inzerce, prodej, prodám, bazar

Vzpěračské boty Nike Romaleos 4

Kategorie: Fitness, jogging

Velikost 10.5, 3x použité = stav jako nové

Boty Nike Romaleos 4 mají efektivní výšku paty 20 mm. Boty mají již jen jednu vložku. ne dvě jak bylo dříve. Boty mají velmi pevný a hustě prošitý svršek, který perfektně podrží vaši nohu. Díky tomu se budete v těchto botách cíti velmi stabilně.
Po botě Nike Romaleos 2 můžeme říct, že je zde konečně schopný nástupce, který vás maximálně podpoří při vašem tréninku.
Nejedná se pouze o botu, která vám zaručí 100% stabilitu, ale zároveň je i pohodlná.
Nově tvarovaná podrážka je zespodu potažena přilnavou gumou. Podrážka je opět v patní části vyhloubena, aby se botám odlehčilo, ale stále je dost kontaktní plochy pro dokonalou stabilitu.

Parametry
Efektivní výška patního klínu: 0,75 inch / 2 cm
Váha: velikost UK 9,5 váží cca 569 g
Vhodné: vzpírání, dřepy
V balení jsou pouze jedny vložky.
Vzpěračské boty Nike Romaleos 4
Podobné inzeráty
Vzperačky - Nike Romaleos 4, vel. 45,5 =10,5- 99,9% stav
Dobrý den, prodám Nike Romaleos 4 zakoupené viz foto 07/2021(stále v záruce u . Boty jsme měl doslova na 3 trénincích, ale bohužel zdravotní stav mi neumožní znovu vzpírat. Nejlepší stabilita(jako stát v betonu) , 20mm podpatek.
SADA OLYMPIJSKÝCH LITINOVÝCH KOTOUČŮ INSPORTLINE HAMERTON 2X
DETAILNÍ POPIS PRODUKTU Sada olympijských litinových kotoučů inSPORTline Hamerton 1,25-25 kg je cenově zvýhodněný kompletní set kvalitních kotoučů s otvorem pro olympijské hřídele a vzpěračské tyče s nakládací částí o průměru 50 mm. Celková hmotnost setu je 157,5 kg a obsahuje 14 ks závaží. Litinový olympijský kotouč inSPORTline Hamerton představuje kvalitní závaží na hřídele a vzpěračské tyče o průměru 50 mm. Speciální povrchová úprava chrání kotouč před opotřebením a případnou korozí. Závaží je vyrobeno z kvalitní litiny, která zaručuje velmi dlouhou životnost. Disponuje praktickými úchopy, díky kterým se s kotoučem mnohem lépe manipuluje. Celkově působí kotouč oldschoolově, robustně a kvalitně. Tyto vlastnosti dělají z olympijského kotouče inSPORTline Hamerton oblíbenou a neodmyslitelnou součást každé posilovny. Technický popis: sada kotoučů z kvalitní litiny pro hřídele a vzpěračské tyče o průměru 50 mm povrchová úprava proti opotřebení možnost použít kotouč i jako samostatnou činku vynikající poměr cena/kvalita celková hmotnost: 157,5 kg materiál: litina průměr kotouče: 15 - 38,5 cm šířka kotouče: 2 - 5 cm průměr otvoru pro hřídel: 50 mm Sada obsahuje: 2x Litinový olympijský kotouč inSPORTline Hamerton 1,25 kg 50 mm (detail) 2x Litinový olympijský kotouč inSPORTline Hamerton 2,5 kg 50 mm (detail) 2x Litinový olympijský kotouč inSPORTline Hamerton 5 kg 50 mm (detail) 2x Litinový olympijský kotouč inSPORTline Hamerton 10 kg 50 mm (detail) 2x Litinový olympijský kotouč inSPORTline Hamerton 15 kg 50 mm (detail) 2x Litinový olympijský kotouč inSPORTline Hamerton 20 kg 50 mm (detail) 2x Litinový olympijský kotouč inSPORTline Hamerton 25 kg 50 mm​​​​​​​ (detail)
Vzpěračské boty Adidas - vel. 48
Dobrý den, prodám vzpěračské boty značky Adidas. Jako nové, bez opotřebení. Velikost 48. Momentálně nevyužiji. Mohu poslat při platbě předem, nebo osobní předání v Praze. Více detailů v odkazu:
Vzpěračské boty Adidas Powerlift
Prodám minimálně používané pánské vzpěračské boty Adidas Powerlift. Velikost viz fotografie. Nekuřácká domácnost. V případě dotazů mě, prosím, kontaktujte.
Prodám vzpěračské boty zn. Asics Lift Master Lite
Prodám vzpěračské boty zn. Asics Lift Master Lite, párkrát nošené, velikost 43,5.
Nike Romaleos 4
Prodám svoje boty na dřepování, od pořízení použity cca 15x na tréninku, boty bez sebemenších známek opotřebení… velikost 45 (mám obvykle boty velikosti 44 a sedí skvěle) původní cena 4 855Kč, předám i s účtenkou, na ceně se domluvíme