inzerce, prodej, prodám, bazar

Vysavač omega

Kategorie: Starožitnosti

Prodám tento malinký vysavač bez hadice-funkčnost nevim.
Vysavač omega
Podobné inzeráty
PÁNSKÉ ZLATÉ NÁRAMKOVÉ HODINKY OMEGA 18K
PÁNSKÉ ZLATÉ NÁRAMKOVÉ HODINKY OMEGA 18K Značka: Omega, Swiss made, ciferník, korunka a strojek s logem Omega Rok výroby: ~1975 Materiál pouzdra: zluté zlato 18K, 750/1000 Velikost: 30×38 mm, 32 mm s korunkou Ciferník: plechový, modré barvy, zlaté ručičky a indexy Strojek: mechanický s ručním natažením Cal. 625, 17 kamenů, 21600 A/h, rezerva chodu 42 hod. Pásek: originélní kožený, černé barvy, originální spona Omega Originální etuje Omega Na dobírku zasílám pouze po uhrazení 150 Kč předem na účet jako zálohu na poštovné a balné. Inzerát platí do smazání!!!
Prodám funkční vysavač Omega z padesátých let
Prodám funkční vysavač Omega, včetně příslušenství, originální tašky a záručního listu.
Vojenské hodinky OMEGA Cal. 38.5L
Prodám pánské švýcarské hodinky OMEGA s mechanickým strojem cal. 38.5L. Hodinky jsou v super stavu, po kompletní renovaci - nové pouzdro z nerezové oceli, víko s průhledem do stroje, minerální sklo, nová natahovací korunka. Strojek z kapesních hodinek je původní originál Omega ze 30. let minulého století. Ciferník je starý - repasovaný. Hodinky jsou plně funkční. Průměr hodinek bez korunky je 42,5 mm, výška hodinek je 12,5 mm. Včetně koženého řemenu Mavex. K hodinkám po dohodě mohu přidat krabičku a nový kožený řemen. Cena 15000 Kč. Osobní převzetí je možné v Praze nebo v Liberci, jinde po ČR poštou.
Omega Dynamic chronograph
Hodinky Omega dynamic, kompletné pôvodne balenie, hodinky sú nenosené bez jediného škrabanca. Mechanické hodinky, vintage hodinky, Tag Heuer, Omega, Seiko, Tissot, Longines, Breitling, Rolex, Oris, Bulova, Junghans,Hamilton, Tudor, Panerai, Mont Blanc, Cartier, Prim, Citizen, Casio, Swatch,Timex.
retro vysavač
prodám starožitný vysavač omega, plně funkční v dobrém stavu i s příslušenstvím
Vysavač Standard
Daruji za odvoz a jednu plechovkovou piva plzeňského typu vysavač Standard. Vysavac je funkcni a ma tah. K dispozici je jen to co je na foto.