greddy down pipe olej chladic setrab nismo termostat auto je absolutně bez koroze jediná závada na laku je lehce skrabli přední nárazník stavitelny podvozek tein cena pevná
Nissan 350z
Prodám Nissan 350Z, VQ35DE 206kw, evropská verze, najeto cca 230000km, první majitel v ČR, auto vždy dostalo tu nejlepší péči, je ve skvělé kondici. Úpravy: - Sportovní filtr INJEN - Přídavný olejový chladič HKS - Nerez svody + nerez výfuk kopie HKS - Karbonové křídlo NISMO V3 - Karbonový difuzor - Kola JAPAN RACING R19 - Sportovní výškově i tuhostně stavitelný podvozek BC RACING - Kotouče a destičky EBC BSD Yellow STUFF - Pneu Hankook Ventus EVO3 - Odnímatelné tažné zařízení zapsané v TP - Přední lip - Přídavné budíky - Volant a řadící páko SPARCO - Sedačky OMP FIRST s FIA homologací - Pásy OMP s FIA homologací + OMP podsedáky - Zadní rozpěra pro pásy - Autorádio ALPINE + repro HERTZ + CARPOWER zesilovač + sub GROUNDZERO 500W RMS - Pod autem i v interieru RGB LED neony - Blikačky + sirény Po sundání polepů je auto celé černé. Funkční a velmi zábavné auto. Bazary nevolat. Mám pouze slabou chvíli a vidinu jiného vozu, tak bude na chvíli Ztko na prodej. :-) Uvedená cena 500.000,-Kč je bez DPH. Dohoda ne ceně možná. Možná výměna za Can-Am Maverick + můj doplatek. Prosím pouze psát sms nebo mail. Děkuji.