inzerce, prodej, prodám, bazar

vyvažovačka Cemb C72

Kategorie: Vybavení provozoven

prodám zachovalou profesionální vyvažovačku Cemb C72 včetně vzduchové rychloupínací hlavy a sady konusů a českého návodu
kupovaná nová v ČR
každý rok kalibrovaná
dostupný servis i kalibrace u českého zastoupeni Cemb
rozsah 10” - 24”
Max 65 kg
vyvažovačka Cemb C72
Podobné inzeráty
Vyvažovačka CEMB B303
Dobrý den, prodám kvalitní italskou vyvažovačku CEMB B303. Vyvažovačka je jako nová, plně funkční. Na fotkách mám sundaný kryt kola, který je součástí vyvažovačky. Digitální vyvažovačka s motorovým pohonem - šířka ráfku 1,5 až 20" - průměr ráfku 10" až 24" - max. průměr kola 860 mm - max. hmotnost kola 65 kg - 4 ALU programy pro dynamické vyvážení kol - program SPLIT - program pro optimalizaci nevývažku - brzda pro přidržení kola - přesnost vyvážení do 1g - ochranný kryt kola - 2 ks upínací kužely - rychloupínací matice - návod
Zouvačka + vyvažovačka Ravaglioli
Prodám použité, repasované stroje Ravaglioli RAV se zárukou. Automatická zouvačka RAV G870 s pomocným ramenem a vyměnitelným palcem. Ovládání a aretace montážního sloupu a ramene je ovládáno pneumaticky pomocí pedálu. Disk je k pracovnímu stolu upevněn pomocí dvou pneumatických pístnic.Zouvačka je automatická s ramenem odklápěným pneumaticky dozadu. 23" pracovní stůl umožňuje montáž a demontáž pneumatik osobních a dodávkových vozidel i motocyklů. Zouvací palec je vybaven ochranou proti poškození ráfků. Automatická vyvažovačka RAV G126 s automatickým měřícím ramenem a mechanickou brzdou. Vyvažovačka je digitální, vybavená přehledným duálním LED displejem a jednoduchým ovládacím panelem. Vyvažovačka pracuje při nízkých otáčkách. Vyvažovačka je vybavena systémem samokalibrace.
zouvačka + vyvažovačka Cormach
Prodám použité, repasované stroje do pneuservisu: Přezouvačka Cormach Zouvačka je automatická s ramenem odklápěným pneumaticky dozadu. 23" pracovní stůl umožňuje montáž a demontáž pneumatik osobních a dodávkových vozidel i motocyklů. Zouvací palec je vybaven ochranou proti poškození ráfků. Dále je zouvačka pneumatik standartně vybavena filtrem a přimazávačem stlačeného vzduchu, který zabraňuje korozi vnitřních částí pneumatických pístnic a jejich vnitřních těsnění a manžet. Ovládání a aretace montážního sloupu a ramene je ovládáno pneumaticky pomocí pedálu. Disk je k pracovnímu stolu upevněn pomocí dvou pneumatických pístnic. Zouvačku je možné kdykoliv dovybavit přídavným ramenem pro zouvání runflat disků a nástavci pro přezouvání motocyklových kol. Verze s označením GT je vybavena vzduchovým dělem pro lepší huštění pneumatik. Vyvažovačka Cormach Genius 2: Vyvažovačka je digitální, vybavená přehledným duálním LED displejem a jednoduchým ovládacím panelem. Vyvažovačka pracuje při nízkých otáčkách. Vyvažovačka je vybavena systémem samokalibrace.
Vyvažovačka kol automatická
Pro která kola je tato vyvažovačka kol? REDATS W-220 je určen pro kola osobních automobilů a dodávek: průměr ráfku 10-24" max. hmotnost kola: 65 kg Automat – šetří čas Tato vyvažovačka kol je plně automatický stroj - sám načte všechny parametry kola. Dělal jsi to ručně? Nyní to vyvažovačka udělá za vás a vy ušetříte čas! Maximální snadné použití! Pár minut – nanejvýš vám zabere naučit se používat tuto vyvažovačku. Zařízení bude samo signalizovat místo nevyváženosti kola, díky polohovači místa nevyváženosti v podobě elektromechanické brzdy, zvukového signálu a LED na displeji. Rychlost práce Načtení parametrů zabere jen chvilku. Výsledkem je, že vyvažování kol zabere mnohem méně času! Údaje (vzdálenost a průměr ráfku) snímá měřítko, takže nedochází k chybám měření! Bezúdržbový Snadno přenosné programy pro automatickou kalibraci vyvažovače (vzdálenost měřítka, průměr měřítka, čidla vyvažování), aktivované kombinací 2 tlačítek. Bohatá výbava Podívejte se, co můžete s tímto zařízením najít: rychloupínací matici, čtyři středící kužely 43 - 135 mm, kleště (vulkanizační kleště) na děrovací závaží, 100g kalibrační závaží, vulkanizační posuvná měřítka pro měření šířky kola, velká objímka s gumou, malý objímka, hřídel 36x195 s montážním závitem, 3 věšáky s plastovými podložkami, šestihranný klíč IHNED SKLADEM. CENA VČETNĚ DPH. LZE ZASLAT, NEBO OSOBNÍ ODBĚR. Technické parametry Typ: automatický Použití: osobní automobily a dodávky Napájení: 230V 50Hz Průměr ráfku: 10 "- 24" Šířka ráfku: 1,5" - 20" Program skryté váhy: ano Programy pro ALU ráfky: 3 Auto-ALU program: ALU-S Převod textu na řeč: žádný Maximální hmotnost kola: 65 kg Doba cyklu měření: 8 sekund Průměr stopky: 36 mm (průměr) x 3 mm (rozteč závitu) Paměť operátora: ne Rychlost otáčení: 200 ot./min Hladina hluku:
Pneuservis zouvačka BOR094AH Vyvažovačka BOR084
Prodám Pneuservis stroje BORTEN Automatická vyvažovačka BOR084 s laserovým ukazatelem + Automatická zouvačka BOR094AH s pneumatickým palcem(bezmontpakove zouvání) Vyvažovacka 084 - Vyvažovačka kol BOR 084 Sklápěcí LCD displej s 3D grafikou. Velké ovládací prvky kryté ochrannou fólií. Automatické zadávání dat díky elektronickým měrkám. Pevná základna stroje umožňuje vyvažovat i těžká kola. Hnací hřídel je 19" dlouhá a dovolí tak vyvažovat i kola široká 17". Mnoho vyvažovacích programů: dynamický, statický, ALU1, ALU2, ALU3, ALU4, ALUS a pro rozdělená závaží +EASE. Bezúdržové uložení hřídele, elektronické zamykání kola s nulovou spotřebou. Možno vyvažovat jak automobilová, tak motocyklová kola. Záruka se nevztahuje na spotřební materiál – příslušenství: rychloupínací křídlovou matku, kužele, kleště a plastové měřidlo. Technické údaje: Maximální váha kola: 80kg Přesnost vyvážení: ±1g Přesnost umístění závaží: 7° (512 pozic) Otáčky: 190 / min Průměr ráfku: 10" - 24" Šířka ráfku: 1.5" - 17" Délka cyklu: cca 7 vteřin Motor: 0.32kW / 230V Hmotnost: 120kg Hluk: Zouvačka 094ah =》 Zouvačka pneu BOR 094AH Automatická zouvačka Borten s pomocným ramenem a vzduchovým dělem pro montáž a demontáž pneumatik osobních a lehkých užitkových automobilů. Pneumaticky ovládané sklopné rameno a zdvih montážní patky, pomocný pneumatický palec. Zouvačka je vybavená směšovačem vzduchu a manometrem. Záruka se nevztahuje na spotřební materiál – příslušenství: pomocné plastové krytky, pneuhustič s manometrem a montážní páku. Technické údaje: Vnější rozměry pro upevnění ráfku: 10" - 21" Vnitřní rozměry pro upevnění ráfku: 12" - 24" Max. průměr kola: 41" Max. šířka kola: 13" Pracovní tlak: 8 bar Motor: 0.75kW / 400V Brzdná síla: 2500 kg Otáčky: 7 / min Rozměry: 1160×980×980 mm Hmotnost: 320 kg Hluk:
Vyvažovačka Ravaglioli RAV G124
Prodám použitou vyvažovačku kol italské značky Ravaglioli, model RAV G 124. Vyvažovačka je vybavena automatickým měřícím ramenem a mechanickou brzdou. Ovládání vyvažovačky pomocí jednoduchého a přehledného displeje. Vyvažovačka je nově kalibrovaná, případné náhradní díly a servis je stále k sehnání. Vyvažovačka je k vidění na skladě spolu s dalším vybavení autoservisu, pneuservisu. Záruka.