inzerce, prodej, prodám, bazar

VOLKL Racetiger GS UVO 180cm

Kategorie: Lyžování

Prodám obřačky Völkl Racetiger GS UVO. Délka: 180cm.
Rozměry: 116/70/96mm.
Rádius: 19,1m.
Vázaní: Marker Motion 12.

Sendvičová lyže vybavená dřevěným jádrem technologií Mulitlayer Woodcore

Lyže jsou po velkém servisu, připravené na sezónu.
Velmi pěkný stav, plné hrany po celé délce.
VOLKL Racetiger GS UVO 180cm
Podobné inzeráty
Völkl Racetiger 165cm
Závodní sjezdové lyže Völkl Racetiger SL jsou skvělé na rychlé krátké oblouky na tvrdých upravených svazích. Sjezdové lyže Völkl Racetiger SL - základem je sendvičová konstrukce s vícevrstvým dřevěným jádrem buk/topol 70/30 (Speedwall Multilayer Woodcore). Uvedené jádro je ještě z horní i dolní strany vyztuženo titanalovým plechem. Jádro je dále doplněno novou technologií 3D.GLASS, která lyži dělá hravější. Model Racetiger Speedwall SL UVO má tvar prohnutí Tip Rocker (lehce přizvednutá špička pro snazší ovládání při nájezdu do oblouku) a nový tlumič nežádoucích vibrací - prvek UVO.3D (dokáže tlumit rázy ve třech nezávislých směrech). SKLUZNICE A HRANY PO SERVISU A VE VÝBORNÉM STAVU!!! Při rychlém jednání sleva!!
Volkl Racetiger rc 170sm r-16 4m 101/72/119
Prodam lyze volkl racetiger rc 170sm r-16 4m 101/72/119, model 2015/2016. Model Völkl Racetiger Speedwall RC UVO vychází jako celá řada Racetiger ze závodní slalomky. Nejlepší výkon podá na upravené sjezdovce, kde vládne delším dynamickým obloukům. Lyže disponuje bočnicemi Speedwall, které jsou vyrobeny ze stejného materiálu, jako skluznice. Profil Tip Rocker usnadňuje zahájení oblouku, tlumíci prvek UVO zase pohltí nežádoucí vibrace.
Völkl Racetiger GS + vázání rMotion3 12 GW  22/23 , 178cm
Prodám levně ještě zabalené nepoužité lyže Völkl Racetiger GS + vázání rMotion3 12 GW BLK/RED model 22/23,délka lyže 178cm,rádius 17,5m krojení 115/67/98,doporučená cena 23990 nyní v AKCI 12900. Skvělé lyže na upravené sjezdovky, ideální na delší oblouky .Základ lyže Völkl Racetiger GS tvoří vícevrstvé dřevo, které je z vrchní a spodní části vyztuženo titanalovým plechem. Tato lyže se skvělé hodí na dlouhé oblouky na tvrdý upravený sníh. . Uvedené jádro je ještě z horní i dolní strany vyztuženo titanalovým plechem. Jádro je dále doplněno novou technologií 3D.GLASS, která lyži dělá hravější. Model Racetiger Speedwall GS má tvar prohnutí Tip Rocker (lehce přizvednutá špička pro snazší ovládání při nájezdu do oblouku) a tlumič nežádoucích vibrací - UVO (dokáže tlumit rázy ve třech nezávislých směrech). Model Racetiger GS je dodáván s deskou a inovovaným vázáním rMotion2 Grip walk, které má oproti svému předchůdci širší základnu a nižší hmotnost.
VÖLKL RACETIGER SL 21/22 + VÁZÁNÍ RMOTION2 12 GW
Prodám téměř nové lyže, lyžovalo se na nich 5x - bez defektů a bezprostředně po servisu - voskování skluznice, broušení hran. 155cm, radius 11m. Nejlépe osobní předání v Praze. Na nabídky s DPD nereaguji. Díky za pochopení. Völkl Racetiger SL Skvělé lyže na rychlé krátké oblouky na tvrdých upravených svazích. Základem je sendvičová konstrukce s vícevrstvým dřevěným jádrem (Speedwall Multilayer Woodcore), kdy samotné jádro je vyrobeno ze dvou druhů dřeva - tvrdší v oblasti hran, měkčí ve středu lyže. Uvedené jádro je ještě z horní i dolní strany vyztuženo titanalovým plechem. Jádro je dále doplněno novou technologií 3D.GLASS, která lyži dělá hravější. Model Racetiger Speedwall SL UVO má tvar prohnutí Tip Rocker (lehce přizvednutá špička pro snazší ovládání při nájezdu do oblouku) a nový tlumič nežádoucích vibrací - prvek UVO.3D (dokáže tlumit rázy ve třech nezávislých směrech). Rychlost skluzu, a tím i lyží, zajišťuje použití vysokomolekulární závodní skluznice P-Tex 4504, spolu s úpravou boků Speedwall (oproti běžným bočnicím má tato řádově vyšší kluznost). Model Racetiger Speedwall SL je dodáván s deskou a inovovaným vázáním rMotion2 Grip walk, které má oproti svému předchůdci širší základnu (tím i kontaktní plochu spojení s lyží pro optimální přenos sil od lyžaře do lyže) a nižší hmotnost. Uložení vázání na lyži je plovoucí (pevný bod je pod patou), čímž je dosaženo většího zrychlení při výjezdu z oblouku.
VOLKL RACETIGER GS, Speedwall, Titanium, TOP stav
Použité lyže VOLKL Racetiger GS 2017 UVO, Speedwall, Woodcore, Titanium, TIP rocker + Marker Motion X CELL 12 (TOP stav) s nastavitelným vázáním. Mohu je poslat kurýrem na dobírku (+150 Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. CP_LY_0703 Rádius a délka: 17 (161cm); Lyže je možné vyměnit za vaši velikost. parametry: 102-66-90 (161cm); Původní cena: 31 760 Kč Hrubé hrany a skluznice v bezchybném stavu. Lyže jsou nabroušené a navoskované. Závodní model lyží na obří slalom pro kategorii FIS závodů pro SVĚTOVÝ POHÁR Evropský i kontinentální muže i ženy. Skvěle vybavená obřačka s rádiusem 30 m. Lyže je samozřejmě vybavena dřevěným jádrem a technologií Full Sensor Woodcore. Varianty s vázáním Marker Race X-Cell 18 nebo 24 jsou dodávány s deskou Piston WC plate 9 mm a s technologií UVO. Race Finish 1: Base 0,8 °, Side 87,6 ° Specifikace: Závodní obřačka určené pro závody Světového poháru Evropského i kontinentálního mužů 193 cm a ženy 188 cm Rádius 30 m Šířka pod vázáním 65 mm 3 vrstvy titanalu Mají voskovatelné bočnice Speedwall a tlumící prvek UVO, který eliminuje nežádoucí vibrace. Dřevěné jádro Speedwall Multilayer Woodcore. Díky tomu se budou nejlépe chovat při agresivní rychlé jízdě dlouhými oblouky na upravené sjezdové trati. Pro snazší zahájení oblouku mají lyže na špičce prohnutí rocker.
VOLKL Racetiger GS 180cm r-19,4. Model 2019/2020 pěkné
Prodám nejvyšší model komerčních obřaček v pěkném stavu VOLKL Racetiger GS Speedwall UVO 180cm r-19,4. Model 2019/2020. Cena nové lyže byla 23500Kč. Nyní prodám za 5990Kč!!! Lyže v pěkném stavu, hrany a skluznice TOP stav Závodní komerční lyže na obří slalom vyztužené titanalem. Mají voskovatelné bočnice Speedwall a tlumící prvek UVO, který eliminuje nežádoucí vibrace. Dřevěné jádro Speedwall Multilayer Woodcore. Díky tomu se budou nejlépe chovat při agresivní rychlé jízdě dlouhými oblouky na upravené sjezdové trati. Pro snazší zahájení oblouku mají lyže na špičce prohnutí rocker. Osobní odběr, nebo pošlu na dobírku Koukněte i na další širokou nabídku prodejce