inzerce, prodej, prodám, bazar

vysokotlaký čistič - Vapka

Kategorie: Čistící stroje

Nilfisk MH 4M-200/960 FAX

Nový model oblíbené produktové řady NILFISK MH 4M-200/960 FAX přichází opět s vylepšenými vlastnostmi. Je tichý a má pevnější a odolnější konstrukci. Díky nově vyvinutému tepelnému výměníku EcoPower je navíc úsporný. Hlučnost stroje je minimální díky nízkootáčkovému motoru (1450 ot./min)

Modelová řada MH 4M je vybavena inovativním systémem uložení vysokotlakých pistolí, nástavců a otočného háku pro uložení elektrického kabelu. Také uložení nádob na detergent pro vysokotlakou aplikaci dvou čisticích prostředků zjednodušuje práci.

Stroj je 20x použitý, takže zánovní stav.
Přidám dále příslušenství včetně tlakové hadice na potrubí.

Cena včetně DPH
vysokotlaký čistič - Vapka
Podobné inzeráty
Karcher HDS 1000 De
Prodám vysokotlaký čistič zn. Karcher HDS 1000 DE z důvodu přechodu na jinou značku. Zakoupena v roce 2018 za PC 250.000,- Vapka je naftová a má taky naftový ohřev vody. Ohřev funguje na výbornou a s motorem také nebyl žádný problém. Vapka se může hodit ke všemu. Ať už jako stacionární do servisu či provozů, tak i do dodávky jako mobilní čištění. Délka vysokotlaké hadice je cca 50m Společně s vapkou dostanete i vysokotlakou pistol s oplachovou tryskou a turbo tryskou (vše Karcher) Veškeré info:
Vysokotlakový čistič, vysokotlaková vapka
Vapka, s ktorou si vyčistíte auto, fasádu, strechu, zámkovú dlažbu a mnoho ďalšieho . Benzínový vysokotlakový čistič W2900HA, ktorý sa vyznačuje výbornou kvalitou, a omnoho vyšším výkonom ako sú elektrické stroje Karcher. Vapka ma celokovové čerpadlo s hliníkovým obalom a mosadznou hlavou. Zaručuje dlhu životnosť. Zariadenie je veľmi jednoduché na obsluhu a údržbu. Nepotrebujete elektrinu ani vodovod. Možnosť osobného vyskúšania, radi vám u nás poradíme. Ponúkame tiež servis vysokotlakových čističov a čerpadiel. Skladom náhradné diely a príslušenstvo. Naše vapky majú využitie nie len pri čistení , ale aj pre pieskovanie, pretláčanie kanalizácie, vytvorenie peny, čistenie povrchov bez rostrekovania vody či čistenie v neprístupných miestach. To všetko vďaka príslušenstvu, ktoré ponúkame. Radi Vám poskytneme viac informácií cez telefón alebo mail. Vieme vám poslať video na správne používanie stroja Parametre: Pracovný tlak – 200bar / 2900PSI , Benzínový motor: HONDA 4 – OHV , Výkon: 4,1 kw , 5.5 koní ,Prietok: 8,5 l/min, Čerpadlo : celokovové s mosadznou hlavou, Váha stroja : 28kg Sada obsahuje : 1x stroj, 1x pištoľ s nadstavcom, 1x 7,5m hadice 3x vysokotlaková dýza, 1x hadička na saponát, 1x motorový olej, Manuál
Vysokotlakový čistič na predaj myčka
Vapka, se kterou si vyčistíte auto, fasádu, střechu, zámkovou dlažbu a mnoho dalšího. Benzínový vysokotlaký čistič GP3300HA, který se vyznačuje výbornou kvalitou, a mnohem vyšším výkonem než jsou elektrické stroje. Vapka má celokovové čerpadlo s hliníkovým obalem a mosaznou hlavou. Pracovní tlak - 220bar / 3300 PSI , Benzínový motor: Peggas 4 - OHV , Výkon: 4,1 kw , 5.5 koní ,Průtok:11 l/min. Ke stroji v cene daruji pistoli, nástavec, pryžová 10m hadice, trysky, olej do motoru. Cena dohodou, dobírka možná, doprava zajištěna.
HR-B01 DMS Germany násada pro vysokotlaký čistič - čistič p
Prodám HR-B01 DMS Germany násadu pro vysokotlaký čistič - čistič podlahových ploch Stav: nový, dostal jsem od ženy jako dárek, bohužel není kompatibilní s mojí vapkou Riobi, ač násada měla být kompatibilní s většinou vapek. Násada má baionet 9,2 mm a širší průměr 13,3 mm. Osobní odběr v Ostravě-Heřmanicích. Volejte na tel.č. nebo zašlete SMS.
WAP VYSOKOTLAKÝ ČISTIČ WAPKA CS 800 PRODÁM VAPKA VAPKU
Prodám plně funkční PROFESIONÁLNÍ vysokotlaký čistič Značky WAP CS800 s ohřevem vody(diesel)v rozsahu 30°C až 160°C Na stroji provedena kompletní prohlídka,max tlak 200Bar Maximální průtok vody 11,4L/min, 380Volt,Nízko obrátkový stroj,keramické písty (2x průměr 24mm) pro velkou životnost čerpadla,dvě nádoby pro možnost dvou druhů chemie(šamponování) Součástí stroje vysokotlaká hadice,kompletní tlaková pistole,možnost dokoupení rotačních trysek a příslušenství dle katalogu.Preferuji osobní odběr(stroj Vám předvedu v chodu,vše vysvětlím.Návod k obsluze)případně možné i zaslání přepravní společností.Pozdější servis zajištěn. Inzeruji další WAPKY stačí kliknout na (všechny inzeráty a hodnocení uživatele)K dispozici nabídka silnějšího,slabšího stroje (2-3-4 pístového stroje) dle Vašich přání a požadavků.V nabídce též náhradní díly včetně příslušenství. Cena 22000Kč
Vysokotlakový čistič
V prodeji profesionální vysokotlaký čistič s motorem Briggs&Stratton. Zaručená kvalita, pro různé využití. Ať už potřebujete krtkovat nebo pískovat, čistit hroby, fásady, střechy tryskaní. 13 koňový motor, skvělý výkon. Včetně příslušenství s vapkou daruji: tlakové trysky, pistole, 15m hadice, nástavec oleje do motoru. Vapka se servisem a zárukou. Zabezpečená doprava. Cena dohodou, v nabídce také jiné profesionální či hobby čistící stroje.