inzerce, prodej, prodám, bazar

věšák

Kategorie: Ostatní nábytek

věšák na bundy pro dospělé i děti a odkládací plocha na čepice, šály...
věšák
Podobné inzeráty
Stojací věšák mramor
Prodám nový věšák, který jsem zakoupil u jediného originálního prodejce v Německu. Dávám garanci vrácení peněz, že je věšák nový, originál včetně návodu zabalený, nikdy nepoužitý a zcela funkční. Technische Daten: Höhe 173 cm Breite Kopf 46 cm Durchmesser Fuß 37 cm Belastung bei gleichmäßiger Verteilung: 10kg verchromtes Metall, lackiertes Standrohr původní cena 59 euro . Posílám na dobírku kurýrem PPL, pro věšák můžete přijet do Aše, popř. okres Cheb
Věšák s lavičku
Prodám masivní věšák z dubu v industriálním stylu.(ruční práce) Věšák je velmi robustní a celkem těžký Rozměry. Š. 100cm V. 200cm K vidění v Hrádku nad Nisou, Václavská 131 Lavice, věšák, dub, fošny, trámy, rustikální, industriální, zahrada, prkna.
Předsíňový věšák, zavesny vesak, predsinova stena
Věšák na bundy, kabaty, atd. NIKDY NEPOUZITO!!! Barva bila a dub san remo. Nevyuzito z cele sestavy, viz odkaz. K dispozici jen samotny vesak. Novy, nepouzity, jen slozeno podle navodu. Osobni odber Praha Podoli Rozmery: vyska 193cm, sirka v uzsim miste 30cm, sirka police 50cm. Rychle jednani = sleva-prekazi !!!
Nástěnný IKEA věšák TJUSIG (černá barva)
Prodám nástěnný IKEA věšák TJUSIG (černá barva, 78 cm). Věšák je ve 100% stavu bez jakéhokoliv poškození. Předmět je stále k prodeji v IKEA, takže veškeré detaily lze najít na jejich webu. Pouze osobní odběr v Ostravě
Nástěnný věšák s poličkou - Rita
Prodám nástěnný věšák s poličkou ve vintage stylu. Věšák z řady Rita je vybaven poličkou a třemi dřevěnými bedýnkami. Nábytek z této kolekce, je mnohdy vyroben se záměrnou patinou za účelem historizujícího nádechu. Rozměry: 31 × 76 × 23 cm Odkaz:
Botník věšák Pinning Ikea
Prodám velice pěkný botník a věšák Pinning Ikea. Drobné kosmetické vady na sedací desce, ale ty lze zakryt podsedákem. Nový v Ikea stojí momentálně 4000 Kč - Nejlépe osobní odběr v Ostravě. Po seriózní domluvě jsem ochotný rozebrat, zabalit a poslat, třeba přes Zásilkovnu.