inzerce, prodej, prodám, bazar

Výrobník mlhy s RGB LED

Kategorie: Světelná technika

K prodeji:

Výrobník mlhy s RGB LED podsvitem
- výkon tělesa: 500W
- výkon LED: 45W (5x9W)
- dofuk cca 3m
- nádržka 200ml
- Drátové i bezdrátové ovládání v balení.

Nový,nepoužitý.
Malý,ale přesto velmi slušný výrobník.¨
Nízká spotřeba kapaliny (kapaliny mám k prodeji také.)

Osobní odběr Písek-Praha ,nebo poštou.
Výrobník mlhy s RGB LED
Podobné inzeráty
Eurolite N-200 výrobník mlhy - nové, nepoužité
Na SMS nereaguji. Kontakt email: vladimir.sopik@ Nové, nerozbalené zboží. Profesionální výrobník umělé mlhy pro středně velké diskotéky, taneční kluby a stage aplikace. Výkon 1800W, nádržka na 2,7 litru s indikací hladiny kapaliny, dálkové ovládání na přívodním kabelu. Termostatem řízené topné těleso, doba žhavení cca 5 minut, dofuk cca 4 metry. Výrobník mlhy je dodáván s montážním držákem pro zavěšení a snadnou manipulaci.
Vyrobnik mlhy
Prodám vyrobník mlhy, spojené s vyrobníkem bublin a navíc rgb led osvětlení, nepoužité cena je za ks. Mlhovač
Výrobník mlhy
Prodám výrobník mlhy chuavet hurricane 1600, nabízí vysoký výkon+náplň zdarma. Pouze 2x použitý
LED PAR světlo 18 x 1W RGB, DMX, mikrofón
Nabízím k prodeji nové, nepoužívané LED PAR RGB světlo. Nová verze LED PAR světel s výborným výkonem je vhodná pro oslavy, stužkové, svatby či párty. Světlo obsahuje 18/36 silných 3W RGB LED diod v červené, modré a zelené barvě. Kombinací těchto barev umožňuje vytvářet více než 15 různých nastavení projekce. Možnost nastavení světla na auto, sound, master-slave, DMX projekce. Světelný úhel je 45°. Světlo je vybaveno novou generací nízkohlukového ventilátoru, který zabraňuje přehřívání i při několikahodinové projekci. Světlo lze díky nosné konzole uchytit do rohů místností, stropů a stěn. K dispozici mám video světelné projekce. V případě zájmu je možné osobní setkání v Praze. Umím poslat i na dobírku.
D.J led efekt --Sound Mode-Dálkové ovládání--nové
Zdravím mám tu na prodej tento pouze vyzkoušený a plně funkční led efekt..Klasika svazek paprsku se pohybuje střídání nejruznějších barevných kombinací.. Efekt muže jet v režimu automat...střídá programy...Sound Mode a také pak i ovládání ovladačem....Velice dobře svítí...osvítí velkou plochu použitelné i samostatně jako centrální efekt ...Šikovné malé a lehké dobře svítící světlo na nejruznější párty...Mrkněte se i na další nabídku podobné Párty světelné techniky..Výrobník mlhy...laser efekty par led reflektory atd...V případě zájmu volejte na číslo telefonu u inzerátu Cena 450 kč...Díky
CLS Led pixel bar 36 - 17ks rgb
Prodam 17 x ks led baru, rgb, dmx in/out Ve 2 profi kolečkových casech na miru. Haky a napajeci kabely v cene. Barvy se míchají s rgb, neni tam multi color led chip.