inzerce, prodej, prodám, bazar

Vysoké sání na motory Chevy big block V8 USA

Kategorie: Chevrolet

Hliníkové sání Weiand na dva karburátory i supercharger, Pro motor Chevrolet BBC.
Mám i vysoké sání na small block.
Více info na tel, pouze volat děkuji.

Hledání: corvette, camaro, chevelle, C10, nova, pick up, hot rod, custom, stavba, silverado, suburban, gmc, yukon, blazer, jimmy, impala, rat rod, 454, edelbrock.
Vysoké sání na motory Chevy big block V8 USA
Podobné inzeráty
Vysoké sání na motory Chevy small block V8 USA
Hliníkové sání Weiand na dva karburátory. Pro motor Chevrolet SBC. Mám i vysoké sání na big block. Více info na tel, pouze volat děkuji. Hledání: corvette, camaro, chevelle, C10, nova, pick up, hot rod, custom, stavba, silverado, suburban, gmc, yukon, blazer, jimmy, impala, rat rod, 350, 305, 327, 383, edelbrock.
❗️ Chevy VAN 6.5 TD❗️
Prodám/vyměním obytný Chevy Van 6.5 TD z motoru jde jednoduše vytáhnout 1000Nm a tahat prakticky cokoli díky tomu se z něj stává univerzální náčiní. Motor tovární z výroby určený pro použití i v Hummer H1 neuvěřitelný tah i v základu, do 3.5 t stačí tedy Ř.P. B.. V autě 2 místa lze osadit až 5 sedadly, extra zvýšená verze (kompletně dodělávané) 205cm do stropu, rám v dobrém stavu, rok 2003, motor běží perfektně a převodovka je v dobrém stavu, řadí jak má. Motor s převodovkou se běžně prodává za 150 tis, ušetřete můj i Váš čas s nesmyslnými nabídkami. Evropská verze - nemusí se dodělávat elektrika a další výjimky. Uvnitř ještě zaslouží úpravy, zadní část vozidla je v nedokončeném stavu, aby se zbytek dodělal dispozičně dle konkrétních představ, ale po pár hodinách práce se dá užívat, již osázeno elektroinstalací, přídavným topením do boudy, otočnými kapitánskými sedadly, prostorem pro matraci na spaní nahoře u střechy - počítáno se 4 místy na spaní, sporákem, umyvadlem, odpadní a čistou nádrží, rozvodem 230V a venkovní přípojkou, tažné zařízení na 3.5 tuny, položená zateplená podlaha, osvětlení, částečně zateplené i boky, možnost dle svých představ dodělat, případně po dohodě nechat dokončit. Youngtimer který má budoucnost a na ceně už nespadne. Prohlídka po domluvě v Nové Pace, v případě rychlého jednání možnost dohody na ceně případně dodělání vestavby dle konkrétních požadavků za zvýhodněnou cenu. Vážným zájemcům mohu poslat videoprohlídku. Karavan, spaní v autě, obytný, camper , spaní. Chevrolet Blazer Silverado Suburban Dodge RAM F150 F250 F350 USA US dodávka Transit Transporter Sprinter Multivan Caravelle Traffic tahání tahač výměna protiúčet Mercedes benz/chevrolet/corvette/harley davidson/ferrari/lamborghini/porsche/panamera/cayenne/ml/cls/cla/c/e/s/cadillac/escalade/dodge/durango/ford/flex/camaro/mustang/challenger/911/targa/scuderia/bmw/tuning/obytný/van/v/camping/v8/v6/turbo/manual/chrysler/audi/rs/4x4/multivan/ 350z/370z/nissan/subaru/impreza//evolution/wrx/sti/4x4/offroad/hummer/h1/h2/h3/humvee/s2000/honda/ss/rs/kompresor/supercharger/journey/dodge/hemi/nitro/plymouth/c3/c7/g500/amg/brabus/m3/m4/m5/q7/x5/ml/gl/g/bmw/mercedes/audi/viper/f430/scuderia/gallardo/shelby/obytný/suv/cdi/mpacket/fiat/alfaromeo/obytnak/výměna/vyměním/chevy/maserati/ghibli/quattroporte/4.2/5.2/v6/v8/v10/gtr/sline/gti/vr6/r32/nismo/rs/s8/s6/s3/s4/s5/s7/renault/sport/tuning/závodní/vrchy/zavodydovrchu/alu/veterán/escalade/kemping/vestavba
Řídící jednotka TBI GMC, Chevy
Řídící jednotka Tbi pro 5.7 tbi 1992, Gmc, Chevy GMC, Chevy, V8
Corner light Chevy, Gmc
Corner light, clear, Chevy 1992-1994, 800,- Chevy, Gmc, V8, Silverado, Tahoe
Chevrolet GMC Suburban 7.4i V8 Big Block SK doklady
!!!AAA AUTO Praha-Jánský, Krbec, Dufková...NEPIŠTE MI STÁLE SMS!!! OTRAVUJTE NĚKOHO JINÉHO!!! Prodám Chevrolet GMC Suburban 7.4i V8 Big Block. Motor, převodovka plně funkční. Kastle a rám bez koroze, nikdy nejezdil v zimě a soli! dovoz Mississippi, Slovenské doklady na přihlášení, vyjímky od ministerstva dopravy již zařízeny! Auto má kosmetické vady a nějaké mouchy které nebudu rozepisovat, více info po tel.
Chevrolet Big block chromovaná ventilová víka
Starší ventilová víka BBC chevy. Více info na tel, pouze volat děkuji. Hledání: corvette, pick up, chevelle, nova, silverado, suburban, chromová, usa, hot rod, custom, stavba, GMC, 454.