inzerce, prodej, prodám, bazar

Vysokotlaká vapka s Honda motorem

Kategorie: Čistící stroje

prodám vapku s motorem honda . Silný tlak 213 bar / 3100 PSI, průtok vody 8,5l/m. 5,5 koní. V ceně daruji příslušenství jako je 7,5m hadic, nátavec, trysky, pistole, trysky či hadička na saponát. Umyješ s tím různá místa kolem domu, na zahradě. Se správným příslušenstvím se dá krtkovat či pískovat.
Vysokotlaká vapka s Honda motorem
Podobné inzeráty
Vysokotlakový čistič, vysokotlaková vapka
Vapka, s ktorou si vyčistíte auto, fasádu, strechu, zámkovú dlažbu a mnoho ďalšieho . Benzínový vysokotlakový čistič W2900HA, ktorý sa vyznačuje výbornou kvalitou, a omnoho vyšším výkonom ako sú elektrické stroje Karcher. Vapka ma celokovové čerpadlo s hliníkovým obalom a mosadznou hlavou. Zaručuje dlhu životnosť. Zariadenie je veľmi jednoduché na obsluhu a údržbu. Nepotrebujete elektrinu ani vodovod. Možnosť osobného vyskúšania, radi vám u nás poradíme. Ponúkame tiež servis vysokotlakových čističov a čerpadiel. Skladom náhradné diely a príslušenstvo. Naše vapky majú využitie nie len pri čistení , ale aj pre pieskovanie, pretláčanie kanalizácie, vytvorenie peny, čistenie povrchov bez rostrekovania vody či čistenie v neprístupných miestach. To všetko vďaka príslušenstvu, ktoré ponúkame. Radi Vám poskytneme viac informácií cez telefón alebo mail. Vieme vám poslať video na správne používanie stroja Parametre: Pracovný tlak – 200bar / 2900PSI , Benzínový motor: HONDA 4 – OHV , Výkon: 4,1 kw , 5.5 koní ,Prietok: 8,5 l/min, Čerpadlo : celokovové s mosadznou hlavou, Váha stroja : 28kg Sada obsahuje : 1x stroj, 1x pištoľ s nadstavcom, 1x 7,5m hadice 3x vysokotlaková dýza, 1x hadička na saponát, 1x motorový olej, Manuál
Použitá vapka s motorom HONDA myčka
Prodám použitou vápku s motorem GX200 HONDA, vše funkční jen na vzhledu mě nějaké chybičky. S roční zárukou. S tlakem 220 bar, zvládneš s ní i pískovat a krtkovat. Má schopnost sání ze sudu nebo z nádoby. Pokud chceš táhnout vodu z jezírka či potoka je třeba čerpadlo ale nějaké mám na prodej i já. Výbava jsou trysky, tlaková hadice, vysokotlaká pistole, olej do motoru. Nová ma cenu 17 500 CZK ale tuto použitou dávám za skvělou cenu 12 7000€, skvělý motor, čerpadlo s mosaznou hlavou už jen začít čistit dům, terasu, fasádu či a auto.
Karcher HDS 1000 De
Prodám vysokotlaký čistič zn. Karcher HDS 1000 DE z důvodu přechodu na jinou značku. Zakoupena v roce 2018 za PC 250.000,- Vapka je naftová a má taky naftový ohřev vody. Ohřev funguje na výbornou a s motorem také nebyl žádný problém. Vapka se může hodit ke všemu. Ať už jako stacionární do servisu či provozů, tak i do dodávky jako mobilní čištění. Délka vysokotlaké hadice je cca 50m Společně s vapkou dostanete i vysokotlakou pistol s oplachovou tryskou a turbo tryskou (vše Karcher) Veškeré info:
Vysokotlakový čistič na predaj myčka
Vapka, se kterou si vyčistíte auto, fasádu, střechu, zámkovou dlažbu a mnoho dalšího. Benzínový vysokotlaký čistič GP3300HA, který se vyznačuje výbornou kvalitou, a mnohem vyšším výkonem než jsou elektrické stroje. Vapka má celokovové čerpadlo s hliníkovým obalem a mosaznou hlavou. Pracovní tlak - 220bar / 3300 PSI , Benzínový motor: Peggas 4 - OHV , Výkon: 4,1 kw , 5.5 koní ,Průtok:11 l/min. Ke stroji v cene daruji pistoli, nástavec, pryžová 10m hadice, trysky, olej do motoru. Cena dohodou, dobírka možná, doprava zajištěna.
WAP VYSOKOTLAKÝ ČISTIČ WAPKA CS 800 PRODÁM VAPKA VAPKU
Prodám plně funkční PROFESIONÁLNÍ vysokotlaký čistič Značky WAP CS800 s ohřevem vody(diesel)v rozsahu 30°C až 160°C Na stroji provedena kompletní prohlídka,max tlak 200Bar Maximální průtok vody 11,4L/min, 380Volt,Nízko obrátkový stroj,keramické písty (2x průměr 24mm) pro velkou životnost čerpadla,dvě nádoby pro možnost dvou druhů chemie(šamponování) Součástí stroje vysokotlaká hadice,kompletní tlaková pistole,možnost dokoupení rotačních trysek a příslušenství dle katalogu.Preferuji osobní odběr(stroj Vám předvedu v chodu,vše vysvětlím.Návod k obsluze)případně možné i zaslání přepravní společností.Pozdější servis zajištěn. Inzeruji další WAPKY stačí kliknout na (všechny inzeráty a hodnocení uživatele)K dispozici nabídka silnějšího,slabšího stroje (2-3-4 pístového stroje) dle Vašich přání a požadavků.V nabídce též náhradní díly včetně příslušenství. Cena 22000Kč
Wap vapka TITAN ENERGY NENÍ TO KARCHER
Prodám plně funkční PROFESIONÁLNÍ vysokotlaký čistič Značky WAP Nilfisk TITAN ENERGY s ohřevem vody(diesel)max 140C pracovní tlak 180 BAR max tlak 250Bar, keramické písty pro velkou životnost čerpadla další info emailem nebo volat cena 35000kč Součástí stroje vysokotlaká hadice,kompletní tlaková pistole,dvě nádoby na přimíchání chemie(šamponování), Popřípadě inzeruji další WAPKY stačí kliknout na (všechny inzeráty a hodnocení uživatele)