inzerce, prodej, prodám, bazar

westernová vesta stars & stripes,xl

Kategorie: Kožené oděvy

prodám značkovou zánovní koženou vestu 5x nošená, vel xl, pc 5800,- Kč
westernová vesta stars & stripes,xl
Podobné inzeráty
WESTERNOVÁ BUNDA - KOVBOJSKÉ SAKO,TŘÁSNĚ
DÁMSKÁ WESTERNOVÁ BUNDA,KOVBOJSKÉ COUNTRY SAKO S TŘÁSNĚMI,ČERVENÁ AŽ VÍNOVÁ BARVA,VELMI PŘÍJEMNÝ MATERIÁL - SEMIŠ S PODŠÍVKOU. ZÁNOVNÍ STAV,TÉMĚŘ NENOŠENÁ-NEVYUŽITÁ. KRÁSNÁ DÁMSKÁ KAZAJKA PRO VYZNAVAČE COUNTRY, WESTERNU, YELLOWSTONE DUTTON RANCH. VHODNÁ PRO VÝŠKU CCA 170CM,VÁHA DO 70KG. VELIKOST L. CENA: 1000,- KONTAKT: VOLEJTE!! NA SMS NEREAGUJI!! MŮŽU POSLAT ZÁSILKOVNOU..
Drykorn -kožešinová vesta- vel.S - jako nova-pc 420€
Drykorn for beutiful people- nádherná kožešinová vesta- ve velikosti S. Oblékla jsem ji za loňskou zimu cca 2-3x, je jako nová. PC 420. Zapínaní na háček, 2 kapsy zboku. Přední cast je delší než zadní, celá vypodšivkovaná flanelem. Kratší kožísek je králík. Delší nevím, ale je to pravá kožešina- viz.cedulka. Vypadá na první pohled luxusně, vhodná ke všemu. Ve stavu nové. Rozměry: délka vzadu: 62 cm, vpředu 91 cm šířka: 50 cm Materiál: 100%kožešina 100% bavlna Doporučuji prohlédnout i mé další inzeráty, vždy naleznete nové, nebo min. nošené kousky za zlomek Pc. #drykorn #drykornforbeautifulpeople #vesta #kožíšek
Vesta kožená hnědá
Pěkná hnědá kožená vesta z kvalitní hrubé kůže. Stav-nějakou dobu nošená, má velmi pěknou "patinu", bez poškození.Typ-vhodná a slušivá např. pro motorkáře :)Vel.L viz foto.
Vesta Diesel
Vesta Diesel, nová, pro štíhlou postavu, cena je 200,- Kč, telefonujte mi na . K převzetí ve Slaném.
Damska kozena vesta vel. 40
Luxusni, damska kozena vesta, mekkoučka kuze, vel. 40, pres prsa 56 cm x 2, celkova delka 75 cm
Pánská kožená vesta středně hnědá.
Pánská kožená vesta středně hnědá. Délka zad 60 cm, šířka pod paží 120 cm, obvod boků 118 cm. Nošená, stále pěkná. Poštovné 85 Kč při platbě předem na účet. Při dobírce 130 Kč.