inzerce, prodej, prodám, bazar

Vyměnim za Hokejovy box Super Street: The Game

Kategorie: Herní konzole

Super Street: The Game (Wheel Bundle)
hra je uplně nová nevhodný dárek
Vyměnim za Hokejovy box Karet
pište my na e mal děkuji
Vyměnim  za Hokejovy box  Super Street: The Game
Podobné inzeráty
Xbox Game Pass Ultimate - 6 Months
Dobrý den, nabízím k prodeji Xbox Game Pass Ultimate na 12 měsíců. Game Pass Ultimate zahrnuje Xbox Game Pass pro konzoli, Xbox Game Pass pro PC a Xbox Live Gold. Po měsíci lze na stejném účtu aktivovat znovu na další měsíc. Zakoupením předplatného Xbox Game Pass Ultimate automaticky upgradujete vaše stávající členství Xbox Live Gold nebo Xbox Game Pass na Ultimate. Po obdržení peněz, Vám obratem zasílím kód. Jedná se o digitální klíč Cena u oficiálního prodejce: 2 094 kč/6 měsíců Návod na aktivaci: Přihlaste se na svůj účet. Nasměrujte kursor na odkaz k účtu (pravý horní roh obrazovky). Zobrazí se menu. Klikněte na tlačítko Použít kód. Na následující stránce klikněte na Použít. Zadejte kód. Klikněte na Potvrdit. Ještě jednou klikněte na Potvrdit, čímž dojde k připsání klíče na účet. V případě komplikací mě kontaktujte :-)
Xbox Game pass Ultimate 1 měsíc
Xbox Game pass ultimate na 1 měsíc Zakoupením získáte 1x unikátní klíč na měsíční Ultimate game pass,použití klíče vždy jakmile skončí předplatné !!!! Klíče se uplatňuje na adrese redeem. po přihlášení vaším účtem do Xboxu Při zadání klíče je nutné zadat i platební metodu,jakmile se klíč uplatní,platební metodu smažete jednoduše z účtu ČTĚTE!!!! Jedná se o 1x klíč který se uplatňuje vždy po uplynutí měsíce !!! Jeden klíč = jeden měsíc,nesčítají se ,tudíž se musí aktivovat jednoduše jednou za měsíc !!! Game Pass pro Xbox One / Xbox Series S / Xbox Series X Game Pass pro PC Windows 10 Xbox Live Gold Xbox One / Xbox Series S / Xbox Series X EA Play pro Xbox One / Xbox Series S / Xbox Series X EA Play pro PC Windows 10 Je určené pro nové i stávající zákazníky - pokud však ještě stávajícímu zákazníkovi nedoběhlo stávající předplatné, je třeba kód zadávat, až členství doběhne. Zahrnuje neomezený přístup k více než 100 vysoce kvalitním hrám pro konzole a počítače, obsahuje rovněž program Xbox Live Gold (výhodné programy Deals with Gold, Games with Gold a konzoly pro více hráčů. Neustále se přidávají další hry, takže vždy budete mít na hraní něco nového. Hrajte společně s přáteli v nejpokročilejší síti pro více hráčů a najděte si další hry, které si oblíbíte.
Retro herni konzole Game Stick
Prodám Retro konzoli TV Game Stick , která tě navrátí do časů legendárních her z období Atari, PlayStation 1, Game Boy, Game Boy Advance, Game Cube a dalších. Konzole se velmi snadno instaluje k moderním televizím a nabízí až 10000 her, které si na ní můžeš zahrát. Velkou výhodou je u ní možnost dodatečného rozšíření, neboť si hry můžeš nainstalovat do úložiště.
Xbox Game Pass Ultimate 12 měsíců / 1 rok (včetně Xbox live
Xbox Game Pass Ultimate 12 měsíců předplatné (včetně Xbox Live Gold + Xbox Game Pass + EA PLAY a xCloud Gaming) Jedná se o 12x 1-měsíčních kódů. Aktivace na oficiálních stránkách redeem. Na účtu nesmí být aktivní žádné další předplatné! (Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Game Pass nebo Xbox Live Gold), kódy nelze aktivovat najednou, vždy až po vypršení toho předchozího. Kódy fungují na účtech registrovaných v celé EU. Faktura samozřejmostí.
Kinect hry pre Xbox 360 Kinect senzor
Predam nasledovne hry Kinect pre X360 a Kinect Sensor Carnival Game in Action - 250 CZK Dance Central - 225 CZK Dance Central 2 - 300 CZK Dance Central 3 - 450 CZK Fable The Journey - 225 CZK Fantasia Music Evolved - PREDANE Fighters Uncaged - PREDANE Game party in Motion - 275 CZK Get Fit With MelB - 300 CZK Just Dance 2015 - 475 CZK Just Dance 2016 - PREDANE Just Dance 2017 - 675 CZK Just Dance 2018 - 800 CZK Just Dance 3 - 350 CZK Just Dance 4 - PREDANE Just Dance Greatest Hits - 650 CZK Just Dance Kids - PREDANE Kincet Joy Ride - 225 CZK Kinect Adventures - 175 CZK Kinect Disneylands Adventures - 300 CZK Kinect NAT GEO TV America The Wild - 300 CZK Kinect Rush a Disney/Pixar Adventure - 500 CZK Kinect Sports - 225 CZK Kinect Sports Season Two - 350 CZK Kinect Star Wars - 325 CZK Kinectimals - PREDANE Michael Jackson The Experience - 300 CZK Motionsports: Play for Real - 225 CZK Puss in Boots - PREDANE Rabbids - Alive and Kicking - 300 CZK Rise of Nightmares - PREDANE Sesame Street Once upon a Monster - PREDANE Sesame Street TV Season 1 - 225 CZK Sonic Riders - 350 CZK The Black Eyed Peas Experience - 225 CZK The GunsTringer - PREDANE The Hip Hop Dance Experience - 950 CZK UFC Trainer - 225 CZK Winter Stars - PREDANE Yoostar 2 In The Movies - 150 CZK Your Shape: Fitness Evolved - 200 CZK Zumba Fitness - 200 CZK Kinect sensor - 500 CZK Pri kupe 5 hier, je najlacnejsia gratis. Zasielkovna 100 CZK pri platbe vopred, 130 CZK na dobierku. Pozri i moje dalsie inzeraty, mozes usetrit na postovnom.
Xbox Game Pass Ultimate - 12-6-1 Měsíců
Mé záruky jsou pozitivní reakce na profilu. Nabízím předplatné pro XBOX GAME PASS ULTIMATE. Xbox Live Gold + Xbox Game Pass + EA PLAY a xCloud Gaming - Přístup ke více než "500" hrám - Katalog her se postupem času mění a je stále aktualizován - EA Play Access: přístup ke hrám Xbox/PC - Cloud gaming: hraní her bez nutnosti stažení obsahu do zařízení - Přístup k prémiovému obsahu - obsahuje Live Gold Předplatné můžete používat i na PC. Předplatné lze použít pro nový nebo jíž stávající učet. OBDRŽÍTE (vše elektronicky e-mailem) - Oficiální aktivační předplatné - Technickou podporu v případě jakýchkoliv problému CENÍK -> 1 měsíc 110kč Zvýhodněná cena pro -> 6 Měsíců 600kč -> 12 Měsíců 1200kč Platba možná přes bankovní převod nebo PayPal, paysafecard. !! Zdůrazňuji že telefoní čislo je neaktivní !! !! Prosím o kontrolu spamu na e-mailu pokud nevidíte odpověd !! V případě zájmu nebo dotazů mě kontaktujte prosím prostřednictvím e-mailu nebo formuláře dole. Telefon/SMS NE e-mail : Prodávám pouze zde ->/cz