inzerce, prodej, prodám, bazar

Vysoká skříňka

Kategorie: Koupelny

Prosám vysokou skříňku zn. Laufen odstín chalked oak :( obr. je bílá )
cena hodně drahá/kvalitní skříňka 24320,- nyní víc jak polivičku sleva. Důvodem je opačné otvírání dvířek.

Závěsná koupelnová skříňka vysoká v dekoru vápněný dub o rozměru 35x33,5x165 cm. S pomalým zavíráním. Dvířka mají pravé otevírání.

Vysoká skříňka
Podobné inzeráty
Set do koupelny - umyvadlo se skříňkou, 2x skrinka na zed
Prodám set do koupelny, skrinka s umyvadlem 60 cm, 2x skrinka na zed (30 a 60 cm). Detaily v odkazech níže. Cena za vše.
Koupelnový nábytek
Prodám koupelnový nábytek- skříňka pod umyvadlo, skříňka nad umyvadlo se zrcadlem, nízká skříňka a vysoká skříňka a nízká závěsná skříňka.
koupelnová skříňka s umyvadlem, zrcadlo, vysoká skříňka
Prodám nový set koupelnových skříněk na zavěšení. Nízká skříňka je včetně umyvadla - rozměry v/š/h 48/80/41, zrcadlo 80 x 65 vysoká skříňka 150/30/25,5 - zavírání s tichým dorazem soft close. Prodej z důvodu změny obkladu . nehodí se. Pouze jako celek
Vysoká a zrcadlová skřínka se světlem
Koupelnová skřínka malá se světlem -rozměr : š – 67 cm, v – 67 cm, hl. 20 cm Koupelnová skřínka vysoká - rozměr : š – 35 cm, v – 196 cm, hl. – 35 cm Malá skřínka má uvnitř zásuvku 230 V, je přiložené i osvětlení. Krátce používané, nepoškozené. Cena za obě skřínky.
Koupelnová skříňka pod umyvadlo Naturel Art Deco
Prodám novou nerozbalenou, koupeno v Siku. Nakonec jsem se rozhodla pro jiné umyvadlo a zboží na objednávku nemohu vrátit. Původní cena 13.290,- Koupelnová skříňka pod umyvadlo s držákem ručníku Naturel Art Deco 68x55x45 cm Rose Beige mat ARTDECO60RBBU Skříňka pod umyvadlo na desku s 2 zásuvkami 60 cm, v matné růžovobéžové barvě. Deska s materiálu Krion. Černé designové akcenty na úchytkách a nožkách. Skříňka v matném provedení s otvorem pro zavěšení ručníku v desce. Univerzální provedení levá/pravá varianta držáku ručníku. Krycí deska v bílém matu je vyrobená z materiálu Krion. Krion je materiál na dotek podobný přírodnímu kameni, který je navíc vysoce odolný vůči poškrábání, nemá póry, je antibakteriální, snadno opravitelný, vyžaduje pouze minimální údržbu a snadno se čistí. Deska není přimontovaná ke skříňce a je bez výřezů, jejím otočením docílíte levé nebo pravé varianty držáku na ručník. Černé matné akcenty - úchytky a nožičky. Nožičky neplní funkci podpůrnou, pouze dekorativní.
Umyvadlová skříňka Hemnes bílá
Na prodej umyvadlová skříňka a zrcadlová skříňka zn. Hemnes ze dvěma šuplíky. Stylový design, skříňka jde pověsit nebo nechat stat. Moc pěkná a kvalitní skříňka. Původní cena 11680 Kč nyní 10499 Kč. Bez vodovodní baterie.