inzerce, prodej, prodám, bazar

Vysněná dřevostavba na jižní Moravě - navrhneme, postavíme

Kategorie: Chalupy, Chaty

Chcete stavět na jižní Moravě? Toužíte po zdravém, přírodním domě na trvalé bydlení, nebo pro rodinnou rekreaci?

Naše domy jsou vyráběny v České republice již přes 30 let a najdete je především v Německu, Rakousku, Česku a na Slovensku. Věnujeme maximální péči požadavkům zákazníka a kvalitě výroby. Oproti ostatním se můžeme pochlubit výrazně rychlejší dobou dodání stavby.

Pro inspiraci Vám předkládáme náš dům Carpathia. Jedná se o konkrétní projekt, který byl realizován "na klíč" pro zdravé víkendové a rekreační bydlení 4členné rodiny v mysteriózní lokalitě Bílých Karpat. Jedná se o masivní dřevostavbu, která je symbolem ekologického moderního bydlení. Svým velkorysým pojetím interiéru poskytuje spoustu prostoru pro zdravé bydlení.

Nosné konstrukce domu jsou vyrobeny z masivních lepených hranolů z alpského smrku. Spojení jednotlivých hranolů je podélně zajištěno pery a drážkami, v rozích vyfrézovaným rohovým spojením typu "Chalet", doplněným komprimačními páskami pro dokonalé utěsnění spojů. Stropy a krovy jsou rovněž ze dřeva, stejně tak i okna, venkovní i vnitřní dveře. Dům byl osazen na připravenou základovou desku podle předem pečlivě připraveného projektu.

V přízemí domu se nachází vstupní prostor, ze kterého se vchází do obytného prostoru, který vzdušně a účelně propojuje obývací pokoj, jídelnu a kuchyň. V přízemí najdeme také koupelnu, spíž a technickou místnost. V podkroví jsou 3 ložnice a koupelna. Dům je vytápěn krbovými kamny s teplovodním výměníkem, který zároveň dodává teplo i pro podlahové vytápění. Na střeše domu jsou dřevěné šindele. Dům má zajímavou, až magickou atmosféru.

Zaujala Vás naše nabídka? Pojďme se společně pobavit o Vašich představách. Těšíme se na kontakt s Vámi.
Vysněná dřevostavba na jižní Moravě - navrhneme, postavíme
Podobné inzeráty
Vysněná dřevostavba na Sázavě - navrhneme, postavíme
Chcete stavět na Sázavě? Toužíte po zdravém, přírodním domě na trvalé bydlení, nebo pro rodinnou rekreaci? Naše domy jsou vyráběny v České republice již přes 30 let a najdete je především v Německu, Rakousku, Česku a na Slovensku. Věnujeme maximální péči požadavkům zákazníka a kvalitě výroby. Oproti ostatním se můžeme pochlubit výrazně rychlejší dobou dodání stavby. Pro inspiraci Vám předkládáme náš dům Carpathia. Jedná se o konkrétní projekt, který byl realizován "na klíč" pro zdravé víkendové a rekreační bydlení 4členné rodiny v mysteriózní lokalitě Bílých Karpat. Jedná se o masivní dřevostavbu, která je symbolem ekologického moderního bydlení. Svým velkorysým pojetím interiéru poskytuje spoustu prostoru pro zdravé bydlení. Nosné konstrukce domu jsou vyrobeny z masivních lepených hranolů z alpského smrku. Spojení jednotlivých hranolů je podélně zajištěno pery a drážkami, v rozích vyfrézovaným rohovým spojením typu "Chalet", doplněným komprimačními páskami pro dokonalé utěsnění spojů. Stropy a krovy jsou rovněž ze dřeva, stejně tak i okna, venkovní i vnitřní dveře. Dům byl osazen na připravenou základovou desku podle předem pečlivě připraveného projektu. V přízemí domu se nachází vstupní prostor, ze kterého se vchází do obytného prostoru, který vzdušně a účelně propojuje obývací pokoj, jídelnu a kuchyň. V přízemí najdeme také koupelnu, spíž a technickou místnost. V podkroví jsou 3 ložnice a koupelna. Dům je vytápěn krbovými kamny s teplovodním výměníkem, který zároveň dodává teplo i pro podlahové vytápění. Na střeše domu jsou dřevěné šindele. Dům má zajímavou, až magickou atmosféru. Zaujala Vás naše nabídka? Pojďme se společně pobavit o Vašich představách. Těšíme se na kontakt s Vámi.
Vysněná dřevostavba v Beskydech
Chcete stavět v Beskydech? Toužíte po zdravém, přírodním domě na trvalé bydlení, nebo pro rodinnou rekreaci? Naše domy jsou vyráběny v České republice již přes 30 let a najdete je především v Německu, Rakousku, Česku a na Slovensku. Věnujeme maximální péči požadavkům zákazníka a kvalitě výroby. Oproti ostatním se můžeme pochlubit výrazně rychlejší dobou dodání stavby. Pro inspiraci Vám předkládáme náš dům Carpathia. Jedná se o konkrétní projekt, který byl realizován "na klíč" pro zdravé víkendové a rekreační bydlení 4členné rodiny v mysteriózní lokalitě Bílých Karpat. Jedná se o masivní dřevostavbu, která je symbolem ekologického moderního bydlení. Svým velkorysým pojetím interiéru poskytuje spoustu prostoru pro zdravé bydlení. Nosné konstrukce domu jsou vyrobeny z masivních lepených hranolů z alpského smrku. Spojení jednotlivých hranolů je podélně zajištěno pery a drážkami, v rozích vyfrézovaným rohovým spojením typu "Chalet", doplněným komprimačními páskami pro dokonalé utěsnění spojů. Stropy a krovy jsou rovněž ze dřeva, stejně tak i okna, venkovní i vnitřní dveře. Dům byl osazen na připravenou základovou desku podle předem pečlivě připraveného projektu. V přízemí domu se nachází vstupní prostor, ze kterého se vchází do obytného prostoru, který vzdušně a účelně propojuje obývací pokoj, jídelnu a kuchyň. V přízemí najdeme také koupelnu, spíž a technickou místnost. V podkroví jsou 3 ložnice a koupelna. Dům je vytápěn krbovými kamny s teplovodním výměníkem, který zároveň dodává teplo i pro podlahové vytápění. Na střeše domu jsou dřevěné šindele. Dům má zajímavou, až magickou atmosféru. Zaujala Vás naše nabídka? Pojďme se společně pobavit o Vašich představách. Těšíme se na kontakt s Vámi.
Navrhneme a postavíme Vám vysněnou dřevostavbu na Vysočině
Milujete Vysočinu? Toužíte po zdravém, přírodním domě na trvalé bydlení, nebo pro rodinnou rekreaci? Naše domy jsou vyráběny v České republice již přes 30 let a najdete je především v Německu, Rakousku, Česku a na Slovensku. Věnujeme maximální péči požadavkům zákazníka a kvalitě výroby. Oproti ostatním se můžeme pochlubit výrazně rychlejší dobou dodání stavby. Pro inspiraci Vám předkládáme náš dům Carpathia. Jedná se o konkrétní projekt, který byl realizován "na klíč" pro zdravé víkendové a rekreační bydlení 4členné rodiny v mysteriózní lokalitě Bílých Karpat. Jedná se o masivní dřevostavbu, která je symbolem ekologického moderního bydlení. Svým velkorysým pojetím interiéru poskytuje spoustu prostoru pro zdravé bydlení. Nosné konstrukce domu jsou vyrobeny z masivních lepených hranolů z alpského smrku. Spojení jednotlivých hranolů je podélně zajištěno pery a drážkami, v rozích vyfrézovaným rohovým spojením typu "Chalet", doplněným komprimačními páskami pro dokonalé utěsnění spojů. Stropy a krovy jsou rovněž ze dřeva, stejně tak i okna, venkovní i vnitřní dveře. Dům byl osazen na připravenou základovou desku podle předem pečlivě připraveného projektu. V přízemí domu se nachází vstupní prostor, ze kterého se vchází do obytného prostoru, který vzdušně a účelně propojuje obývací pokoj, jídelnu a kuchyň. V přízemí najdeme také koupelnu, spíž a technickou místnost. V podkroví jsou 3 ložnice a koupelna. Dům je vytápěn krbovými kamny s teplovodním výměníkem, který zároveň dodává teplo i pro podlahové vytápění. Na střeše domu jsou dřevěné šindele. Dům má zajímavou, až magickou atmosféru. Zaujala Vás naše nabídka? Pojďme se společně pobavit o Vašich představách. Těšíme se na kontakt s Vámi.
Navrhneme a postavíme Vám vysněnou dřevostavbu v Jeseníkách
Milujete Jeseníky? Toužíte po zdravém, přírodním domě na trvalé bydlení, nebo pro rodinnou rekreaci? Naše domy jsou vyráběny v České republice již přes 30 let a najdete je především v Německu, Rakousku, Česku a na Slovensku. Věnujeme maximální péči požadavkům zákazníka a kvalitě výroby. Oproti ostatním se můžeme pochlubit výrazně rychlejší dobou dodání stavby. Pro inspiraci Vám předkládáme náš dům Carpathia. Jedná se o konkrétní projekt, který byl realizován "na klíč" pro zdravé víkendové a rekreační bydlení 4členné rodiny v mysteriózní lokalitě Bílých Karpat. Jedná se o masivní dřevostavbu, která je symbolem ekologického moderního bydlení. Svým velkorysým pojetím interiéru poskytuje spoustu prostoru pro zdravé bydlení. Nosné konstrukce domu jsou vyrobeny z masivních lepených hranolů z alpského smrku. Spojení jednotlivých hranolů je podélně zajištěno pery a drážkami, v rozích vyfrézovaným rohovým spojením typu "Chalet", doplněným komprimačními páskami pro dokonalé utěsnění spojů. Stropy a krovy jsou rovněž ze dřeva, stejně tak i okna, venkovní i vnitřní dveře. Dům byl osazen na připravenou základovou desku podle předem pečlivě připraveného projektu. V přízemí domu se nachází vstupní prostor, ze kterého se vchází do obytného prostoru, který vzdušně a účelně propojuje obývací pokoj, jídelnu a kuchyň. V přízemí najdeme také koupelnu, spíž a technickou místnost. V podkroví jsou 3 ložnice a koupelna. Dům je vytápěn krbovými kamny s teplovodním výměníkem, který zároveň dodává teplo i pro podlahové vytápění. Na střeše domu jsou dřevěné šindele. Dům má zajímavou, až magickou atmosféru. Zaujala Vás naše nabídka? Pojďme se společně pobavit o Vašich představách. Těšíme se na kontakt s Vámi.
Navrhneme a postavíme Vám vysněnou dřevostavbu na Šumavě
Milujete Šumavu? Toužíte po zdravém, přírodním domě na trvalé bydlení, nebo pro rodinnou rekreaci? Naše domy jsou vyráběny v České republice již přes 30 let a najdete je především v Německu, Rakousku, Česku a na Slovensku. Věnujeme maximální péči požadavkům zákazníka a kvalitě výroby. Oproti ostatním se můžeme pochlubit výrazně rychlejší dobou dodání stavby. Pro inspiraci Vám předkládáme náš dům Carpathia. Jedná se o konkrétní projekt, který byl realizován "na klíč" pro zdravé víkendové a rekreační bydlení 4členné rodiny v mysteriózní lokalitě Bílých Karpat. Jedná se o masivní dřevostavbu, která je symbolem ekologického moderního bydlení. Svým velkorysým pojetím interiéru poskytuje spoustu prostoru pro zdravé bydlení. Nosné konstrukce domu jsou vyrobeny z masivních lepených hranolů z alpského smrku. Spojení jednotlivých hranolů je podélně zajištěno pery a drážkami, v rozích vyfrézovaným rohovým spojením typu "Chalet", doplněným komprimačními páskami pro dokonalé utěsnění spojů. Stropy a krovy jsou rovněž ze dřeva, stejně tak i okna, venkovní i vnitřní dveře. Dům byl osazen na připravenou základovou desku podle předem pečlivě připraveného projektu. V přízemí domu se nachází vstupní prostor, ze kterého se vchází do obytného prostoru, který vzdušně a účelně propojuje obývací pokoj, jídelnu a kuchyň. V přízemí najdeme také koupelnu, spíž a technickou místnost. V podkroví jsou 3 ložnice a koupelna. Dům je vytápěn krbovými kamny s teplovodním výměníkem, který zároveň dodává teplo i pro podlahové vytápění. Na střeše domu jsou dřevěné šindele. Dům má zajímavou, až magickou atmosféru. Zaujala Vás naše nabídka? Pojďme se společně pobavit o Vašich představách. Těšíme se na kontakt s Vámi.
Pronájem mobilheimu na dovolenou na jižní Moravě
Nabízím možnost pronájmu kompletně vybaveného mobilheimu pro 4-5 osob na jižní Moravě. Po domluvě je možné i více osob ve 2 mobilheimech. Mobilheim je postavený na oploceném pozemku, na kterém je možnost zaparkovat váš osobní automobil. Dispozice: Obývací pokoj, vybavená kuchyň, koupelna se sprchových koutem a WC, 1x ložnice s manželským lůžkem 160 x 200, 1x pokoj s lůžkem 150 x 190. Vybavení: plynový sporák s troubou a grilem, nádobí, ohřev TUV karmou na PB lahve, kávovar, TV s DVD, mikrovlnná trouba, elektrický krb. Součástí je venkovní zastřešená pergola s jídelním stolem a rohovou sedačkou. Led osvětlení. Dále plynový gril, solární sprcha, zahradní domek na kola. Zvířecí miláčci po dohodě. Mobilheim se nachází nedaleko obcí Nové Mlýny a Zaječí. Není u vody, k nádrži Nové Mlýny cca 10 min pěšky. Blízká dostupnost do okolních měst Mikulov, Břeclav, Hustopeče atd. V okolí možnosti koupání, turistiky, cykloturistiky, rybolovu. Aqualand Moravia 10 min autem. Vinařská oblast. Ubytování je vhodné v období od května do září. V sezóně červenec - srpen týdenní pobyty SO - SO, nebo po domluvě i jinak. Mimo sezónu na domluvě. 1500,- sezóna /1200,- mimo sezónu za noc/ objekt + elektřina. Pro členy IZS sleva 10%. V případě vašeho zájmu mě neváhejte kontaktovat pro bližší informace telefonicky nebo sms - ozvu se zpět. 870 947.