inzerce, prodej, prodám, bazar

Vyměním

Kategorie: Xiaomi

Vyměním Xiaomi note 11 4gb rám 64 gb paměť top stav za iPhone
Vyměním
Podobné inzeráty
Redmi 10
Prodám nebo vyměním vyměním úplně nový Redmi 10c používaný asi 14 dní. Bez poškození se zárukou na 2 roky. Vyměním za starší ale funkční Huawei p40 lite, Nova nebo podobný. Nebo prodám za 2500kc Zvyknul jsem si na Huawei. Může být i s doplatkem.
Vyměním android Xiaomi Redmi 10C 64 GB (50 Mpx) za iphone.
Vyměním android Xiaomi Redmi 10C 64 GB (50 Mpx) za iphone. Vyměním za kterýkoliv iphone v podobné bazarové cenové hladině. Jednoduše potřebuji ke specifickým účelům v práci iphone a android již nevyužiji. Mobil kupován v T-mobile za plnou cenu na začátku roku. Má tím pádem ještě záruku, přidám k němu originální balení, špendlík na simky, rychlodobíječku. Baterka je ve 100% stavu. Mobil nemá jediný škrábaneček. Fotky nemám, protože mám jen tento mobil, ideálně tím pádem osobní výměna kde si může prohlídnout zájemce mobil a ozkoušet. Ovšem přidám fotky z prostředí i UI systému aby bylo vidět že nejde o nějaký fake. Podmínka iphone, který potřebuji. Musí být odhlášený, nesmí být blokovaný, nesmí mít defekty bránící k funkčnosti a musí mít baterku ideálně nad 80%. Předání, výměna a ozkoušení jen na praze 10, či na trase zastávek metra C.
Prodám/vyměním
Prodám nebo vyměním redmi note 10s onyx Gray 6gb RAM 64GB ROM Telefon je dnes koupeni bohužel nevhodni dárek zdarma také možnost výměny za jiný nechám být
Vyměním Poco F3 5G stav nového záruka kompletní balení
Dobrý den zkouším co kdo nabídne za herní poco F3 5G barva artic White telefon je ve stavu nového kompletní balení záruka ještě 1 rok u Alzy na displeji od začátku tvrzené sklo a nošený v kvalitním pouzdru od nilkinu jen v rychlosti displej 6.67 palce FULL HD+ Amoled 120HZ 360HZ odezva na dotek snapdragon 870 UFS 3.1 stereo reproduktory Dolby Atmos hapticka odezva skvělá výdrž. 4520 mah baterky dual sim 5G brzy každým dnem přijde aktualizace na MIUI 14 už byla vypuštěna telefon šlape jako na drátkách vyměním pouze za rozumné nabídky díky všem
Vyměním Xiaomi redmi note 11 Pro 5G
Vyměním nejlépe za iPhone, ale není podmínkou.. Xiaomi redmi note 11 Pro 5G ve verzi 6/128gb v černé barvě,z kompletním příslušenstvím.Telefon je ve stavu novém. Brno.
Prodám Xiaomi redmi 10c není vyměním
Prodám nebo vyměním redmi 10c za jiný