inzerce, prodej, prodám, bazar

Výstava kávy, zmrzliny a sladkostí v Rimini 18.1.-22.1.2024

Kategorie: Potraviny

45. Cukrářská, potravinářská a pekařská výstava v Itálii busem z Brna, Břeclavi a Bratislavy

SIGEP RIMINI + San Marino
The Dolce World Expo

Zaměření mezinárodní výstavy: zmrzlina, zákusky, čokoláda, pekařské výrobky, ingredience, pečivo, dorty, zákusky,
těstoviny, pizza, káva, cukrovinky, technologické stroje, obaly,
vybavení provozoven a prodejen, 1.300 vystavovatelů

2024: 18.1.-22.1.(Čt-Po)

Cena: 5000 Kč (200 €)

Program:

1. den (Čt): Odjezd v 19:00 z Brna, Nádražní 16 (bývalé městské lázně na ulici Kopečné), z Břeclavi v 19:30 od Tesca, z Bratislavy v 20:45 od hlavního vlakového nádraží, přes Rakousko do Itálie.
2. den (Pá): V dopoledních hodinách příjezd do San Marina¬–prohlídka a nákupy, odpoledne příjezd na hotel u Rimini, ubytování, osobní volno.
3. den (So): Snídaně, návštěva výstavy SIGEP (otevřeno 9:30-17:00), nocleh u Rimini.
4. den (Ne): Snídaně, návštěva výstavy SIGEP (otevřeno 9:30-17:00), možnost individuální prohlídky města Rimini, v 18:30 odjezd do ČR.
5. den (Po): Příjezd do Bratislavy a Brna v brzkých ranních hodinách.

Základní cena zahrnuje: Dopravu, 2denní vstupenku na výstavu, 2x nocleh v hotelu ve 2 a 3lůžkových pokojích se snídaní a technického průvodce.

Příplatky: 1/1 pokoj (1.500 Kč (60 €) / os./2 noci).

Lze dokoupit cestovní pojištění (úraz, storno, léčebné výlohy) 205 Kč (8 €) a místenku na konkrétní sedadlo v autobusu za 200 Kč (8 €). Příplatek za samostatné dvousedadlo pro 1 osobu 1.500 Kč (60 €).


Výstava kávy, zmrzliny a sladkostí v Rimini 18.1.-22.1.2024
Podobné inzeráty
Prémiová Instantní káva  -  Amway
Nevhodný dárek. Popis výrobce: Sušení kávy ze zmrazeného stavu (lyofilizace) je považováno za nejlepší způsob výroby instantní kávy. Káva se uvaří, poté zmrazí do kostek a umele na částečky, které se umístí do vakua s teplem. Led se tím přemění přímo na páru a umleté částečky zůstávají suché, hrudkovité a připravené k použití. Na přípravu hrnku vynikající kávy použijte jednu vrchovatou lžičku granulí instantní kávy a přelijte ji horkou vodou. Vyrábí se výhradně ze zrn kávy arabica. Čistá kolumbijská směs. Granule instantní kávy vzniklé sušením ze zmrazeného stavu si uchovávají původní chuť kávy. Instantní káva je rozpustná v horké vodě, což umožňuje snadnou a okamžitou přípravu. Snadno a rychle si připravíte jeden šálek kávy bez zbytečného plýtvání. Ideální k uspokojení individuálních požadavků – připravíte různě silnou kávu pro každého.
Sladkosti
Luxusní především americké sladkosti v hodnotě 1050,- (bonboniéra - lahvičky s alkoholem, čokolády, popcorn ..viz.foto)Osobní předání Praha 5. Vhodné jako dárek.
Káva se směsí čekanky a kolagenu, 2+1 zdarma
Vychutnáte si kávu každým douškem a zároveň zvýšíte příjem kolagenu. - posiluje imunitní systém - obsahuje antioxidanty - podporuje zdravé trávení - eliminuje pocit úzkosti a stres - posiluje pojivé tkáně a dodává pokožce pružnost OBSAHUJE: 51% rozpustné čekanky 34% rozpustné kávy 15% hydrolyzovaného hovězího kolagenu typu I & III Na šálek kávy je potřeba jedna čajová lžička (2 gramy). Balení tedy vyjde na 50 porcí kávy. Nová, originál zabalená. Při koupi 2 kusů, přidám 1 balení zdarma.
Káva Illy Classico - 250g plechovky
Dobrý den, prodám kávu Illy Classico mletá 250g. Kvalitní a uznávaná káva Illy, která má plnou bohatou chuť a výrazné aroma, vhodná na veškeré použití. 100% Arabica. Illy je známé svou pečlivostí a kvalitou při finalním balení kávy. Hermeticky uzavřené plechové dozy poskytují absolutní záruku zachování nejlepší kvality kávy na cestě k vám. Chuť je pestrá, příjemně pikantní a zároveň jemná. Vůně Illy je silná a intenzivní. Vyrobeno v EU. Minimální odběr 1 krabice = 12 plechovek. K dispozici více krabic. Cena za krabici je 1000 Kč, tedy 83Kč/plechovka. Expirace 2024. Předání ideálně Praha 4, nebo Říčany, případně na domluvě. Je možnost poslat kurýrem, po platbě předem, do druhého dne u Vás. Inzerát platí do smazání.
Pražená zrnková káva Pacamara Natural, Daisuke Elite 500g
Daisuke Elite 500g - Pacamara Natural Původ: Skutečná horská káva z Nueva Segovia, Nikaragua. Jediný původ z farmy La Bendicion. Farma patří Luizi Balladarezovi a je jednou z nejlepších farem na kávu v Latinské Americe. Přeprava a skladování kávových zrn probíhá za optimálních klimatických podmínek. Kvalita: ručně sbírané kávové boby, 100% Arabica, odrůda: Pacamara Natural. Jemné pražení na bubnu při nízkých teplotách. Chuť: zralé citrusové plody, ananas, broskev. Ocenění: Speciální káva s výherním skóre 91 ze 100. Vítěz Poháru excelence 2018. Udržitelnost: Bobule jsou biologicky udržitelné a přirozeně pěstované. Bobule pocházejí přímo od producentů kávy, aby byla zajištěna vysoká kvalita. Šálek kávy v soutěži získal 91 bodů. Tento výsledek je působivý v celém odvětví. Za zmínku stojí, že specializovaná káva začíná na 80 bodech a že pouze 5% světové produkce je v tomto rozmezí. Nápoj nad 85 let má skutečně výjimečnou kvalitu. Existuje maximálně několik případů, kdy je druh hodnocen na více než 90 bodů za rok. S čistým svědomím můžeme říci, že je to jedna z nejlepších káv, které lze vypít na naší planetě. K dispozici 500+ balení. Množstevní sleva.
Ledová káva Mr. Brown (balení 6 plechovek á 240 ml)
Trvanlivost kávy je do 9.5.2023. K dispozici mám 5 balení této ledové kávy, ke koupi po jednom balení. 1 balení je po 6 plechovkách.