inzerce, prodej, prodám, bazar

Výkonný router TP Link

Kategorie: Modemy

Prodám rychlý router od TP Link s kompletním balením ve stavu nového přístroje.
Výkonný router TP Link
Podobné inzeráty
Router TP-Link Archer VR2100 VDSL/ADSL - skvělý stav, záruka
Router TP-Link Archer VR2100 VDSL/ADSL - skvělý stav, v záruce do 9.12.2023 Prodám ADSL/VDSL router TP Link z důvodu přechodu k jinému poskytovateli. Router byl používaný pouze v domácnosti a je ve skvělém stavu. Součástí balení je zdroj a odnímatelné antény. Technické detaily: Doručení: předání osobně v Českých Budějovicích nebo po úhradě Česká pošta (balík do ruky)
Modem + router TP-Link TD-W9960
Prodám plně funkční modem / router TP-Link TD-W9960. Datum nákupu 23.6.2022, tzn v záruce ještě 1,5 roku !!! Důvod prodeje: Koupil jsem výkonnější zařízení. P.C.: 1.496 CZK TP-Link TD-W9960 je všestranné zařízení zvládající pracovat jako modem i router, které v každém případě poskytne rychlé a spolehlivé připojení k internetu s rychlostí až 300 Mb/s. Tento model je přitom vybaven DSL a LAN/WAN porty, díky čemuž je kompatibilní se standardy VDSL2/ADSL2+/ADSL2/ADSL. Pro šíření bezdrát internetu má 2 výkonné externí antény a v jeho nabídce jsou i LAN porty pro připojení k internetu kabelem. Výhodou je snadná instalace nebo přehledná mobilní aplikace pro pokročilou správu sítě. Celá specifikace např. zde:
Nový nerozbalený Asus Router Wi-Fi 802.11ac , 2 pásma
Prodám nový nerozbalený Asus Router Wi-Fi 802.11ac v provozu ve dvou pásmech (rychlost 300 Mb/s v pásmu 2,4 GHz a až 433 Mb/s v 5GHz pásmu). velký dosah signálu • USB port • aplikace ASUS AiCloud pro cestování • uživatelské rozhraní ASUWRT • podpora VPN… Důvodem prodeje bylo zakoupení 2 kusů k pokrytí 3. patrového RD. Nakonec vše vyřešil a bezproblémově pokryl pouze jeden router. Druhý router tak zůstal nerozbalen a nevyužit. Cena 900 Kč. Další informace: S čipovou sadou 802.11ac a připojením 5. generace (5G Wi-Fi) si můžete vychutnat až třikrát rychlejší bezdrátové připojení než u předchozí generace routerů. Můžete k němu připojit telefon, tablet, notebook a nespočet dalších zařízení pro rychlý a stabilní internet. Ani při více zapnutých přístrojích se rychlost nezpomaluje, abyste nemuseli na načtení stránek či videí čekat dlouho. Přístroj pracuje ve dvou pásmech. V pásmu 5 GHz dosahuje rychlosti 433 Mb/s, v pásmu 2,4 GHz pak 300 Mb/s. Celkově tak přístroj nabízí přenosovou rychlost až 733 Mb/s. Pásmo 2,4 GHz se skvěle hodí k běžné práci, prohlížení webových stránek a podobně. Pásmo 5 GHz zvolte, pokud chcete streamovat Full HD video, hrát online hry či používat náročnější aplikace. Antény routeru zajistí dosah Wi-Fi s pokrytím 150 %, takže signál nebude slábnout ani v tom nejzapadlejším rohu místnosti. Můžete se volně pohybovat po celé domácnosti, aniž by hrozilo, že vám internet vypadne nebo online hra zamrzne uprostřed nejnapínavější akce. Kromě bezdrátového internetu je samozřejmě k dispozici také připojení kabelem. Nechybí zde ani USB port pro snadné připojení externího disku, tiskáren a dalších přístrojů, které chcete používat ke sdílení v síti. Po zapojení nastavíte router ve třech jednoduchých krocích, které vám nezaberou déle než půl minuty. Stačí pouze k routeru připojit kabely, na počítači nebo telefonu spustit webový prohlížeč, zadat své ID či heslo a máte vystaráno; router je funkční a připravený k tomu, aby vám zajistil rychlý a stabilní internet. Detailní popis a technické informace např. zde:
TP-LINK TL-MR6400 Wireless N300 4G LTE router
Popis produktu Sdílení LTE sítí Tento Router TL-MR6400 vám dovoluje sdílet vaši 4G LTE síť s různými Wi-Fi zařízeními rychlostí až 150 Mbps, takže si můžete užít nepřerušované sledování HD filmů, rychlé stahování souborů, video chaty s vašimi přáteli a rodinou, a to vše bez jakéhokoliv sekání. Rychlé bezdrátové připojení LTE router vám poskytuje rychlost 300 Mbps Wi-Fi připojení, které potřebujete pro hraní on-line her, HD video streamingu nebo pro extra rychlé stahování všech možných dat. Integrovaná anténa vám dovoluje si užít stabilní bezdrátové připojení a vynikající bezdrátové pokrytí. Snadná konfigurace Užívání si rychlé a stabilní Wi-Fi na LTE síti nebylo nikdy jednodušší. LTE modem má vestavěný slot pro SIM kartu, přes kterou můžete jednoduše sdílet vaše mobilní připojení přes Wi-Fi. Konfigurace routeru je snadná stačí pouze vložit SIM kartu a zapnout. Pro případ výpadku mobilní sítě můžete připojit jiný druh internetového připojení do předpřipraveného WAN konektoru a nadále pokračovat na Wi-Fi. Wi-Fi všude s vámi TL-MR6400 vám zajistí pokrytí všude, od domova, kde můžete v klidu relaxovat až po práci kdekoliv, stačí router pouze zapojit a tím zvýšit svou produktivitu. Klíčové vlastnosti LTE router podporuje standardní Wi-Fi připojení 802.11 b/g/n a rychlosti 300 Mbit/s na frekvenci na 2,4 GHz. Router má 2 externí antény pro LTE signál a integrovaný slot pro standardní SIM kartu. Na routeru najdete tlačítka pro WPS, zapínání Wi-Fi a tlačítko napájení. Napájení zajišťuje 9V adaptér. Minimálně používaný, opatřen originál fólií. Stav jako nový.
TP-LINK TL-WR843N
Bezdrátový router AP/klient TP-LINK TL-WR843ND je speciálně navržen pro uživatele využívající služeb ISP, což umožnuje bezdrátový přístup k internetu v oblastech bez kabelové infrastruktury ISP (např. kabelové nebo xDSL). Rychlost bezdrátového připojení 300 Mbit/s je ideální pro aplikace citlivé na přerušení, například streamování HD videa. TL-WR843ND může také sloužit jako normální bezdrátový router, stejně jako model TL-WR841ND. Kromě toho podporuje pasivní napájení po Ethernetu, vhodné v oblastech bez elektrické zásuvky, jako je dvorek nebo podkroví. Hlavní znaky: • Funkce bezdrátového ISP poskytuje bezdrátový přístup k internetu v oblastech bez kabelové infrastruktury ISP • Rychlost bezdrátového připojení 300 Mbit/s je ideální pro aplikace citlivé na zpoždění, např. streamování HD videa • Snadné nastavení a připojení zabezpečené pomocí šifrování WPA2 stiskem tlačítka WPS • Port WAN podporuje funkci pasivního napájení po Ethernetu až do vzdálenosti 30 metrů (100 stop) • Funkce WDS umožňuje bezproblémové přemostění v případě rozšiřování bezdrátové sítě Technické parametry: • Operační módy: Client Router / Router /AP • Podpora standardů: Ethernet síť standardu IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x, IEEE 802.1x, bezdrátová síť IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b • Pracovní frekvence: 2.4 - 2.4835 GHz • Přenosová rychlost: až 300 Mbit/s (802.11n) • Modulace: DBPSK, DQPSK, CCK, OFDM, 16-QAM, 64-QAM • Šifrování: 64/128/152-bit WEP, WPA / WPA2, WPA-PSK / WPA2-PSK • Zabezpečení: zabudovaný firewall podporující IP address filtering, Domain Name filtering a MAC address filtering • NAT: ano • DHCP: Server, Client, DHCP Client List, rezervace adres • QoS: ano • Síťové služby: TCP/IP, PPPoE, DHCP, ICMP, NAT, UPnP, Dynamic DNS,VPN pass-through, Virtual Server, Special Application a DMZ host • Router: statické routování • Způsoby konfigurace: Web Management • VF výkon: 20 dBm • Anténa: 2x 5dBi pevná dipólová anténa • Konektor: 1x RJ45 WAN 10/100 Mbps s podporou PPoE, 4x RJ45 LAN 10/100 Mbps • Indikace stavu: 8x LED dioda (PWR, SYS, WLAN, 1x WAN, 4x LAN) • Napájení: síťový adaptér AC 100-240 V, 50-60 Hz / DC 9 V, 0.85 A • Podpora OS: Nezávislé na OS • Rozměry: (V x Š x H) 33 x 192 x 134 mm
Router D-Link DIR-882 AC2600
Prodám zánovní Router D-Link DIR-882 AC2600, v podstatě nikdy nepoužívaný. Ve své době nejsilnější router, výborné testy i recenze. Více na