inzerce, prodej, prodám, bazar

Vyber si své povolání

Kategorie: Dětská literatura

Co dělá chirurg? Kdo se může stát lodním kapitánem a kdo pracuje v divadle? A čím budeš, až vyrosteš? Chceš zjistit, jaké povolání by se ti líbilo nejvíc? Tak tuhle otázku právě řeší i pes Olík. Otevři tuto knihu a vypravte se spolu na různá místa – třeba do muzea, školy, filmového studia, na nádraží či kosmodrom. Čeká na tebe spousta běžných i netradičních profesí. Prohlédni si je nejprve na velkých barevných ilustracích a pak si přečti podrobnější informace o vybraných zaměstnáních.
Vyber si své povolání
Podobné inzeráty
Omalovánky, spojovačky a Šmoulové
Prodám tyto dětské a kreativní knihy. Knihy jsou nové a nebo téměř nové. Poštovné dle ceníku zvoleného přepravce(např. na Zásilkovnu při platbě předem 85,-kč), osobní odběr možný. Barevná školka - vzdělávací hry s nálepkami 29,- Obkresli a vybarvi zvířátka 39,- Dokreslovačky pro malé děti 39,- Poznej chytré doplňovačky 39,- Pejsek Pepřík - papá hodně sladkostí! 39,- Pejsek Pepřík - zoubky! 39,- Pejsek Pepřík - Aktivity 39,- ===prodáno=== Pejsek Pepřík - vybarvi podle vzoru ===prodáno=== Opičák Hubert a jeho Omalovánky s barevnou předlohou Malujeme s mašinkou 30,- Disney - Omalovánky z kreslených filmů(Auta,Toy story,Na vlásku atd.) 39,- Super luštění - Dětské spojovačky, bludiště a jiné(vybarvovací šablony) 60,- Všudybylka maluje dokreslovačky Ave-Press 30,- Omalovánky, vymalovánky z večerníčků Z mechu a kapradí Zdeněk Smetana 45,- Albatros Šmoulové na plovárně komiks 134,- DeAgostini Šmoulové povolání světa(č.2) Šmoula hasič 189,- DeAgostini Šmoulové povolání světa(č.3) Šmoula malíř 189,- DeAgostini Šmoulové povolání světa(č.11) Šmoula badatel 189,- ===prodáno=== DeAgostini Šmoulové povolání světa(č.9) Šmoulí učitelka ===prodáno=== DeAgostini Šmoulové povolání světa(č.14) Šmoula pekař ===prodáno=== DeAgostini Šmoulové povolání světa(č.17) Šmoula farmář ===prodáno=== DeAgostini Šmoulové povolání světa(č.24) Šmoula zpěvák Tag(vyhledávání): Velikonoce, pomlázka, vajíčko, Vánoce, čert, Mikuláš, Anděl, dárek, obrázky, obrázková kniha, předškolní čtení, Disney, 3D, brýle, DeAgostini, Agostini, DAgostini, samolepka, od 3 let, Disney, Pixar,
Vyber si své povolání
Nová kniha, za poštovné
Jak to chodí - 8 oblíbených povolání
Čtená, první stránka má natržený list, jinak je celá kniha bez vad. Osobní předání Praha Modřany nebo balíkovnou/zásilkovnou.
Různé knihy pro děti
1) Malý táborník Cena 80,- 2) Povolání světa! - Šmoulové. Poškozený obal, 3 stránky vyplněné obyčejnou tužkou. Jinak dobrý stav. PC 99,- Cena 30,- 3) Co se děje na statku. Mírně poškozený obal (viz. Foto). Leporelo s obrázky zvířátek ze statku, doplněné jednoduchými úkoly. Děti poznávají zvířátka na obrázku a seznamují se s jejich životem na statku Leporelo rozvíjí logické myšlení a představivost dětí. Cena 40,- 4) Kouzelná píšťalka. Poškozené vazba – viz. detail. Cena 10,- 5) Studentská – Počítej, uvažuj, hlavu zatěžuj! Kniha plná rébusů, hlavolamů,… Cena 20,- CENA KOMPLET 150,-
knihy - pohádky a omalovánky
Bořkův velký plán Bořek se přihlásí do soutěže o nejlepší návrh stavby města ve Slunečnicovém údolí. Chce zvítězit se svým ekologickým projektem a tím zachránit krásy zdejší krajiny. 46 stran, pevná vazba, pěkný stav. Cena 50.- Medvídek Pú Pohádky na dobrou noc -krásná dobrodružství medvídka Pú a jeho kamarádů. Kniha je vázaná. Obsahuje 49 stran. Ve velmi pěkném stavu. Cena 60.- O mašince Tomášovi 12 Dalších pět příběhů o mašinkách z ostrova Sodor a železnice tlustého kontrolora. Pevná vazba. 80 stran. Ve velmi pěkném stavu. Cena 60.- Moje první pohádky Pohádky, které my i naše děti máme rádi. - O Karkulce - O perníkové chaloupce - O veliké řepě - O Šípkové Růžence - O Budulínkovi - O rybáři a zlaté rybce - O Popelce ... a další nejoblíbenější pohádkové příběhy. Kniha je v pěkném stavu.. Cena 60.- O dětech a zvířátkách Nové vydání půvabné knížky pro nejmenší čtenáře. Přečtěte si o koťátku, které hledalo mlíčko, o zatoulaném uhlíčku, o tom, jak zvířátka zvítězila nad červeným kohoutem, co se pejskovi zdálo v králíkárně a další pohádkové příběhy. Stran 64. Velmi pěkný stav, jako nová. Cena 65.- Krtek ve městě Kvůli lidem musí příroda ustoupit novému městu. Krtek a jeho přátelé zajíček a ježek jsou přestěhováni ze svého pařízku v lese do nového bytu v paneláku. Mají zde všechny vymoženosti civilizace, a dokonce i přírodu. Ale jakou - nafukovací! To ale pro zvířátka není to pravé, a proto se vydají hledat přírodu skutečnou. 80 stran. Cena 55.- Dumbo Krásná pohádková knížka z edice Zlatá sbírka pohádek. Když paní Jumbová poprvé uviděla své malinké sloní mládě, okamžitě se do něho zamilovala. Ostatní se ale Dumbovi začali posmívat, protože měl velké uši. Ať dělat, co dělal, pořád to nebylo lepší. Pak ale potkal přítele, myšáka Timothyho, se kterým překonali všechny nástrahy a překážky. 32 stran, pevná vazba, Nová. Cena 30.- Kniha džunglí Krásná pohádková knížka z edice Zlatá sbírka pohádek. Panter Baghíra najde při své každodenní procházce džunglí v rozbité loďce opuštěné děťátko. Nejbližší lidské obydlí je vzdáleno mnoho dní cesty a bez mateřské péče je dítě odsouzeno k záhubě. Baghíra se proto děťátka ujme..32 stran, kniha je nová. Cena 30.- omalovánky Jake a piráti Dětské omalovánky MFP s motivem JAKE od Walt Disney. Omalovánky jsou ve formátu A4, obsahují celkem 8 obrázků na vybarvení. Nové. Cena 20.- Omalovánky Mickey Mouse Dětské omalovánky MFP Mickey Mouse od Walt Disney. Omalovánky jsou ve formátu A4, obsahují celkem 8 obrázků na vybarvení. Nové. Cena 20.- Balíčky posílám přes Zásilkovnu.
Pohádky slunného východu - JOE HLOUCHA
Reprint původního vydání pohádek slavného japanologa a cestovatele Joe Hlouchy. Ten na svých cestách po Japonsku a Číně sesbíral tradiční asijské pohádky a spolu s krásnými ilustracemi je uspořádal do výboru Pohádky slunného východu. Navazuje tak na své dříve vydané dílo Pohádky japonských dětí, kde své čtenáře seznamuje nejen s tradičními příběhy, ale také s kulturou této pro Evropany i dnes záhadné země. Nakladatelství PRAGMA Možnost osobního předání v rámci Brna nebo Blanska (nebo někde na cestě mezi Brnem a Blanskem).