inzerce, prodej, prodám, bazar

VW Sharan VR6-plyn

Kategorie: Mikrobusy

Prodám Sharan VR6 benzin - plyn, v TP 7 míst,
6 sedadel v autě, pozinkovaná karoserie, bez koroze, vozidlo v dobrém a čistém stavu, klima, nové rozvody, spojka, plynové vstřiky, oleje a pneu, ekodaň zaplacena.
VW Sharan VR6-plyn
Podobné inzeráty
Vyjímatelná kempingová vestavba VW Sharan / SEAT Alhambra
Vyjímatelná kempingová vestavba. Předváděcí model. Určen do VW Sharan / SEAT Alhambra (od r.v. 2010) Pravá část překlopná, takže vozidlo je stále třímístné a je zachováma možnost převížení deších předmětů. POZOR! Oproti fotografiím zadní skříňka obshuje jedinou velkou zásuvku. BEZ matrace. Po dohodě můžu zajistit.
Chrysler Grand Voyager 2.5 CRDi, servisní knížka
Chrysler Grand Voyager 2.5 CRDi, r.v.2003, dovoz Rakousko od prvního majitele se servisní knihou. V ČR jediný majitel od roku 2016, pravidelný servis, vše doloženo. Technický stav nevyžadující aktuálně žádné investice, jen sednout a jezdit. Výbava: 5 st.manuál, stříbrná metalíza, 296 tis.km (prověřené), 7 místné, ABS, tempomat, climatronic (2 zónová klimatizace), 4x okna v elektrice, elektrická a vyhřívaná zrcátka vč. sklápění, centrální zamykání na DO + 2x klíč s DO, 4x airbag, orig. rádio s CD a RMG, kapitánské sedačky ve druhé řadě, velký zavazadelník i při variantě se 7 sedadly - největší mezi MPV. Unikátní vůz, poslední takto velké MPV s manuální převodovkou a spolehlivým dieselovým motorem s rozumnou spotřebou kolem 8 l nafty. Největší zavazadlový prostor! Bez sedadel možno převážet předměty cca 230 cm za předními sedadly. STK nová na další 2 roky. Drobné oděrky a nedostatky na karoserii úměrné stáří vozu. Celkově velmi slušný stav, neobvyklý pro většinu těchto vozů. Auto spadá do kategorie MPV, ale je větší než Sharan, Galaxy, Alhambra, Peugeot 5008, 806, 807, Citroen C4 grand pocasso, Evasion, Fiat Ulysse, Ford C Max, Volkswagen Touran a další. Reálně vozidlo velikostí odpovídá spíše Volkswagenu Multivan, Transporter, Caravelle, nebo Mercedesu Viano, Vito a třídy V.