inzerce, prodej, prodám, bazar

Vysavač listí MEP Sirio

Kategorie: Vysavače/Foukače

Prodám vysavač listí vhodný pro větší plochy, tam kde běžné foukače nestačí. Opravdu velký vak na posbírané listí. Téměř nejetý, stav viz. foto. S kvalitním 4-taktním motorem Tecumseh.
Vysavač listí MEP Sirio
Podobné inzeráty
LTPAG akumulátorový vysavač 2 v 1, 250W, až 30 minut
ROZBALENO, NEPOUŽITÉ VÍCE INFO O PRODUKTU NA AMAZONU LTPAG akumulátorový vysavač 2 v 1 je výkonný a praktický nástroj pro úklid vašeho domova. Má silný sací výkon až 20 000 Pa a vestavěnou lithiovou baterii s kapacitou 2200 mAh, která umožňuje až 30 minut nepřetržitého provozu. Tento vysavač má 2 v 1 design, který umožňuje použití jako vertikální nebo ruční vysavač, takže je ideální pro různé úkoly úklidu. Obsahuje 4 různé kartáčové hlavy, včetně štěrbinové, měkké a tvrdé podlahové kartáče, které umožňují úklid na různých typech podlah. Motor vysavače má dvě rychlosti, high-end s výkonem 250 W a low-end s výkonem 120 W, což umožňuje přizpůsobení výkonu podle potřeb úklidu. Díky těmto funkcím se tento vysavač hodí pro různé typy úklidových prací, včetně úklidu koberců, podlah, nábytku, záclon a dalších povrchů. Celkově je LTPAG akumulátorový vysavač 2 v 1 výkonný a praktický nástroj pro úklid vašeho domova, který nabízí různé funkce a přizpůsobivost výkonu pro různé úkoly úklidu. ✔ 【20 000 Pa silný sací výkon】 Bezdrátový bateriový vysavač LTPAG má motor 250 W a silný sací výkon 20 000 Pa, který snadno zvedne nečistoty a jemný prach na tvrdých podlahách a kobercích. 4 různé kartáčové hlavy zajišťují, že i ty nejmenší nečistoty jsou důkladně odstraněny na těžko přístupných místech. ✔ 【Perfektní výkon】 Aktualizovaný vysavač LTPAG. S aktualizací je přidáno lepší nastavitelné vedení potrubí pro vícenásobné použití. Vysavač má touchpad. Dotykem tlačítka "MODE" můžete snadno změnit sací výkon, můžete přímo zobrazit aktuální stav baterie a chybový kód na displeji. ✔ 【Vysoce účinný filtrační systém a omyvatelný filtr】 S vícestupňovým čištěním s vícestupňovým filtračním systémem může náš bateriový vysavač účinně vyčistit kouř, nepříjemné pachy, zvířecí lupy, pyl, prach atd. Všechna cizí tělesa jsou uložena ve velkokapacitním sběrači prachu a cizí tělesa mohou být po vyčištění včas vyčištěna. Filtrační bavlna může být současně omyta vodou, aby se dosáhlo dvou čisticích funkcí. ✔ 【Maximální doba chodu 30 minut】 Motor má dvě rychlosti, 250 W (high-end) a 120 W (low-end), vestavěnou lithiovou baterii s 2200 mAh a vysokou kapacitou. Vysoký převodový stupeň může poskytnout dobu chodu 10 minut a nízký převodový stupeň má silný sací výkon až 30 minut. Praktická dokovací stanice dva v jednom je ideální pro nabíjení nebo skladování a nezabírá žádný další úložný prostor. ✔ 【Vhodné pro více scén a pohodlné】 Tento bateriový vysavač lze přepnout do ručního režimu a lze jej použít v různých scénách s různým příslušenstvím. Bateriový vysavač může vysávat prach, nečistoty a vlasy na nábytku, podlahách, kobercích, schodech, autosedačkách a klávesnicích. Turbokartáč je vybaven flexibilní otočnou hlavou a snadno čistí mrtvé rohy. SPECIFIKACE: Značka LTPAG Číslo modelu LTPAG Barva Modrý Rozměry produktu 67,01 x 27,99 x 14,5 cm; 3,27 kg Výkon / Příkon 250 wattů Napětí 250 voltů Hladina hluku 69 d
Hecht 8574 vysavač listí
Prodám zánovní vysavač HECHT 8574. Profesionální vysavač listí kombinovaný s drtičem větví. Vysavač je vybaven vlastním pojezdem, volit lze dvě rychlosti vpřed a dvě rychlosti vzad, rychlost je při tom cca 2 - 5 km/h. Pro běžnou práci využijete hlavní sací hubici se šířkou 60 cm. Práce jde tedy rychle od ruky i na rozlehlejších pozemcích. Vysavač je zároveň opatřen pomocnou hubicí s madlem na 3 m dlouhé hadici, kterou pohodlně vysajete listí i z těžko dostupných míst, například v rozích pozemků, pod keři apod. Odpad putuje do 130 l vaku z odolné textilie, ze kterého jej lze následně snadno vysypat velkým otvorem opatřeným odolným zdrhovadlem.
Elektriký vysavač/fukar na listí Towallmark 3200W
Elektrický vysavač / fukar na listí Towallmark. Výkonný elektrický vysavač (fukar) na listí, výkon motoru 3200W/230V, 6 rychlostí sání - foukání regulovatelných otočným voličem, ramenní popruh, vak na listí o objemu 45 litrů.
Elektrický vysavač na listí
Elektrický fukar / vysavač listí - HECHT 3303
AKU vysavač listí AL-KO Energy Flex LBV 4090 Li
Vysavač je plně funkční a jeví běžné známky používání. Prodávám bez baterky. Podrobný technický popis je zde: Předání možné v Trhových Svinech nebo v ČB.
Vysavač , fukar listí  bv-3eg-2500
Prodám 2x použitý vysavač nebo po přepnutí páky foukač listí výkony 2500w, popruh, pytel na listí. možno využít na ofuk dílny, garáže. Po platbě předem možno zaslat.