inzerce, prodej, prodám, bazar

vybavení

Kategorie: Koně - potřeby

prodám

poprsák Kentaur Torino, Full, hnědý, téměř nenošený, PC: 4800,- NC: 3000,-

uzdečka Dy'on Working Classic WOAAHL, Full, hnědá, používaná, ale v pořádku, PC: 4200,- NC: 2200,-

kožené průvlečky Kentaur, Full, černé, 600,-

hanoverský nánosník Dy’on, Full, hnědý, téměř nenošený, PC: 2200,- NC: 1000,-

modrá sada Equiline, starší kolekce, běžné známky užívání - 800,-

hnědá uzdečka s mexickým nánosníkem, Full, téměř nepoužívaná - 900,- (včetně otěží)

černá uzdečka Prestige s mexickým nánosníkem, Full - 1800,-

čabraka Equiline, modrá, Full - 300,-

gelovka acavallo - 600,-

udidla vel 13,5

návleky na rajtky Kingsland, vel M, nikdy nenošené - PC: 3000-, NC: 2000,-

závodní tričko Equiline s vysokým límečkem, vel 40, téměř nenošené, top stav - 800,-
vybavení
Podobné inzeráty
Prodáme kompletní vybavení pro jízdu na poníkovi
Prodáme kompletní vybavení pro jízdu na menším poníkovi cca do 120 cm která obsahuje: sedlo s madlem včetně třmenů a podbřišníku pro štíhlého jezdce cca do 8 let, podsedlové dečky beránek a klasická, uzdeča s udidlem a otěžemi, parelka, bezpečnostní ochranou vestu pro jezdce a ochranou přilbu pro jezdce. K vidění na Ranči Mustang ve Veselíčku čp. 261 u Lipníka nad Bečvou, okres Přerov, kraj Olomoucký. Na emaily neodpovídáme, podrobnosti na telefonu . Cena za komplet 5.000 Kč.
Všechno vybavení
Z důvodu nevyužití prodávám všechno vybavení, viz. foto. Na fotkách ještě chybí minichaps kentaur livarno, helma imperial riding.. Pro více info a foto mi prosím napište prostřednictvím bazose. Na cenách se lze dohodnout i podle počtu věci, co byste si vzali. Vše vel. Full, podsedlovky drezurní.
Provazové vybavení na míru (parelky, otěže, nákrčáky,..)
Krásný den, vyrábím provazové vybavení pro Vaše miláčky na míru. Můžete pořídit jednotlivě i v celé sadě, co jen si budete přát. Vyrábím parelky obyčejné i s postranními kroužky pro zapnutí otěží, otěže, vodítka, nákrčáky stahovací nebo se střapcem. Vše udělám na míru, aby vše sedělo, tak jak správně má. Barvy mám podle aktuálnosti, při zájmu pošlu fotky, abyste si mohli vybrat. Kontaktujte mě prosím přes email, hned, jak to bude možné Vám odpovím. Věřím, že budete s mými ručně vyráběnými pomůckami spokojeni:-)
Dostihové  vybavení
POPTÁVKA PO DOSTIHOVÉM VYBAVENÍ blajdeka gurty podložky rajtky stojáčky třmeny tř. řemeny
Provazové vybavení pro koně
Prodám provazové vybavení pro koně. Velikost, barvu a typ opletu si můžete vybrat, základní barva je černá. Obrázky jsou ilustrační, více jich naleznete na - Bezudidlová uzdečka křížová, s opletem a čelenkou. Základní barva černá, oplet libovolná druhá barva. Velmi univerzálně využitelná bezudidlovka, lze použít s čelenkou i bez ní, jako provazová ohlávka, jako bitless bridle nebo jako jezdeckou ohlávku. Cena bez čelenky 250 Kč, s čelenkou 350 Kč. - Tréninková ohlávka - vhodná na ježdění, částečně stahovací. Cena - bez opletu 200 Kč, s opletem 250 Kč - Výcviková ohlávka - výborná na ježdění, nepřetáčí se, není stahovací. Cena - bez opletu 200 Kč, s opletem 250 Kč - Provazový stahovací side-pull nánosník. Cena - bez opletu 120 Kč, s opletem 170 Kč - Ohlávka Parelli. Cena bez opletu 120 Kč, s opletem 170 Kč. - Jezdecká ohlávka. Cena bez opletu 150, s opletem 200 Kč, s čelenkou 300 Kč. - Otěže s karabinami - popruhové 100 Kč, splétané 150 Kč, provazové 300 Kč. - Nákrčák z pevného lana 150 Kč. - Vodítko vhodné na přirozenou komunikaci - dobře přenáší Vaše signály ke koni. Délka 3,8 m (na přání i jiná délka), síla lana 12 mm, kožené kousátko na konci. Cena 320 Kč. a další výrobky... Na nánosníku mohu na přání přidat uzly na akupresurní body. Pokud máte nějaké speciální přání, neváhejte se ozvat a domluvíme se
Vybavení na koně
Nabízím vybavení pro ježdění: Australan-plášť XL (na postavu 180) Chapsy ke kolenům XL Westernové chapsy L Perka 43 Přilba (56-58)