inzerce, prodej, prodám, bazar

Vrchní sestra - ambulance

Kategorie: Zdravotnictví

Nehledáme jen tak někoho, hledáme právě Vás! Hledáme jedinečného člověka s citem. Na starosti budete mít střední zdravotnický personál, zajišťování zdravotnických úseků, nábor a další. Nečekejte na nic, zde je Vaše příležitost.
Vrchní sestra - ambulance
Podobné inzeráty
Zdravotní sestra ORL ambulance
Přijmeme zdravotní sestru na plný úvazek do zavedené ORL ambulance v Ostravě Porubě. K atraktivnímu platu nabízíme příspěvek na stravenky, případně příspěvek na penzijní pojištění. Pět týdnů dovolené je samozřejmostí. Audiologický kurz výhodou. Pro bližší informace nás prosím kontaktujte.
Zdravotní sestra
Do jednosměnného provozu ambulance praktického lékaře sháníme praktickou nebo všeobecnou sestru na 30 hod úvazek. Moje ambulance- pobočka Chodov, Praha 11.
Chirurg do ambulance
Přijmeme chirurga na plný, nebo částečný úvazek do ordinace na Praze 5. Nabízíme individuální dohodu platových podmínek dle vzdělání a zkušeností. Pro mimopražské možnost výhodného ubytování. Nástup možný ihned. Tel.: e-mail: keltiamedadmin@
Zdravotní sestra
Lymfatické centrum přijme na HPP zdravotní sestru,fyzioterapeutku.Kontakt-lymfatickecentrum@
Jsem zdravotní sestra v důchodu a hledám
práci ve zdravotnictví na částečný úvazek v Bílině a okolí. Praxe více jak 43 let na různých postech. Specializace na diabetologii a odběry.
Zdravotní sestra - Kladno, Praha-západ
Domácí péče Včelka Pobočka - okres Kladno, okres Praha- západ Do našeho týmu Včelek, z okresu Kladno a Prahy -západ, hledáme sestřičku na HPP, DPP. - náborový příspěvek 60000 Kč Nástup možný ihned, nebo po domluvě. Výhodou Vám bude - velký a skvělý tým sestřiček - krásná a vděčná práce - žádný směnný provoz - hrazené vzdělávání - loajální vedení - stravenkový paušál a další benefity Požadujeme - schopnost samostatně se rozhodovat - empatii k potřebám klientů a jejich rodinných příslušníků - trestní a občanskou bezúhonnost - ochotu se dále vzdělávat - profesionální vystupování - zodpovědnost a loajalitu