inzerce, prodej, prodám, bazar

Všechno je v prli

Kategorie: Zdravý životní styl

Prodám knihu “Všechno je v pr**li” (Mark Manson). Nová stála 350Kč. Přečetla jsem jen první kapitolu, je jako nová.
Všechno je v prli
Podobné inzeráty
Všechno je jedlé
Všechno je jedlé kniha od: Hana Synková Kniha jako nová
Jídelníčky, tipy, sport - nej kniha na trhu
Nabízím 2 nové knihy (pouze obě dohromady)nejlepší nutriční terapeutky - jde o terapeutku olympijského týmu USA. Koupila jsem na radu strejdy,který díky nim shodil 30 kg - knihy ovšem nechtěl půjčit,chce je mít po ruce. V praxi jsem je ale nevyužila. Obsahují všechno - jídelníčky, tipy, návody na sport, rady pro nesportovce i sportovce, běžce, fitnessáky atd. Jídelničky jsou vhodné i pro české suroviny!!!!Zájemci,prosím jen mailujte. Zasílám ihned DPD za 128 nebo poštou (vyberte si způsob dopravy na )- poštou jednou měsíčně,kolem 14.,kdy chodím na poštu. Neprohloupíte, knihu jsem listovala,je skvělá a v praxi jsem viděla výsledky - strýc neplatil nutriční poradce atd.,držel se knih - cena je za obě dohromady.Jsem seriozní.
Naučné knihy známých osobností ve svém oboru
Dobrý den, prodávám všechny naučné knihy, které můžete vidět na obrázku. Knihy byli čtené pouze mnou a mojí sestrou, jinak jsou po celou dobu uchovávané v knihovně. Jsou tedy ve výborném stavu jako nové. Pokud máte o knihy zájem, nemám problém Vám každou knihu nafotit ze všech stran zvlášť. Prodávám po 2 a více kusech. Původní cena všech knih dohromady přesahuje částku 5 000 Kč. Cena u každých knih dohodou + poštovné. Knihy na prodej: Čtyřhodinový pracovní týden - Timothy Ferriss (199,-) Jediná vec (ve slovenštině) - Gary Keller a Jay Papassan (199,-) Můžeš (po)dělat cokoli - Miky Škoda (99,-) Nápad za milión (ve slovenštině) - Chip Heath a Dan Heath (349,-) Klíč k životu: podle Zákona přitažlivosti - Jack Canfield (99,-) Důmyslné umění, jak mít všechno u pr**le - Manson Mark (199,-) Gump - Pes, který naučil lidi žít - Rožek Filip (99,-) Za všechny knihy (↑) dohromady 1 099 Kč, včetně dopravy. Prodané knihy: Nástroje titánů - Timothy Ferriss Ego je váš nepřítel - Ryan Holiday Jak drahé je zdarma? - Dan Ariely Myšlením k bohatství pro 21. století - Napoleon Hill 48 zákonů moci - Robert Greene Myšlení, rychlé a pomalé - Daniel Kahneman Nikdy nedělej kompromis: aneb Vyjednávej tak, jako by ti šlo o život - Chris Voss a Tahl Raz Proč spíme: Odhalte sílu spánku a snění - Matthew Walker Elon Musk: Tesla, SpaceX a hledání fantastické budoucnosti - Ashlee Vance Možnost poslat poštou (na přepavci se dohodneme) nebo osobní předání v Mikulově. Při poslání poštou pouze platba předem nebo dobírkou. Pokud jste můj inzerát dočetli až sem, pak Vám přeji hezký zbytek dne.
2 x knížka Těhotenství a péče o dítě
Prodám dvě krásné knížky pro budoucí maminky. První Těhotenství a péče o dítě od Jane Symons zahrnuje přípravu na rodičovství, podrobně popisuje těhotenství, porod a první tři měsíce po narození dítěte. Druhá Všechno o matce a dítěti od Dorothy Einonové obsahuje mnoho rad a návodů, jak na děti od prvního měsíce do dvou let.
Tajná řeč těla, David Lewis
Jsou stovky knih a tisíce učených spisů o mluvě těla nebo – jak ji specialisté raději nazývají – o nonverbální komunikaci. Některé z nich jsou vysoce technicky zaměřené, několik málo je jich dosti čtivých, mnohé jsou poutavé a poučné. Mohou vám říci téměř vše, co byste chtěli vědět o řeči těla. S výjimkou té nejdůležitější věci: JAK JI POUŽÍVAT! Kniha D. Lewise se stala světovým bestsellerem. Vyšla ve více než 70 jazycích a nachází si stále nové a nové čtenáře. Také toto nejnovější české vydání je důležitým pomocníkem pro všechny, kteří vědí, že správně volenou řečí těla se dá mnohé nebo skoro všechno získat, ale v případě, že této řeči těla nerozumíme nebo ji neumíme ovládat, také hodně ztratit.
Prodám velkou knihu Jídlo jako jed jidlo jako lék PC 899,-kč
Nové zboží k prodeji: Prodám tuto velkou knihu Jídlo jako jed jidlo jako lék, ve Slovenštine, nikde nešla už sehnat všude vyprodana .Tato úžasná nová kniha, bohatě ilustrovaná, pouze uložena v knihovně je výborným pomocníkem i radcem snad úplně na všechno, pc byla 899,-kč nyní prodej velká sleva jen za 200,-kč+pošta 99,-kč nebo zásilkovna 79,-kč. Rozměry: Velmi úspěšná kniha vám kromě jiného poradí, jak můžete vhodnou stravou předcházet běžným onemocněním a bolestem. Obsahuje jasné údaje o vitaminech a minerálech, o skladování potravin. Kniha vám také poradí, jak můžete vhodnou stravou předcházet běžným nemocem..