inzerce, prodej, prodám, bazar

Vyměna bojlerú, radiatorů, baterie instalaterství

Kategorie: Opravy, servis

Nabízíme rychlou výměnu bojlerů, baterii, wc, umyvadel, radiátorů a havarijní služba, čištění odpadu. Praha
Vyměna bojlerú, radiatorů, baterie instalaterství
Podobné inzeráty
Repase baterií do elektrokol
Nabízíme repasi baterií do elektrokol a elektrokoloběžek. Možné je repasovat baterie všech typů, modelů a výrobců elektrokol. Výhodou repase baterie je možnost navýšení její kapacity, kterou vždy určuje maximální možný počet článků, které lze do baterie umístit. Přesnou cenu a možné varianty sdělíme vždy před samotnou repasí. Záruka na články a jejich sestavení je 24 měsíců. Zabýváme se i opravou baterií, které mají poškozenou elektroniku a mají elektronické chyby. Na tyto baterie vystavujeme dokumentaci pro řešení pojistné události s pojišťovnou. Máme živnostenské oprávnění na repasi baterií do 60V. Více než 10let zkušeností s repasováním a výrobou baterií. Záruka a doklad jsou u nás samozřejmostí. Baterii je možné předat k repasi na naší prodejně ve Žďáře nad Sázavou. Pro celou Českou republiku můžeme baterie svézt kurýrem GLS, stačí nás písemně kontaktovat Platba je možná na hotově, na dobírku nebo na splátky. Telefonní číslo v pracovní dny od 10 - 15h, +420 nebo email Repase baterií, opravy baterií, baterie pro elektrokolo, baterie do koloběžky, baterie MTF, Baterie Easybike, baterie Apache, Baterie Lectron, Baterie Agogs, Baterie Lovelec, Baterie Amulet, Baterie Author, baterie Hecht, Baterie Crussis, Baterie Haibike, Baterie Kellys, Baterie Leader Fox, Baterie Merida, Baterie Rock Machine, Baterie Shimano, Baterie Bosch, Baterie Sava, Baterie Ratikon, Baterie Specialized, Baterie Superior, Baterie etotem
repasovaní starých litinovych radiatorů
Dobrý den. Rad bych vám nabídl repasovaní starých litinovych radiatorů. Vzhledem k současné situaci, kdy firma viadrus ukončuje svojí výrobu litinovych radiatorů a kotlů a tyto litinové radiátory již nebudou k dostání. Proto má smysl renovovat stávající radiátory, což má své nesporné výhody. Nabízíme přetěsnění všech jednotlivých spojů, očištění a opětovné nabarvení dle vašeho přání. Váš radiator tak může sloužit bezproblémově mnoho dalších let. Přibližná cena za článek je od 250kč, záleží dle rozměrů. Dále možnost zakoupení již repasovanych radiátorů cena od 350kč článek. Lokalita Plzeňsko
Nabízíme desulfatace - obnovení kapacity a oprava baterie
Nabízíme obnovení kapacity vaší stávající trakční baterie do manipulační techniky i nefunkčních, které již nelze ani nabít. Zasulfatovaná baterie se většinou rychle nabije a rychle také vybije, jelikož není schopna příjmout energii a tudíž důkladného nabití. Přijímáme baterie pouze od 150 kg do 5000 kg. Baterie je nutné k nám přivézt na paletě a proces desulfatace bude trvat cca 5 dní až týden . Do bezvadného stavu se nám opět podaří dostat 98% baterií. Zbylá 2% bývají baterie stáří přes 20 let, které jsou již vycyklované či mají více vadných článků a nevyplatí se již měnit. Cena je 12 Kč bez DPH za kg baterie. Minimální cena u menších baterií je 6600 Kč z důvodu zvýšené ceny elektřiny, která tvoří zhruba polovinu inkasované částky. Baterie jsou po servisu odzkoušeny na profesionálním vybíječi. Baterie vám bude opět sloužit 5 - 10 let a až zpozorujete, že již vám baterie vydrží např. jen polovinu času, proces desulfatace by se může zopakovat.
Servis vozidel
Výměna oleje Výměna kotoučů a destiček Výměna oleje v převodovce Pneuservis Geometrie Výměna rozvodů Výměna spojky Diagnostika Výměna autoskel Provedení STK Více info na tel.
Servis vozidel BMW
Výměna oleje Výměna kotoučů a destiček Výměna oleje v převodovce Pneuservis Geometrie Výměna rozvodů Výměna spojky Diagnostika Výměna autoskel Provedení STK Více info na tel.
OPRAVA TELEFONŮ, OPRAVA LCD, VÝMĚNA BATERIE Pacov, Tábor
Opravuji Telefony všech značek a modelů. Opravím rozbité sklo, lcd display, vyměním novou baterii, atd. (vše po tel/email domluvě). Seženu levné díly (vždy se předem domluvím se zákazníkem) a poté se pouštím do oprav. Mám zkušenosti s opravou telefonů ze společnosti Samsung, kde jsem byl dříve zaměstnán. Pokud máte zájem, napište mi na email, nebo volejte na tel. číslo. Tábor/Pacov + celá ČR -oprava iphone -oprava huawei -oprava samsung -oprava lcd -výměna krycího skla -výměna baterie telefonu -náhradní díly pro mobilní telefony, atd... V TÝDNU VOLAT PROSÍM PO 16 HODINĚ, VÍKEND KDYKOLIV. Email kdykoliv celý týden. Děkuji za pochopení. WWW: Facebook: Instagram: