inzerce, prodej, prodám, bazar

výuka čj pro cizince

Kategorie: Vzdělávání a personalistika

Mám zkušenosti s výukou cizinců - dětí i dospělých, nabízím lekce online i osobně
výuka čj pro cizince
Podobné inzeráty
Výuka AJ a M
Individuální online výuka anglického jazyka, dospělí i děti, různé úrovně, příprava k maturitní zkoušce z AJ apod. Příprava k přijímacím zkouškám z matematiky na SŠ (z 5., 7., i 9. třídy)
Zpěv - výuka
Hlasová příprava, noty, zpěv písní různých žánrů, především klasika, folk, folk rock, sborový zpěv - vícehlas
chůva v dětské skupině
Hledáme vhodnou milou chůvu k našim dětem v dětské skupině S žabičkou do pohádky v Ostrově. Nemáte dostatečné vzdělání jste na ÚP a přesto byste rádi pracovali s dětmi? Přijďte a pokud Vám vše půjde a budete mít nadšení pro práci pomůžu Vám vyřídit kurz chůvy. Pro začátek budete mít DPP/DPČ a později smlouvu na HPP. Pro začátek nabízím 120Kč na hodinu. Pracuje se od 6 do 16 až 18 hodin podle potřeby rodičů. Vše na domluvě do předu. Momentálně se pracuje od 7 do 16 hodin. Náplň práce - každodenní program s dětmi, učení dětí, hygiena - přebalování atd. Požadavky: 18 let milý zodpovědný hodný na děti trpělivý čistotný Pro jakékoli dotazy pište na email nebo volejte. Nástup Ihned.
Hledáme odpovědného zástupce pro personální agenturu
Hledáme odpovědného zástupce pro provozování agentury práce - podmínkou je VŠ a 2 roky praxe při zprostředkování zaměstnání a nebo SŠ a 5 let praxe ve zprostředkování zaměstnání - nejlépe na úřadě práce nebo v personální agentuře. Nabízíme flexibilní podmínky v rámci realizace úvazku. Činnost je také vhodná pro důchodce nebo maminku na mateřské dovolené v případě, že splňuje kvalifikační předpoklady.
Hledáme odpovědného zástupce pro agenturu práce
Hledáme odpovědného zástupce pro provozování agentury práce. Podmínkou je VŠ a 2 roky doložitelné praxe při zprostředkování zaměstnání (náborář zprostředkovatelské agentury práce, Úřadu práce) a nebo SŠ a 5 let praxe ve zprostředkování zaměstnání. Práci je možné vykonávat z domova, časově nenáročné. Úvazek je plánován na 20 hodin týdně/home office. Můžete pracovat odkudkoliv v ČR. Klíčová je praxe ve zprostředkování zaměstnání v personální agentuře nebo úřadě práce. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat!
Headhubter
Hledám headhuntera pro oblast zdravotnictví na vyhledávání nových lékařů pro zdravotnická zařízení - prvotní kontakt a vytypovování vhodného kandidáta. Vhodné jako přivýdělek za velmi zajímavou provizi. Region: Praha - Středočeský kraj.