inzerce, prodej, prodám, bazar

Wifi zesilovače

Kategorie: Ostatní drobné

v případě zájmu nebo jakýchkoli otázek mě neváhejte kontaktovat můžete se také podívat na mé další nabídky
Wifi zesilovače
Podobné inzeráty
Wifi chytrý spínač, Tuya Smart Wifi Switch
Prodám tento nepoužitý wifi spínač, co vám pomocí wifi sítě udělá z hloupého vypínače chytrý, který se dá ovládat pomocí různých aplikací. Mám 7 ks Podpora obousměrného ovládání Tento chytrý WiFi přepínač může dosáhnout 2cestného ovládání po jednoduchém fyzickém zapojení. A stále můžete světlo ovládat ručně originálním vypínačem. Mini tělo Inteligentní přepínač je navržen jako mini a výkonné tělo, které se hodí pro většinu montážních krabic a různé domácí aplikace. Dálkové ovládání APP Po spárování s aplikací Smart Life APP můžete chytrý přepínač pohodlně dálkově ovládat. Hlasová kontrola Stačí jednoduché hlasové příkazy, pak můžete chytrý přepínač ovládat hlasem přes Alice, Alexa nebo Hey Google. Nastavení stavu relé Nedělejte si starosti s vypnutím. V aplikaci je funkce nastavení stavu relé spínacího modulu, která může nastavit obnovení stavu po zapnutí. Plán časovače Nastavení vhodného časovače pro spuštění chytrého spínače pro zapnutí/vypnutí spotřebičů, což vám může pomoci ušetřit účty za elektřinu. Funkce Smart Scene Propojte chytrý přepínač s dalšími chytrými zařízeními Tuya a vytvořte chytrý režim Go/Leave Home nebo jakékoli jiné chytré scény. Užijte si svůj vlastní systém chytrého života. Funkce sdílení Je snadné sdílet oprávnění k ovládání zařízení se svou rodinou nebo přáteli, pak si můžete společně užívat chytrý život. Funkce sdílení Jmenovité napětí: 100~240V 50/60Hz Jmenovitý proud: 16A Jmenovitý výkon: 1800-3450W Velikost: 41*41*20mm Fyzické obousměrné ovládání: Podpora WiFi Standard: IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz Provoz Vlhkost: ≤ 90 % Provozní teplota: -10~40℃ Wifi Bezpečnostní mechanismus: WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK Materiál pláště: PC/ Hodnocení hořlavosti: V0 Hlasové ovládání: Yandex Alice, Alexa,Hey Google App: TuyaSmart/Smart Life
Chytrá WiFi Tuya externí zásuvka 230V s měřením energie
Nová (nové), nepoužité. Chytrá externí zásuvka ovládaná přes Wifi, funguje samostatně, kompatibilní s Google Home/Assistant a Amazon Alexa. Dálkové ovládání i ovládání hlasem, časovače, odpočet, spolupráce s dalšími chytrými zařízeními. Aplikace pro Android a iOS. Tento typ kvalitních externích zásuvek má díky konstrukci lepší WiFi signál s větším dosahem. Aplikace Tuya / SmartLife je nejrozšířenějším standardem, který používají i další výrobci chytrých zařízení. WiFi zásuvky nevyžadují žádnou externí gateway. • 4 ks 16A, 3600W, externí provedení do běžné zásuvky (pro náročnější spotřebiče a jejich kombinace) • 3 ks 10A, 2200W, externí provedení do běžné zásuvky (např. pro lampy a obecně libovolné spotřebiče s menším výkonem - ampérové maximum zásuvky by nemělo přesáhnout rozvaděčový jistič či proudovou ochranu) • Dobrý WiFi příjem i přes zdi na delší vzdálenosti • CZ standard, velké podsvícené tlačítko pro ovládání přímo na zásuvce, funguje i jako orientační noční osvětlení • Funkce automatického zapnutí/vypnutí přístroje či světla s možností nastavení přesného času • Funkce měření spotřeby • Ovládání přes WiFi nebo 4G, několik režimů provozu • Kompatibilní s Amazon Alexa a Google Home/Google Assistant, případně z PC/Linuxu, Raspberry aj. přes Home Assistant • Přímé ovládání pomocí aplikace Tuya/Smart Life • Možnost ovládání více zásuvek najednou – taktéž více zařízení může ovládat stejnou zásuvku • Programování akcí, časovač, různé časové režimy, rozšířené programování akcí v aplikaci 1 ks 349 Kč, každý další kus navíc se slevou 50 Kč (299 Kč). Prosím mail nebo SMS, děkuji.
Smart home
Prodám: 1x 3 fázový měřič - možnost kontroly přes wifi a modbus RTU - cena 500 Kč 2x 8 releový a 8x in modul modbus RTU - cena 200 Kč/ks 1x16 releový bezdrátový modul se dvěma ovladači - cena 200Kč 3x 1 tlačítkový wifi vypínač s N - flash přes ESPhome - cena 100 Kč/ks 1x 2 tlačítkový wifi vypínač s N - flash přes ESPhome - cena 100 Kč 6x 1 tlačítkový wifi vypínač bez N - flash přes ESPhome - cena 100 Kč/ks 1x 2 tlačítkový wifi vypínač bez N - flash přes ESPhome - cena 100 Kč Možné poslat přes záslikovnu s připočtením dopravy.
Modul pro ovládání žaluzií s WiFi
Malý modul pro ovládání žaluzií a rolet, který lze schovat do krabičky pod vypínač. Žaluzie jde ovládat tlačítky, přes WiFi aplikaci Tuya, Amazon Alexa či Google Assistance. Hlasové ovládání, časovač, chytré scény atd. WiFi model QS-WIFI-C01. Pro tuto verzi není nutná žádná gateway, funguje přes domácí WiFi. Cena za 1ks, k dispozici 2ks. Nové. Původ čína, kupoval jsem je sobě do baráku ale nakonec používám ZigBee verzi. Odeslání přes Zásilkovnu či PPL. Osobní odběr dle domluvy Havířov, Komorní Lhotka.
Prodám Kameru WIFI SECURIA PRO N632W-200W 2Mpix
Prodám Kameru WIFI SECURIA PRO N632W-200W 2Mpix. Kamera je nová a nepoužitá. Wifi kamera 2MP, Rozlišení 1080p. Bezpečnostní Wifi kamera s HD rozlišením která je připojitelný do sítě pomocí klasického síťového kabelu nebo bezdrátově pomocí WiFi umožňující sledovat libovolné místo pouze pomocí internetového prohlížeče, desktopové aplikace či Vašeho mobilního telefonu kt. podporuje wi-fi. Možnost zaslání na dobírku.
WiFi chytrá siréna Tuya 3v1 pro Smart Life, Alexa
WiFi siréna Tuya 3v1 s měřením teploty a vlhkosti je vhodná jako doplněk chytré domácnosti postavené na platformě Tuya. Funguje s Amazon Alexa. Použitelné i pro bezdrátový zvonek apod. Po detekci "alarmu" některým z čidel a senzorů, můžete přes automatizaci vytvořit v aplikaci scénu, která za určitých okolností spustí velmi hlasitou sirénu o výkonu 100 dB. Siréna je standardně napájena pomocí USB kabelu a 5V adaptéru (adaptér není součástí balení) a navíc ji můžete záložně napájet pomocí dvou baterií CR123A (baterie nejsou součástí balení). Siréna tak bude fungovat i v případě, že bude narušitelem odpojena od zdroje elektřiny. Podobná zde: Specifikace: 18 zvuků a melodií. Hlasitost volitelná ve 3 úrovních. Kvalitní zvuk. Napájení: Micro USB, 5V 1A - USB kabel je součástí, 5V adaptér není součástí balení Záložní napájení: 2x baterie CR123A (nejsou součástí) Hlasitost alarmu: 100 dB Wifi standard: 2.4GHz 802.11 b/g/n Wifi frekvence: 2.412-2.462GHz Typ zabezpečení: WEP/TKIP/AES/WPA-PSK/WPA2-PSK Provozní teplota: 0ºC - 60ºC Provozní vlhkost: 20% - 90%