inzerce, prodej, prodám, bazar

Vyrazecka Vaughn v9 Mrazek

Kategorie: Hokej, bruslení

Prodam vyrazecku Vaughn V9 pro carbon custom Mrazek. Je pouzita jen par treninku stav nove vyrazecky.
Vyrazecka Vaughn v9 Mrazek
Podobné inzeráty
LAPAČKA A VYRÁŽEČKA VAUGHN
Lapačka VAUGHN VELOCITY - nová Vyrážečka VAUGHN VE8 CARBON PRO Velikost senior OSOBNÍ ODBĚR MOŽNÝ, RÁD PORADÍM S VÝBĚREM TYPU I VELIKOSTÍ. MŮŽETE VOLAT I O VÍKENDU V NABÍDCE I JINÉ TYPY VÝSTROJE VŠECH VELIKOSTÍ Martin Sedláček IČO 64313018 T.
Brankářská vyrážečka, 4 ks,vše profimodely, klasický g., sr.
Použité profesionální vyrážečky, 4ks, vše klasický gard, velikost senior, některé zakázková výroba, všechny stále vhodné i na závodní hokej: 1.) brankářská vyrážečka Bauer Vapor Hyperlite, zakázková výroba, velmi pěkný stav, semtam drobná kosmetická oděrka, výplně, plasty i rukavice naprosto v pořádku. Semtam nějaká drobná kosmetická oděrka. 2.) brankářská vyrážečka CCM AXIS pro, zakázková výroba, taktéž zachovalý stav, plně funkční, na oko jde vidět, že byla hraná, ale jinak je naprosto v pořádku, včetně plastů, výplní i dlaně, dvojitá silná dlaň, bez jediné dírky. 3.) brankářská vyrážečka CCM PREMIER II, velmi pěkný stav, prakticky bez oděrek, jen sem tam nějaká šmouha od puků, výplně plasty i rukavice naprosto v pořádku, dlaň bez jediné dírky. 4.) brankářská vyrážečka Bauer Supreme Ultrasonic, taktéž velmi zachovalý stav, sem tam šmouhy od puků, výplně i plasty jsou stále naprosto v pořádku, dlaň bez dírky. Semtam malé kosmetické oděrky. Možnost osobního odběru, nebo zaslání pošto, ale v tom případě hradí poštovné kupující. V případě zájmu mě kontaktujte na mobil, či email. Budete-li chtít, podívejte se i na mé další inzeráty.
Brankářské rukavice,lapačka/vyrážečka VAUGHN V9 carbon pro
Nabízím k prodeji použité špičkové brankářské rukavice VAUGHN Velocity V9 carbon pro, klasický gard, velikost senior, game ready, custom výroba pro Kevin Reich. (poslední foto) Rukavice jsou v top stavu, byly používány krátce, mají minimum kosmetických oděrek, nejsou ani vymlácené, ani potrhané. Sem tam je nějaká drobná kosmetická oděrka, ošuntělina. Lapačka je parádně vyztužená, lehká, plasty a výplně jsou naprosto v pořádku, skvělé zavírá, má obrovský koš. To samé vyrážečka, plasty a výplně jsou v pořádku, rukavice /dlaň bez jediné chybičky. Tyto rukavice jsou stále vhodné i na profesionální sport, včetně jejich aktuální kondice. Vyrobeny byly v Kanadě. Naprosto stejné rukavice jsem tady už inzeroval, ale toto je druhý pár, mám 2 totožné, je to fakt super zboží, které v obchodě nekoupíte !!! I tento pár jsem ještě trošku očistil a celé uvnitř vydesinfikoval. Možnost osobního odběru, nebo zaslání poštou, ale v tom případě hradí poštovné kupující. V případě zájmu mě kontaktujte na mobil, či emailem. Bude-li chtít, podívejte se i na mé další inzeráty. PS: více fotek je možné zaslat na požádání.
Lapačka & vyrážečka vaughn/brians
Prodám set profi rukavic Vaughn/brians Lapačka po repasu, v super stavu. Vyrážečka výborný stav Cena za set 7500kč Možné prodat zvlášť 4000kč/ks Dohoda možná
Brankarsky set VAUGHN a CCM betony,lapacka,vyrazecka
Brankarska vystroj renomovenych vyrobcu. Vse delane na zakazku. Specalni design a barevna kombinace. Betony made in canada. Vse nejvyssi rady. Netradicni design a barvy. Betony VAUGHN Ventus SLR Carbon Pro velikost 34+2 (idealni na 173 - 183cm) hrane sezonu profi - slusny stav. Opotrebeni je unvitr od kolennich chranicu. jinak desky v poradku, slidovaci plochy taky. Lapacka CCM Extreme Flex IV Pro hrana pul sezony profi ,bez vady. Vyrazecka CCM Premier Pro hrana sezonu, dlan bez dirky. Set je na prodej za rozumnou cenu. Porizovacka byla pres 100k. Mozno dokoupit i kalhoty, hokejku, masku, brusle atd. (sestavit komplet). Pro vice informaci volat na telefon nebo psat email. ne sms
LAPAČKA + VÝRAŽEČKA VAUGHN VELOCITY V9 PRO SENIOR
Nabízím k prodeji LAPAČKA + VÝRAŽEČKA VAUGHN VELOCITY V9 PRO SENIOR. STAV: Jako nové, hrané párkrát. Preferuji osobní odběr, případně zaslání.