inzerce, prodej, prodám, bazar

Xiaomi originální datový kabel 6A USB-C

Kategorie: Nabíječky

Popis produktu:

Xiaomi nabíjecí a datový kabel z USB-A konektoru na USB-C s délkou 1metr.
Kabel podporuje nabíjecí proud až 6A
Tělo kabelu je vyrobeno z odolného TPU materiálu pro dlouhou životnost.


Vlastnosti
- konektory USB na USB-C
- délka kabelu 1metr
- podporuje nabíjecí proud až 6A
- podporuje nabíjení a rychlý datový přenos
- materiál TPU
- vhodné pro všechna zařízení s těmito konektory

Možnost zaslat na dobírku nebo osobně v Brně.
Xiaomi originální datový kabel 6A USB-C
Podobné inzeráty
Kožený Datový Kabel Lightning, microUSB
Černý nebo Hnědý NOVÉ. 1x Datový kabel je vhodný pro synchronizaci vašeho jablka s počítačem nebo jen na dobíjení. Na výběr: Lightning - USB microUSB - USB Díky kabelu můžete zálohovat své fotografie, videa či hudbu. Pro svou jednoduchost a rychlost přenosu dat je datový kabel stále nepostradatelným příslušenstvím. Info na EMAIL (Kontaktovat inzerenta). Pište pouze na email, SMS nereaguji. POŠTOVNÉ . Doporučeně při platbě předem: +81,-Kč NA Dobírku NEPOSÍLÁM Emaily typu nabízím nebo koupím za, mi NEPIŠTE Nereaguji !!
Nabíječka Xiaomi, datový-nabíjecí kabel MicroUSB 1,1m.
Prodám nabíječku Xiaomi s datovým-nabíjecím kabelem Micro USB. Nabíječka byla cca měsíc používána, je plně funkční i s kabelem, prodávám jen jako celek! Kabel má oboustrannou koncovku MicroUSB, délka kabelu je 1,10m. Osobní odběr v Kopřivnici, také zasílám přes Balíkovnu za 70,-Kč!!!, při převodu peněz na můj účet předem, na dobírku nic Neposílám! Pro rychlou komunikaci používám Viber, WhatsApp, Signal. Cena nabíječky Xiaomi+kabel je jen 150,-Kč.
Nabíječka Nokia Lenovo Sony Asus Xiaomi Huawei
Cena za kus. Některé nepoužité, některé použité. U všech ověřeno, že nabíjí. Nokia - kabel na konci kulatý konektor (pro starší Nokie) Nokia - kabel na konci microUSB konektor Huawei - konektor USB (bez kabelu) Sony konektor USB (bez kabelu) Lenovo Motorola bílá kabel USB-C (používaná) Xiaomi Yi USB + kabel USB micro. (nepoužívaná, pouze vyzkoušeno) Asus k tabletu 5V a 15V za 200,- Lenovo k telefonu tabletu notebooku 5V 3A nebo 9V nebo 12V za 200,- (přepíná dle modelu - vyžaduje komunikaci se zařízením)
Suntaiho datový a nabíjecí kabel - konektor USB Type C 3.1 1
Suntaiho USB Type C 3.1 kabel Premiový datový (synchronizační) a nabíjecí USB Type C 3.1 kabel Vhodný k nabíjení mobilů, přenosu dat atd. Vhodný jak pro auto nabíječky tak pro domácí použití. Parametry: 5V/3A max. Délka: 100cm Materiál: Nylon / PVC / Hliník Barvy: black/white silver grey gold pink
Bezdrátová nabíječka Xiaomi 80W + trafo 120W
Xiaomi Mi 80W Wireless Charging Stand Prodám plně funkční 120W nabíječku Xiaomi a bezdrátovou 80W stanici značky Xiaomi kupovanou v ČR. Původní cena 2500kč Nabíječka je kompatibilní se všemi telefony podporujícími bezdrátové nabíjení. Její výkon se přizpůsobí možnostem telefonu. Xiaomi, Samsung, Huawei, Oppo, Vivo, LG, Blackberry, Honor, Motorola, Google Pixel, Sony, Apple...
USB nabíjecí a datový kovový kabel, stojan a držák na iPhone
Prodám levně 2 ks nabíjecího USB datového kovového kabelu, který je zároveň i stojan a držák iPhone nebo iPad mini. K laptopu nebo i do auta. Držák je ve tvaru ruky s koncovkou pro iPhone, iPad mini. Flexibilní kabel lze vytvarovat dle potřeby a může být proto použit jako stojan a zároveň nabíjecí kabel. Své využití najde také v autě jako držák telefonu v případě jeho použití při navigaci. Součástí balení jsou dva plastové klipy s 3M samolepkou, do kterých kabel pevně zacvaknete.  TECHNICKÉ PARAMETRY:
Koncovka: pro iPhone, iPad mini
Celková délka kabelu: 56.5cm
Velikost držáku (dlaně): výška 5cm, podstavec šířka 3cm
Output: 2A(max)
Balení obsahuje: 1x USB kabel, 2x uchytka s 3M samolepkou Nový za: 399 Kč/ks Prodám: 199 Kč/1 ks, při odběru obou dvou kusů pak cena 149 Kč/1 ks Buď osobní odběr Praha - východ, Zeleneč, Praha Černý Most či okolí, popř. centrum Prahy. Lze zaslat i ČP nebo přes Zásilkovnu, poštovné dle jejich ceníku. Děkuji.