inzerce, prodej, prodám, bazar

Vývěska / Vitrína

Kategorie: Ostatní nábytek

Prodám modrou dřevěnou nástěnnou vývěsku z dřeva masivu. Vývěska má na šířku 90 cm, výška 145 cm a hloubka 11 cm. Místo odběru Vysoké Mýto.
Cena: 800,- Kč
Vývěska / Vitrína
Podobné inzeráty
Minotti Luigi & Benigno - luxusní nábytek - vitrína+komoda
Nabízím k prodeji luxusní nábytek od italské firmy Minotti Luigi & Benigno. Jedná se o set vitríny s komodou / příborníkem ve spodní části a další samostatnou komodou / příborníkem. Nábytek je z materiálu ořech v lesklém lakovaném provedení. Nábytek je naprosto v pořádku bez známek používání a poškození. Rozměry: Vitrína: 220x52x240 (DxHxV), Komoda: 220x52x88 (DxHxV). Odvoz zajištuje kupující nebo po platbě předem je možné zajistit odvoz i z naší strany. Cena dohromady za vše 250.000 Kč nebo samostatně Vitrína 150.000 Kč a komoda 100.000 Kč.
Skrinka na zed Sharpei 60x99x27cm
Uplne nova nerozbalena vitrina v barve nordic a pisek lesk - objednala jsem podle obrazku a bohuzel realita je jina. Cela vitrina je seda - nordic a dvere jsou lesk pisek - takova smetanova. Prosklena cast ztmavena. Vitrina je krasna ale celou ji olepovat jako tu prvni co jsem slozila ( koupila jsem 2 ) nebudu. Ta slozena je moje- davam jen kvuli fotce jak vypada v realu slozena - tu co nabizim je origi v krabici nerozbalena Takze prodavam v origo baleni se vsim vsudy. Kdo bude mit chytre ppznamky ze mohu vratit ptz je v zaruce tak ano je - ale nez jsem se dostala ke slozeni propadla mi 14-ti denni lhuta na vraceni. A reklamaci z duvodu barvy neuznali. Nova cena 3500Kč i dovezu po Praze po dohode a Tynec, Benesov take.
Vitrína / skříň / skříňka prosklená
Prosklená vitrína / skříňka Top stav! Nápisy jsou pouze nálepka, lze jednoduše odstranit. Rozměry: 100cm x 75cm x 32cm (hloubka). Barva: bílá Možnost zamykání. Možnost si nechat zhotovit skleněnou poličku doprostřed, úchytky na případnou poličku ve skříňce jsou. Máme 2 kusy. ( na foto 2 kusy). CENA ZA KUS 1200 Kč.
vitrína s osvětlením do dětského pokoje -
vitrína s osvětlením, šuplíky. k vyzvednutí v Plzni
Prosklená vitrína s osvětlením
Vitrína má pouze jednu skleněnou poličku. Zbylé dvě poličky jetřeba doplnit. Osobní odběr Praha 8 - Libeň.
Závěsná vitrína s komodou
Dubová závěsná vitrína s komodou dvě části Vrch-sirka 134 Výška 77 Hl 28 Spodní díl komoda -vyska 82 Šířka 160 Hl 28