inzerce, prodej, prodám, bazar

vyjížděčka na účty

Kategorie: Ostatní drobné

prodám vyjížděčku na účty Xprinter.
vyjížděčka na účty
Podobné inzeráty
Moes Termostatická hlavice Tuya Zigbee 3.0 TV01
Termohlavice pro chytrou domácnost Tuya a Smart life. - Je jako nová používána pouze pár měsíců. Více informací z webu: TV01 ZTRV-ZX-TV01-MS 5905123545313 3492 Moes Termostatická hlavice s LCD displejem pro zlepšení vytápění ve vaší domácnosti, dálkové ovládání teploty v místnosti nebo automatické ovládání podle rozvrhu v závislosti na hodině a dni v týdnu. Automatické snížení teploty v místnosti, když jste mimo domov, výrazně sníží vaše účty za vytápění, a to až o 30 %. Funkce hlavy: Řízení teploty v místnosti podle naprogramovaného harmonogramu. Dálkové ovládání teploty odkudkoli na světě Ruční ovládání pomocí tlačítek na krytu Přehledný displej, který zobrazuje nastavenou teplotu a nastavení programu Kompatibilita s aplikací Tuya, Smart Life Komunikace prostřednictvím ZigBee 3.0 (k provozu je nutná Zigbee 3.0 brána, která spolupracuje s Tuya) Detekce otevřeníokna – v okamžiku náhlého poklesu teploty hlavice přeruší vytápění Dětské blokování – znemožňuje ruční změnu teploty režim proti zamrznutí – zabraňuje poklesu teploty v místnosti pod 5 °C Alarm nízkého stavu baterie na přístroji Montáž termostatické hlavice Instalace zahrnuje pouze výměnu stávající hlavice, není třeba vypínat topení ani předělávat stávající topný systém. V sadě jsou adaptéry umožňující nasadit hlavu na nejoblíbenější ventily, např. Danfoss (RA, RAV a RAVL) Termostatická hlavice při prvním spuštění automaticky vyrovná pohyblivý dřík s ventilem během kalibrace. Specifikace hlavy: Komunikace: Zigbee 3.0 802.15.4 Rozsah regulace teploty: 5–30 °C Přesnost nastavení: 0,5 °C Přesnost měření teploty: 0,1 °C Napájení: dvě 1,5V baterie AA (nejsou součástí dodávky), dobíjecí baterie se nedoporučují. Životnost baterie: přibližně 12 měsíců Upevňovací závit M30×1,5 Rozměry 50 × 53 × 112 mm - Jelikož tato hlavice má komunikační protokol zigbee je k hlavici potřeba dokoupit zigbee gateway, který taktéž prodávám. - Po domluvě lze zaslat na dobírku přes zásilkovnu.
PS3 + 2 ovladače
V pěkném stavu ovladače jsou neoriginální jsou tam účty po bratrovi s hry prosím pouze Sms pouze osobní předání Brno
Wifi chytrý spínač, Tuya Smart Wifi Switch
Prodám tento nepoužitý wifi spínač, co vám pomocí wifi sítě udělá z hloupého vypínače chytrý, který se dá ovládat pomocí různých aplikací. Mám 7 ks Podpora obousměrného ovládání Tento chytrý WiFi přepínač může dosáhnout 2cestného ovládání po jednoduchém fyzickém zapojení. A stále můžete světlo ovládat ručně originálním vypínačem. Mini tělo Inteligentní přepínač je navržen jako mini a výkonné tělo, které se hodí pro většinu montážních krabic a různé domácí aplikace. Dálkové ovládání APP Po spárování s aplikací Smart Life APP můžete chytrý přepínač pohodlně dálkově ovládat. Hlasová kontrola Stačí jednoduché hlasové příkazy, pak můžete chytrý přepínač ovládat hlasem přes Alice, Alexa nebo Hey Google. Nastavení stavu relé Nedělejte si starosti s vypnutím. V aplikaci je funkce nastavení stavu relé spínacího modulu, která může nastavit obnovení stavu po zapnutí. Plán časovače Nastavení vhodného časovače pro spuštění chytrého spínače pro zapnutí/vypnutí spotřebičů, což vám může pomoci ušetřit účty za elektřinu. Funkce Smart Scene Propojte chytrý přepínač s dalšími chytrými zařízeními Tuya a vytvořte chytrý režim Go/Leave Home nebo jakékoli jiné chytré scény. Užijte si svůj vlastní systém chytrého života. Funkce sdílení Je snadné sdílet oprávnění k ovládání zařízení se svou rodinou nebo přáteli, pak si můžete společně užívat chytrý život. Funkce sdílení Jmenovité napětí: 100~240V 50/60Hz Jmenovitý proud: 16A Jmenovitý výkon: 1800-3450W Velikost: 41*41*20mm Fyzické obousměrné ovládání: Podpora WiFi Standard: IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz Provoz Vlhkost: ≤ 90 % Provozní teplota: -10~40℃ Wifi Bezpečnostní mechanismus: WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK Materiál pláště: PC/ Hodnocení hořlavosti: V0 Hlasové ovládání: Yandex Alice, Alexa,Hey Google App: TuyaSmart/Smart Life
Osobní wifi váha Renpho -  ve stavu nové
Prodám chytrou osobní váhu Renpho (umožňuje přenos přes Wifi a Bluetooth do aplikace, měří váhu, tuk, viscerealní tuk a další). Váha je ve stavu nového kusu. Krátce po zakoupení jsem dostal váhu Garmin Index scale. Možnost přenosu dat mezi aplikací Renpho, Google Fit, FitBit, Samsung Health. Pokud se propojí účty Renpho-Fitbit-MyFittnessPal-Garmin Connect je možný přenos váhy i do Garminu (pouze váha, 1x za den).Osobní předání ve Frýdku-Místku a okolí, popřípadě zašlu přes Zásilkovnu (+85 Kč).