inzerce, prodej, prodám, bazar

WiFi opakovač do sítě MERCUSYS

Kategorie: Wireless, WiFi

Prodám WiFi opakovač (repeater, zesilovač) Mercusys MW300RE. Jako nový, používaný jen krátce.

Více informací zde


WiFi opakovač do sítě MERCUSYS
Podobné inzeráty
Wi-Fi repeater, wifi zesilovač, opakovač
Posune wifi signál do míst, kam už z vašeho wifi routeru nedosáhne. Navíc umožňuje i kabelové připojení zařízení, které wifi neumí, například stolního počítače. LAN kabel je součástí balení. Opakovač umístíte do místa, kde je signál ještě dostatečný a ten ho pak posune ještě o min. 10, spíš 20 metrů dál. Nemusíte nic konfigurovat, na Wi-Fi routeru zmáčknete tlačítko WPS, to samé pak na zesilovači, ajťáci uvnitř se už spolu domluví a zesilovač za okamžik pošle do éteru Vaši wifi s názvem obohaceným o příponu EXT, se stejným přístupovým heslem, jako má zdrojová síť šířená routerem. Tady ho hezky nabízí konkurence: Doprava Balíkovnou za 75 Kč nebo možnost osobního odběru v obci Okrouhlo, pár kilometrů na jih od Prahy. Nepoužitý, nerozbalený, funkčnost garantuji.
WiFi extender Mercusys MW300RE (zesilovač wifi)
WiFi extender Mercusys MW300RE Stav jak nový... koupil jsem ho na dva měsíce, abych zlepšil signál od wifi. Už jsem ale dodělal kabel z půdy do bytu, tak už ho nepotřebuji... Osobní předání v Plzni, nebo Zasilkovna
Wifi router,opakovač,přístupový bod Aigital
Aigital-Wifi router,opakovač signálu(Repeater),přístupový bod(AP).Zesiluje signál Wi-Fi do oblastí mimo dosah pokrytí routeru,a pomůže vyhnout se ukládání do vyrovnávací paměti a okamžitému ukládání do vyrovnávací paměti při sledování HD streamování,hraní her,surfování. rádiu a televizi.Přítomnost dvou externích antén poskytuje lepší pokrytí.Podporuje WiFi zařízení 802.11 b/g/n/a.Jeho signál může být připojen až 10 zařízeními.S portem rychlého Ethernetu můžete připojit další zařízení, jako je set-top box,streamovací přehrávač,playstation,TV.Přenosová rychlost může dosáhnout až 300 Mbps na frekvenci 2,4 GHz,pro středně velké domácnosti.Pohodlné ovládání přes uživatelské rozhraní založené na prohlížeči.Režim opakovače:Rozšiřte pokrytí stávajících WiFi sítí.Režim routeru: Vytvořte bezdrátovou síť a sdílejte ji se zařízeními WiFi.Režim AP (Access Point):Změňte kabelový přístup k internetu na bezdrátový tím, že umožníte více zařízením/uživatelům sdílet internet.Kabel LAN v balení.Zašlu poštou +50kč poštovného při platbě předem, nebo balíkovna +65 kč při platbě předem.Možno dobírka +100kč poštovného přes českou poštu.Nebo +85 kč na dobírku přes balíkovnu.
Wi-Fi opakovač gembird
Prodám opakovač Wi-Fi gembird, je nový, nepoužitý, pouze rozbalený. Popis produktu: *300 Mbps WiFi opakovač s integrovanými anténami *může být použito i jako router *v módu "repeater" může LAN port sloužit k drátovému připojení Odpovídám pouze na e-maily. Děkuji za pochopení. Zasílám poštou, nebo zásilkovnou na dobírku. Poštovné není v ceně.
Wifi router Mercusys 1200
Prodám Wifi router Mercusys 1200. Router je plně funkční a je starý cca 2 roky. Osobní převzetí nebo za 80 Kč zaslaní přes balíkovnu.
WiFi router TOTOLINK EX300 AP/EXTENDER (opakovač)
Prodám WiFi router TOTOLINK EX300, AP/EXTENDER (opakovač), 2.4 GHz 802.11 b/g/n, 300 Mbps, 1xLAN 10/100Mbps, 2x 4dBi externí fixní anténa, tlačítka: RESET/WPS, Napájení ON/OF, LED Indikator: 1x WiFi, 1x Extending, 1x LAN Router resetován do továrního nastavení, používán minimálně. Osobní odběr Opava - Vávrovice, nebo dohodou. Podívejte se i na mé další bazarové nabídky!