inzerce, prodej, prodám, bazar

Vyklápěcí přilba Schubert E1 vel. M

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodám vyklápěcí přilbu Schubert E1 vel. M kupovaná loni v červnu. Ježděna 3 měsíce.... Kšilt je polohovací a jde také úplně sundat a používat přilbu bez. Brýle, pinlock. Vzadu jsou nějaké oděrky způsobené ukládáním přilby do kufru viz. foto. Možná sleva.
Vyklápěcí přilba Schubert E1 vel. M
Podobné inzeráty
Přílba Schubert C3Pro
Prodám vyklápěcí přílbu Schubert C3Pro vel. XL-60/61, málo jetá.Přidám vyklápěcí přilbu Lazer vel.60/61
Silniční přilba LS2 Scope / Acerbis
Nepoužitá silniční přilba od značky LS2 FF902 SCOPE SKID ve velikosti – XXL. Celoobličejová vyklápěcí přilba s kovovými zámky a pohodlným ovládáním, vnitřní vysouvací opticky přesný sluneční 3D visor s ovládáním Ergo Touch Control, velmi účinný uzavíratelný větrací systém Dynamic Flow-Through Ventilation, perfektní aerodynamická skořepina je vyrobena z odolného polykarbonátu technologií vysokotlakého termoplastického vstřikování HPTT, interiér je vyroben z komfortního, antialergeního materiálu, možné nošení dioptrických brýlí, venkovní plexi s UV filtrem má zvýšenou odolnost proti poškrábání a lze jej rychle demontovat bez potřeby jakéhokoliv nářadí, otvory na PinLock, zapínání je jednoduché kvalitní ocelovou rychlosponou, přilba má evropskou homologaci ECE 22.05 a je homologována jako integrální i jako otevřená P/J, integrovaná příprava pro bluetooth komunikátor interkom Linkin Ride Pal 3 SENA, hmotnost 1650g. Cena na internetu od 4100 Kč nyní 2500 Kč. Silniční přilba od značky Acerbis Serel ve velikosti – S. Celoobličejová vyklápěcí přilba s integrovanou sluneční clonou. Cena 1800 Kč.
Přilba helma Schubert C3Pro
Prodám vyklápěcí přílbu Schubert C3Pro vel.58/59 L.Originální interkom. Zachovalá.
Přilba helma Schubert C3Pro
Prodám vyklápěcí přílbu Schubert C3Pro vel.56/57 m.Originální interkom.Jako nová neježděná..
Přilba na moto vyyklápěcí
Prodám vyklápěcí přilbu MT Atom SV Transcend E7, zakoupená na jaře 2021, velikost XL (obvod hlavy 61-62), přilba má aplikovaný originál Pinlock.Přilba je jako nová, je bez jediného škrábance, stav nové přilby. Je málo ježděná, protože jsem často střídal tuto přilbu a otevřenou. Přilba je komplet vyčištěná a vydesinfikovaná. Prodávám z důvodu zakoupení překlápěčky. Cena nové je 3799kč, prodám za 2000kč, možno zaslat (+ poštovné) Popis:
Vyklápěcí přilba na motorku LS2 FF902  vel.2XL(63-64)
Vyklápěcí přilba na motorku LS2 FF902 Scope Skid černo-fluo žlutá Původní cena- 4400Kč Přilba je vyrobena z HPTT kompozitu (směsi polykarbonátových materiálů). Vícedílná, laserem vyřezávaná výstelka s diferencovanou hustotou EPS pro lepší absorbci energie. Anti-UV čiré plexi z vysoce odolného polykarbonátu. Plexi je odolné vůči poškrábání a lze jej snadno vyjmout bez nutnosti použití nářadí. Nainstalován Pinlock Integrovaná sluneční clona. Propracovaná účinná ventilace zajistí dokonalou prodyšnost přilby. Plně vyjímatelný a pratelný interiér z antibakteriálního materiálu. Přilba umožňuje nošení všech dioptrických brýlí. Zapínání mikropřezkou. Příprava pro BT komunikátor (komunikátor není součástí). Vyjímatelný bradový spoiler. Reflexní prvky pro lepší viditelnost. Hmotnost 1650 g (+/- 50 g). Homologace ECE 22.05.