inzerce, prodej, prodám, bazar

Vysavač Bissell PET PRO + nový kartáč a čistící přípravky

Kategorie: Vysavače

UDRŽOVANÝ, ČIŠTĚNÝ PO KAŽDÉM VYSÁVÁNÍ
Víceúčelový vysavač BISSELL CrossWave™ Pet Pro účinně vysává, čistí a suší zároveň. Je navržen speciálně tak, aby odstraňoval nečistoty po domácích zvířatech, jako jsou blátivé otisky tlapek, chlupy a zbytky krmiva a váš domov byl dokonale čistý. Je vhodný na různé povrchy, jenž pouhým stisknutím tlačítka si můžete plynule přepnout z úklidu tvrdé podlahy na vysávání a čištění koberce, a to vše s jedním přístrojem!

Prodávám včetně nového, zabaleného rotačního kartáče a 1 neotevřeného a 1/2 balení krásně vonícího čistícího prostředku.
PC: 10.000,-
Vysavač Bissell PET PRO + nový kartáč a čistící přípravky
Podobné inzeráty
Bissell CrossWave Pet Pro 2225N
Nabizim malo pouzivany, plne funkcni vysavac Bissell CrossWave Pet Pro 2225N, ma par skrabancu od pouzivani v dolni casti viz foto. Prodavam z duvodu nevyuziti v malem byte. Maximální příkon 560 W, Objem prachové nádoby/sáčku 0,62 l Bissell CrossWave Pet Pro je revoluční víceúčelové čisticí zařízení, které je navrženo nejen pro milovníky domácích mazlíčků. V jednom kroku VYSAJE, VYTŘE a pomáhá VYSUŠIT podlahy ve tvém domě. Víceúčelový rotační kartáč rotuje rychlostí 3000 otáček/min. Speciální čisticí formule „Bissell Multi-Surface Pet Formula with Febreze 2550“ zanechává tvrdé podlahy beze stop a pohlcuje nepříjemný zápach po domácích mazlíčcích. Tvé podlahy tak budou čisté a příjemně voňavé.
Tepovač, Čistící vysavač čalounění Bissell Multiclean Spot &
Tepovač, Čistící vysavač čalounění Bissell Multiclean Spot & Stain 4M, nepoužívaný dovezený z německa v originál krabici Pomocí vysavače BISSELL MultiClean Spot&Stain jste vždy připraveni na nečekané nehody. Kombinace vody, čisticího prostředku BISSELL a přenosného čističe skvrn MultiClean Spot&Stain se silným sacím výkonem pomáhá při úklidu za všech okolností. Díky technologii Heatwave se použitá voda během mytí neochlazuje. Praktický odstraňovač skvrn má také odnímatelné nádoby na vodu pro snadné plnění a vyprazdňování, což činí proces čištění ještě praktičtějším. Díky své kompaktní konstrukci je MultiClean Spot&Stain vhodný zejména pro čištění čalouněného nábytku a interiérů automobilů. VÝKON (WATT): 330 wattů HMOTNOST (KG): 4,2 kg DÉLKA KABELU (M): 5 m OBJEM NEČISTOT (LITRY): 1.4 l OBJEM VODY (LITR): 1.1 l kabel 5m TYP PODLAHY: Koberce a koberečky, Čalounění, schody a auto
Tyčový vysavač   AEG QX8-2-PALR
Design 2 v 1 pro čistotu bez námahy - Včetně elektrického sacího kartáče BedProPowerPlus pro odnímatelný ruční vysavač - Integrovaná teleskopická štěrbinová hubice a kartáč na nábytek, měkký kartáč na nábytek 25,2 V lithiová HD baterie / 2100 mAh (vyměnitelná baterie) Maximální doba chodu baterie: ECO úroveň 53 min - Úroveň výkonu 14 min - Nabíjecí stanice Úklidová plocha: až 137 m2 - provozní hlučnost: 80 dB(A) 2 stupně výkonu - LED přední světlo na hubici - objem nádoby na prach: 300 mlAkumulátorový tyčový vysavač od AEG je vybaven speciálním měkkým válcovým kartáčem, který ukazuje své přednosti na tvrdých podlahách , jako jsou parkety nebo dlažba. V oblastech se slabým osvětlením využijte přední LED světlo . Vysavač pracuje na principu cyklonové technologie , nepotřebujete prachový sáček. Pokud chcete úklidové práce přerušit, můžete AEG jednoduše zaparkovat ve svislé poloze. Pohybem zápěstí přeměníte tyčový vysavač na ruční vysavač, které mohou využít k čištění čalouněného nábytku a interiéru svých vozidel. S omezeným objemem 0,3 litru je nádoba na prach zvláště vhodná pro menší úklidové práce. Součástí dodávky je elektrický kartáč pro ruční vysavač, speciální kartáč na nábytek a také teleskopická štěrbinová hubice a kartáč na nábytek Jedná se o nové zboží s plnou zárukou 5 let na akumulátor...
Bissell CrossWave Pet Pro 2225N
Prodám vysavač Bissell CrossWave Pet Pro 2225N + nový nerozbalený náhradní kartáč. - použitý asi 5x - kupovaný v červnu 2022 - záruka do června 2024 (doklad samozřejmostí) - prasklý plastový zobáček krytu kartáče, na funkci nemá vliv, dá se určitě slepit - důvod prodeje: rozhodli jsme se nakonec pro robotický vysavač - PC: vysavač 6.249,- + náhradní kartáč 389,- Osobní odběr Heřmanův Městec PROSÍM POUZE SMS, NEBO EMAIL.
Robotický vysavač Samsung VR0 VR10R0W1/GE
Prodám robotický vysavač značky Samsung série VR0 model VR10R0W1/GE. Samsung byl koupený v prodejně Electroworld 27.1.2021 za cenu 17429 Kč. Vše funguje dokonale. Baterie vydrží cca 30 min. Kupovaný hlavně z důvodu, že dokáže pomoci nožů sekat vlasy na malé kousíčky a do kartáče se nenamotávají a díky tomu nemusíte každou chvilku odstraňovat vlasy z kartáče. Je více méně bezúdržbový, jen se musí vyprazdňovat sběrný koš. Na robotickém vysavači jsou vidět známky používání jako jsou např oděrky a škrábance. Součástí prodeje je: Robotický vysavač Samsung VR0 VR10R0W1/GE Nabíjecí stanice Samsung Ovladač díky kterému můžete strašit domácí zvěř, protože dokáže jezdit podle šipek nebo laseru. Popis: Robotický smart vysavač Samsung VR10R0W1/GE Série VR0 s ovládáním pomocí telefonu (SmartThings). Díky velkokapacitní baterii vytrvale uklízí až 60 minut. Vysavač vyniká především svým inovovaným systémem inteligentního mapování místnosti - Visionary Mapping™. Systém Intelligent Power Control zjistí, kdy je vysavač na parketách a kdy naopak na měkkém povrchu a podle toho nastaví sílu vysávání. Nasbírané nečistoty se ukládají do sběrné nádoby o objemu 0,3 l. Hlučnost je 76 dB a rychlost úklidu 0,32 m/s. Nápomocný bude i velký LED dotykový displej. Součástí balení je i dálkové ovládání. Samsung VR10R0W1/GE Série VR0 smart Příkon: 80 W Rychlost vysávání (m/s): 0,32 m/sec Li-ion baterie FullView Sensor™ 2.0 LED displej Doba uklízení: 60 min Doba nabíjení: 240 min Automatický návrat do stanice Systém ovládání Point Cleaning™ Dálkový ovladač Technologie Cyclone Force Objem nádoby na prach: 0,3 l Visionnary Mapping System Edge Clean Master Plánování úklidu Smart ovládání aplikace SmartThings Omyvatelný filtr Hladina hluku: 76 dB (A) Inovovaný systém mapování Vysavač Samsung VR10R0W1/GE Série VR0 vytvoří spolehlivou mapu vašeho domova, pomocí které pak důkladně a rychle vyčistí určená místa. Optimální trasu úklidu vypočítá díky navigačnímu systému Visionary Mapping™. Jeho přesnost navíc vylepšuje spodní optický senzor a speciální gyroskop. Vysávání je tak efektivnější a zabere méně času. Kartáč Soft Action Vysavač Samsung si poradí hravě s každým povrchem, ať už jde o koberec, laminát, linoleum, parkety nebo dřevo, vše hravě zvládne. Jeho samočisticí kartáč tvoří 1,5 milionu jemných textilních vláken (včetně speciálních stříbrných s antistatickými vlastnostmi), díky kterým zachytí i ten nejjemnější prach z podlahy nebo úzkých spár. Kartáč navíc omezuje smotávání vlasů a chlupů, například od vašich domácích mazlíčků. Samočisticí konstrukce Ani velké množství prachu nebo vysátí vlasů vysavač nezpomalí. Jakékoliv chlupy vašich miláčků či vlasy, které by se mohly v jeho kartáči zamotat, totiž díky své konstrukci jednoduše rozmělní. Drobné částečky pak běžným způsobem vysaje, takže se nemusíte obávat nepříjemného ru
Tyčový vysavač Bissell s příslušenstvím
Záruka 2 roky vypršela, ale má prodlouženou záruku další 3 roky ( leden 2026) . Tyčový aku vysavač na zvířecí chlupy, typ baterie Li-ion, hepa filtr, hlučnost 81 dB, objem nádržky 0,4 l, držák na zeď, hubice na čalounění, kartáčová hubice, led osvětlení, měkčená kolečka, nabíjecí adaptér, nabíjecí stanice, štěrbinová hubice a rotační kartáč, barva černá . Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Bezdrátový vysavač Bissell pro domácnosti se zvířecími miláčkyBissell Icon Advanced 25V má vysoce výkonný digitální motor a 25V lithium-iontovou baterii, které společně poskytují až 50 minut bezdrátového úklidu.* Zapomeňte na zamotané vlasy a chlupy na inovativním rotačním kartáči. Díky svým kompaktním rozměrům vysavač zachytí vlasy a jiné nečistoty pod postelí a jiným nábytkem. Osvětlený LED profil podlahové hubice vám pomůže odhalit jakýkoliv vlas, nebo chlup po domacím zvířeti. Vysavač snadno přeměníte na výkonný ruční vysavač pro snadný úklid pohovek, či matrací. Součástí balení je speciální mini nástavec s motorizovaným rotačním kartáčem.