inzerce, prodej, prodám, bazar

Výlez na střechu vikýř km beta

Kategorie: Okna

Prodám vikýř, výlez na střechu do tašek km beta , černá barva, Vikýř je speciálně tvarovaný pro konkrétní typ skládané krytiny což umožňuje přesné usazení do vlny, snadnou a rychlou montáž. Vikýř je vyroben z ocelového pozinkovaného plechu. Venkovní rozměr 500 x 600 mm, velikost otvoru 445 x 545 mm. Výplň je z UV stabilního dutinkového polykarbonátu. Sklon střechy 15° -75°.
Výlez na střechu vikýř km beta
Podobné inzeráty
Střešní vikýř
Prodám střešní vikýř (výlez). Do krytiny Bramac,Beta. Vlastní odběr.
HPI UNIVERZÁLNÍ VIKÝŘ 600X600 - nový
Univerzální vikýř je vhodný pro všechny typy skládaných profilovaných krytin ve sklonu 15° -75°. Vikýř je vyroben z eloxovaného hliníku s rámem z borového dřeva. Venkovní rozměr 500 x 600 mm, velikost otvoru 445 x 545 mm, nebo 600 x 600 mm, velikost otvoru 545 x 545 mm. Výplň je z UV stabilního průhledného polykarbonátu. Těsnící olověný pás je doplněn butylovou páskou pro zvýšení větro a vodotěsnosti. Těsnicí límec po obvodu výlezu je vyroben z polyetylenu, jehož životnost je oproti jiným materiálům vyšší díky nulové nasákavosti a především díky odolnosti proti UV záření. Materiál: měď, plný čirý polykarbonát
strešní vikýř
Prodam střešní vikýř 44x54cm pro nezateplenou strechu(1rok na strese pote vymena za okno) puvodni cena 4000Kc
Výlez na střechu prosklený
Prodám výlez na střechu
Střešní vikýř
Výlezový vikýř plastový, zasklený čirým sklem, vhodný pro Bramac Moravskou tašku. Velikost průlezu 45 x 55 cm Použitý, ale v bezvadném stavu.
Vikýř a ventilacni hlavice
Prodam vikyr a ventilacni hlavice.