inzerce, prodej, prodám, bazar

Výkonový laboratorní trojitý zdroj

Kategorie: Vysílačky

Prodám laboratorní zdroj 2x 1-30V-10A+1x 7-16V-10A zdroj se spec.síťovými filtry a nastavitelnými el.proudovými pojistkami s pomalým startem. Obsahuje výkonné toroidy.Na SMS nereaguji.
Výkonový laboratorní trojitý zdroj
Podobné inzeráty
Výkonový laboratorní dvojitý zdroj
Prodám laboratorní zdroj 2x 1-30V/8-10A se čtyřmístnými displeji.Jemné a hrubé nastavení napětí,síťový filtr proti rušení.Transformátory jsou 2 toroidy.Zdroje jsou galvanicky oddělené,možno zapojovat do serie.Cena dohodou.Na SMS nereaguji.
Výkonový zdroj pro stanice
Prodám výkonový zdroj 13,8V/28-30A (toroid) se síťovým filtrem proti rušení na KV. Vybavem ampermetrem a voltmetrem,řízený mosfetem.
Laboratorní dvojitý zdroj+napájecí zdroj na radiostanici
Prodám dvojitý regulovatelný zdroj 1-30V/5A s elektrinicky nastavitelnými proudovými pojistkami a pomocný na stanici 13,2-13,9V/12A. Zdroj NENÍ pulzní.Speciální filtry proti brumu a rušení. Na SMS nereaguji.Cena dohodou.
DDS přesná syntéza libovolného kmitočtu v rozsahu 35 - 4400
Nabízím v aukci generátor signálu DDS - digitální syntéza s obvodem ADF4351. Ovládání syntézy je velmi jednoduché, pomocí tlačítek se přímo navolí požadovaná frekvence a její hodnota se zobrazí i na displeji. Zde je zobrazena i nastavená velikost kroku v možné hodnotě 1 kHz, 10 kHz, 100 kHz a 1 MHz. Zároveň je zobrazen i stav výstupu (on, off). Otočným enkodérem je možné měnit frekvenci i bez použití klávesnice. Vhodné pro vlastní konstrukce radiostanic nebo pro rozšíření stávajících radiostanic které potřebujeme dostat do jiných pásem pomocí konvertoru s možností připojení externího DDS generátoru nebo úpravou radiostanice s nahrazením stávající kmitočtové syntézy a připojením DDS generátoru. Využití je i pro testování přijímačů a jiných elektronických zařízení, například jako zkušební zdroj přesného signálu u zařízeni, kde není k dispozici krystalový výbrus s netypickým kmitočtem. Modul byl testován pomocí teleskopické antény jako malý QRP vysílač a na přijímacím scanneru ICOM-6 byla provedena kontrola frekvencí - jsou díky syntéze velmi přesné. Je zde i kapacitní trimr, kterým se dá jemně doladit kmitočet řídícího krystalového oscilátoru. V některých případech kdy budeme potřebovat sinusový průběh, bude nutné výstupní obdélník pomocí převodníku průběhů, fázového závěsu nebo LC laditelného jadérka v rezonanci převést na sinus pro nastavený kmitočet (zvláště při nízkých kmitočtech). Spolu s několika externími doplňky je možné generátor použít i pro zjištění rezonance antény nebo jako rušičku. Funkce: - Jednoduchý generátor signálu zdroje RF signálu. - Základní komponenty: mikrokontrolér avr mega8, cenově výhodný jednočip, je nízkoprofilovou verzí běžně používaného m16. - V periferním ADC je 2,56v regulovaný zdroj, který není k dispozici v jiných mikrokontrolérech střední třídy. - ADF4351: Tradiční vysokorychlostní bistabilní obvod řady VCO+PLL+6. - Výstup je získán frekvenčním dělením a výstupem je obdélníková vlna. - Amplituda základní vlny se příliš nemění. Tento produkt využívá jako jádro jednočipový mikropočítač, což výrazně zjednodušuje konstrukci, zkracuje dobu vývoje a šetří náklady. Poskytuje zdroj signálu pro střídavý kanál testovaného zařízení a analyzuje frekvenčně-amplitudové charakteristiky střídavého kanálu. Věnujte prosím pozornost impedanci měřicího zařízení - nesmí být nižší než 50 ohmů. Nenesu žádné právní důsledky způsobené VF rušením !!! Osobní odběr je možný na barrandovském sídlišti nebo udané adrese. Více informací - Google překladač: Tato klávesnice pro ovládání produktu má 15 kláves ppt, 0~9 číselných kláves, 10, "++" a "--" klávesy pro nastavení frekvence, která se má použít, také produkuje chování emisního výstupu, krátké stisknutí "++" nebo "-- "Klávesové krokování přidá 1 khz nebo mínus 1 khz k původnímu frekvenčnímu výstupu. Stisknutí "++" nebo "--
Zdroj 13.5V/20A - DS305, pulsní, profi ZPA Košíře
Prodám pulsní zdroj vhodný pro CB, vysílačky a jejich příslušenství v továrním provedení ZPA Košíře.Parametry viz.nadpis, provedení viz.fota v příloze.Zdroj má senzory regulace napětí a proudu při propojení na větší vzdálenost ke kompenzaci úbytků na připojeném kabelu.Cena je bez dopravného, na trase K. Vary, Praha, Plzeň a Klatovy dopravím v ceně. S ohledem na váhu a rozměr jde poslat přes zásilkovnu za 64,- kč, po poukázání částky 1850,- kč na účet. O ceně zdroje lze jednat.
HF výkonový zesilovač BLA-350 Amplifier
300W 160-10m, s vestavěným zdrojem. V perfektním funkčním stavu. Na SSB s 12W pohonem dává přes 300W. Poskytuje skvělé zesílení signálu. Prodávám z důvodu přechodu na výkonnější zesilovač. 18,000 CZK Specifikace naleznete zde . Jsem v Praze 8 - Troja