inzerce, prodej, prodám, bazar

Vzpěra / nosná tyč HAMAX KISS/SLEEPY/SMILEY pro malé rámy

Kategorie: Sedačky na kolo

Prodám použitou nosnou tyč pro malé rámy včetně držáku sedačky
Vzpěra / nosná tyč HAMAX KISS/SLEEPY/SMILEY pro malé rámy
Podobné inzeráty
Dětské cyklosedačky HAMAX Sleepy + držáky na kolo
Nabízím dvě dětské cyklosedačky (i samostatně) Hamax Sleepy ve velmi dobrém stavu bez poškození, které nám velmi dobře posloužily. Hamax Sleepy je samonosná polohovací sedačka s prolisem pro helmu a uchycením za sedlo bez nutnosti použití nosiče. Sedačka nabízí výškově nastavitelné opěrky nohou, které chrání nohy před výpletem kola. Je zde možnost sklopit sedačku dozadu až o 12,5°. Pro zvýšení bezpečnost jsou na zadní straně umístěny reflexní prvky a vestavěné zadní světlo. Sedačka je vhodná pro děti od 9 měsíců s nosností až 22 kg. Sedačka je vhodná pro jízdní kola s průměrem trubky rámu 28 – 40 mm. Certifikace dle evropské normy EN 14344. Cena za kus včetně držáku: 900,- Kč V případě zájmu pouze osobní odběr. Na SMS ani jiné zprávy z pochopitelných důvodů nebudu odpovídat, v případě vážného zájmu pouze volejte - děkuji za pochopení.
Prodám nepoužitou sedačku na kolo Hamax smiley
Dětská sedačka Hmax Smiley NEPOUŽITÁ Popis: pohodlí a bezpečnost zajišťuje cyklosedačka Hamax Smiley, která nabízí systém upínacích popruhů pomocí jedné ruky, uzamykatelný zámek a výškově nastavitelné opěrky
2x pouzita Hamax Smiley
Predam 2x pouzitu sedacku Hamax Smiley s standardnym drzakem. Za priplatok 400Kc predam aj drzak na male ramy.
Sedačka HAMAX + 2 zámky + přilba
Prodám málo použitou dětskou sedačku na kolo HAMAX Kiss Safety Package. V sadě je sedačka + dětská přilba se stejným vzorem + zámek. Sedačka je v pěkném stavu, velice málo použitá, má výškově stavitelné opěrky nohou + ochrana nohou před výpletem kola, je určena pro děti od 9 měsíců do 22kg. Přilba je trochu více použitá, ale stále plně funkční. K tomu přidám zdarma druhý zámek (přikoupený za 750,-).
Upínací tyč HAMAX Siesta/Caress pro malé rámy.
Náhradní samonosná tyč, která řeší problém nízkého rámu a průměrově větších kol 29 a 27,5. Určeno pro cyklosedačky HAMAX, pro model Caress, či Siesta. Jedná se o originální, samostatně dokoupitelné, příslušenství HAMAX. Nepoužito, vč. originálního balení. Původní cena 589,- Kč.
sedačka HAMAX KISS
Prodám sedačka HAMAX KISS + zámek na další kolo s uchycením za sedlo s držákem pro nízké rámy. Vhodná pro děti od 9 měsíců do hmotnosti 22 kg. Nastavitelné bezpečnostní pásy a stupačky. Sedačka v dobrém stavu. Osobní odběr, po dohodě možno osobně zavezu.