inzerce, prodej, prodám, bazar

Výroba udíren na míru - kompletní domácí udírny

Kategorie: Výroba

Výroba nových dřevěných udíren s dvířky a odnímatelnou střechou pro lepší přístup- viz. foto,Nově na silném podstavci. Domácí Udírny vyrábím jak typizované viz fota- dřevěná udírna malá. udírna - uzák velká, nebo mohu vyrobit dle Vašich představ. Dřevěné udírny včetně podstavce,GRIL teploměru,zpěrných tyčí a háčků na zavěšení masa, kouřovodů, kolena, topeniště.Jedná se komplet domácí udírnu. Domácí Udírna umožňuje uzení teplou i studenou metodou, pomocí 2 ks kouřovodu.
Udírna je vyrobena z borovicového dřeva, které je více vhodné na uzení oproti dřevu smrkovému, které se při vyšších teplotách kroutí-praská a má podstatně nižší životnost.Doprava možná po dohodě, nebo osobní odběr. Dřevěná udírna - Gril - to pravé na Váš dům a zahradu

- bezkonkurenční ceny

udírna 50x50x120 - 3490,-

udící prostor 78 cm
--------------------------------------
Cena velké udírny 50x50x190 cm - 5280,- Kč
udící prostor 120 cm
celková výška 190 cm
tel:
Výroba udíren na míru - kompletní domácí udírny
Podobné inzeráty
Třmínky, armovací koše, hutní materiál
Nabízíme výrobu třmínků z ohýbané betonářské výztuže dle projektové dokumentace nebo požadavku zákazníka. 1️⃣ výroba třmínků, 2️⃣ výroba armovacích košů, 3️⃣ výroba výztuže do základových pásů, 4️⃣ výroba výztuže do věnců atp. Okamžitá výroba ✅️ Prodej kari sítí, roxorů, I, IPE, HEB, HEA profilů atd. Možnost dopravy po domluvě. Pivín, okr. Prostějov. Pro hledání: roxor, stavební materiál, stavba, svépomocí, nejlevnější armatura, zednický, třmínek, třmínky, armatura stavební do věnce, zednické, projekt, projektové, projektová, dokumentace, rodinný, rodinného , železobeton, roxor betonářská výztuž žebírková – třmen.
Konstrukce, 3D Tisk na zakázku, CNC výroba
----Přetváříme nápady ve skutečnost---- V3D-TECH Nabízíme služby v oblasti výroby z plastů i kovů. Při vývoji nového produktu propojujeme 3D tisk s konvenčními technikami. Využijete tak to nejlepší z každého oboru na jednom místě. Nabízíme konstruktérské práce ve 3D. Tvorba 3D modelů podle výkresů. Návrhy přípravků. Celkové zpracování projektu ve 3D, vizualizace. Naše firma se zabývá výrobou za pomoci 3D tiskáren a konstruktérskou činností. Provedeme Vás kompletním procesem realizace Vašeho projektu ,která zahrnuje: Návrh součástí, 3D modelování, vizualizace součástí a samotný 3D tisk. 3D tisk je vhodný pro výrobu prototypů, které Vám ušetří náklady a čas spojený s výrobou prvních dílů (např. z kovu). Touto cestou zjednodušíte Váš vývoj. Tímto způsobem výroby prototypů může Váš konstruktér dostat do rukou více možných variant dílu odlišných pouze jedním rozměrem. 3D tisk není jen o výrobě prototypů. Je možné vyrobit přesně na míru různé přípravky, pořadače a to vše v počtu v jakém si určíte. Ceník: Podstatnou část ceny ovlivňuje příprava 3D dat. Vytvoření a odladění dat pro tisk je časově náročná operace. Spousta modelů je možné stáhnout na internetu např. na . Cena vytvoření 3D dat je individuální a vychází z náročnosti a složitosti dílu. Poradenství zdarma ​Cenu určujeme individuálně. Dle dodaných podkladů posuzujeme náročnost tisku a upravíme Vám cenu přesně na míru. Disponujeme několika FDM tiskárnami a velmi detailními SLA 3D tiskárnami. SLA tiskárna: UV LED pro vytvrzení tenkých vrstev pryskyřice (resinu), díky tomu dosahuje nevídané úrovně detailů, 72 um. Jedna z největších tiskových ploch 276 x 155 x 400 mm. Podporované materiály: UV světlocitlivý tekutý resin, podpora pryskyřic ostatních výrobců Maximální rozměry pracovní plochy 35 x 35 x 40 cm. Větší modely jsme schopni slepit z více kusů. Výška vrstvy od 0,05 mm. - 3D tisk je výhodný pro malosériovou výrobu - od designu až po funkční prototyp - rychlá a levná výroba součástí - žádné velké investice do forem - vyrobíme pouze tolik dílů, kolik potřebujete Materiály, ze kterých dokážeme tisknout : PLA, ABS, PET, HIPS, Flex PP, Ninjaflex, Laywood, Laybrick, Nylon, Bamboofill, Bronzefill, ASA, T-Glase, filamenty s uhlíkovým vláknem, polykarbonát a další. Pro více informací navštivte náš web a stránku na Facebooku: Kontaktní údaje: Ondřej Štěpánek Czech Republic T: +420 stepanek@ Stanislav Mencler, DiS Czech Republic T: +420 mencler@ Ing. Karel Sysel Czech Republic T: +420 sysel@
Plachtová hala, sklad. Šířka 15-21 m. Výroba na míru.
Nabízíme výrobu plachtové haly na míru. Šířka 15, 18 nebo 21 m - délka neomezená. Konstrukce vhodné do většiny sněhových oblastí ČR minimální sněhové zatížení 1,5 - 2,5 kN/m2. Samozřejmostí statický výpočet a podklady pro stavební řízení. KONSTRUKCE: z trubek třídy S235JR r 60/2 mm POVRCHOVÁ ÚPRAVA: žárové zinkování. Tloušťka vytvořené vrstvy je 80-120 mikronů. Rovnoměrný zinkový povlak i v obtížně dostupných a vnitřních prostorách profilů. OPLÁŠTĚNÍ: Plachta PVC 650g/m2 - 900g m2 (polyvinylchlorid) - celoročně použitelná voděodolná plachta s ochranným filtrem proti UV záření. Odolná při vysokých i nízkých teplotách, proti tlaku a protržení. Barva plachty nebo barevná kombinace na přání zákazníka. ČESKÁ VÝROBA - žádná čína! Neváhejte nás kontaktovat pro cenovou nabídku.
Výroba dřevěná králíkárna,králikárna,klec pro králíky,112cm.
Výroba, dřevěná králíkárna, klec pro králíky, 1 patro. Tato vysoce kvalitní králíkárna nabízí útulné místo pro chov vašich malých mazlíčků, zejména roztomilých králíků. Králíkárna je nová, originálně zabalená se zárukou, možné odeslat do 2. dne na dobírku za 198,-. Rozměry: 112 cm,46 cm,71 cm. Králíkárna zajišťuje králíčkům skvělý domov a je i místem, kde si králíci mohou hrát a zůstávají stále v bezpečí. Králíkárna poskytuje vašim zvířatům dostatek prostoru pro pohyb, zatímco drátěná síť je velice odolná proti nepříjemnému chování a je bezpečná. Dále konstrukce z drátěného pletiva zaručuje, že vaše domácí mazlíčky můžete krásně sledovat a umožní vám udržovat životní prostředí pro vaše domácí mazlíčky pod kontrolou s přísunem spousty čerstvého vzduchu. Králíkárna je vyrobena z vysoce kvalitního dřevěného rámu a je stabilní a bezpečná s dlouhou životností. Zelená asfaltová střecha proti dešti a útulný malý kotec přispějí k dokonalému komfortu pro spaní vašich králíků.
Nerezové gastro digestoře, stoly, regály - výroba na míru
Vyrábíme na míru nerezové gastronomické vybavení určené restauracím, hotelům i jiným obdobným podnikům. Specializujeme se hlavně na výrobu gastro digestoří, pracovních stolů, regálů, skříní a skříněk. Naší výhodou je rychlost výroby – u standardních zakázek dokonce 3 až 7 dní od objednání! V případě zajmu nás neváhejte kontaktovat!
MARINGOTKY-VÝROBA-REKONSTRUKCE-PRODEJ
MARINGOTKY--VÝROBA-REKONSTRUKCE-PRODEJ Zakázková výroba maringotek-obytné k celoročnímu užívaní,sezonní,prodejní stánky,lesní školky a podobně dle přání zákazníka.Rozměry od 4 metru až 12 metru.Konstrukce ocelové,dřevěné,obložení palubka-modřín,smrk,izolace vata,polistyren,pur.pěna okna dřevěné nebo plastové,elektro instalace,střechy plechové-pozink falcované typ oblouk,ačko,rovná skosená. Po dohodě možnost kompletní wc-sprcha,příčky patro v maringotce.Vše je po domluvě a přáni zákazníka. Doprava zajištěna po Celé ČR I SK Ceny Maringotek jsou podle rozměru,materialu atd. po domluvě.od 200tis Dlouholeté vlastní zkušenosti z Maringotkami Včetně užívání a bydlení. V případě zajmu zašlu více fotto a nabídku do meilu.Osobní kontak-prohlídka V Dobrochov -Brodek u Prostějova AKTUALNÍ DOBA DODÁNÍ 6-8 TÝDNU Dále v nabídce ihned k prodeji maringotky po celkové NEBO ČÁSTEČNÉ rekonstrukci 4-8 metru