inzerce, prodej, prodám, bazar

XM2WE Bezdrátová mýš od Endgame Gear

Kategorie: Klávesnice, myši

Plně funkční, vyzkoušeno a vráceno do krabice
XM2WE Bezdrátová mýš od Endgame Gear
Podobné inzeráty
Herní myš Endgame Gear XM1r
Dobrý den, prodávám herní myš Endgame Gear XM1r. K myši dám vše co bylo v originálním balení i s krabičkou. Stav: jako nová (používána 2 měsíce) Myš mohu zaslat zásilkovnou nebo si jí můžete osobně vyzvednout. Pokud máte zájem nebo nějaký dotaz, tak mě kontaktujte skrz SMS nebo E-mail. Prosím nevolat.
Endgame Gear MPX390
Prodám herní podložku Endgame Gear MPX390. Cordura povrch, silikonová základna. Kompletně vyčištěná. Včetně originálního balení.
Vzácná skoro historická bílá myš Apple Pro M5769
Vzácná skoro historická (1.LED!!) bílá myš Apple Pro M5769 pro MINIMALISTY Citace z wikipedie: V odklonu od odvážných barev iMacu a v návratu ke stylu tradičního designu myši Apple v roce 2000 představil zcela černou myš Pro. Podobná konstrukce jako myš ADB II, černá myš Apple Pro byla obklopena průhlednou plastovou skořápkou. Po letech kritiky pokračování myši s jedním tlačítkem Apple efektivně převrátil design „normální“ myši vzhůru nohama, s elegantním bezvýrazným vzhledem, který inspiroval její veselé označení jako „první myš s nulovým tlačítkem“. Jednalo se o první myš Apple, která namísto gumové kuličky používala LED pro plně optické sledování v pevné fázi. Byla zahrnuta jako standardní myš se všemi dodávanými stolními počítači Mac a později byla k dispozici v bílé barvě. V květnu 2003 však prošla menším redesignem, přičemž během této doby byla černá verze přerušena a Pro bylo od názvu upuštěno Spíš pro sběratele, testována, vše v pořádku, naprosto funkční, ve výborném stavu!!
Microsoft Wireless Comfort 5050 bezdrátová klávesnice s myší
STAV - POUZE ROZBALENO - Záruka 12 měsíců! K dispozici několik kusů. Klávesnice nemá CZ/SK Popisky - viz foto Zaslání je možné po celé ČR, cena dopravného: 85Kč - výdejní místa po ČR Zásilk. (platba předem) 135Kč - kurýr (platba předem) 180Kč - kurýr (dobírka) 185Kč - Pošta - balík do ruky (platba předem) Microsoft Comfort Desktop 5050 patří do rodiny setu klávesnice a myši od jednoho z předních výrobců softwaru a to konkrétně od společnosti Microsoft. Firma Microsoft má řadu zkušeností ve výrobě počítačových periférii, takže klávesnice a myš z tohoto setu představuje dokonalé zařízení do vašeho obýváku nebo i do kanceláře. Hlavní výhody a funkce Klávesnice - Ergonomická konstrukce - Prohnutý tvar pro přirozené držení a pohodlnou polohu zápěstí - Opěrka zápěstí podpírá dlaně a brání práci s prohnutým zápěstím. - Technologie AES chránící vaše údaje šifrováním odesílaných informací o použitých klávesách - Bezdrátová - Kompatibilní s Xbox One Play a Charge Kit, Xbox One Chat Headset, Xbox One Stereo Headset - Programovatelné klávesové zkratky pro rychlý přístup k oblíbeným programům Myš - Technologie Microsoft BlueTrack Technology - Ovládání pravou i levou rukou - Programovatelná tlačítka zkratek pro rychlý přístup k oblíbeným programům Ergonomický set klávesnice, myš Průměrně stráví každý uživatel u počítače až 6 hodin přičemž 89% všech uživatelů používá nevhodné příslušenství, které při častém a dlouhodobém používání způsobuje nepříjemnou bolest v oblasti zápěstí. Tato ergonomická klávesnice a myš společnosti Microsoft se těmto obtížím snaží předcházet. Zakřivená klávesnice s pohodlnou opěrkou pro dlaně spolu se zaoblenou myší přispívají svou ergonomií ke snížení tlaku na oblast karpálních tunelů a korigují pronaci zápěstí. Multimediální a rychlé klávesy Při pohledu na horní část klávesnice nemůžete přehlédnout klávesy, které jsou určeny pro komunikaci a surfování po internetu - můžete si nadefinovat oblíbené stránky, spustit e-mailovou aplikaci, komunikační program Messenger a podobně. Zapomenuto nebylo ani na ovládání samotných multimedií, takže posunutí skladby či změnu hlasitosti již nemusíte hledat myší příslušná tlačítka na monitoru. Optická myš s technologií BlueTrack Bezchybný pohyb po pracovní ploše zajišťuje technologie Microsoft BlueTrack, kombinující v sobě výkonnost optiky a přesnost laseru, přičemž vyniká vyspělým snímáním pohybu na prakticky každém povrchu. Klasická sestava tlačítek a kolečka uspokojí většinu běžných uživatelů. Myš stejně jako klávesnice disponuje ergonomickým designem a umožňuje vám použití v pravé i v levé ruce. 128bitové šifrování AES Tato klávesnice nabízí technologii šifrování Advanced Encryption Standard, která byla navržena tak, aby pomohla šifrováním psaného textu ochránit vaše údaje. Každá klávesnice je trvale spárována s přijímačem v továrně
Myš Microsoft Surface Arc Mouse, černá, Bluetooth, 1000DPI
Myš Microsoft Surface Arc Mouse, černá, Bluetooth, 1000DPI Nabízím k prodeji novou, nikdy nepoužitou myš od společnosti Microsoft, model Surface Arc (ELG-00002). Microsoft Surface Arc Mouse je originální bezdrátová myš pozoruhodného designu, technologie snímání BlueTrack, 2 tlačítka, dotykové rolování, 1000 DPI citlivost, rozhraní Bluetooth. Standardní dvojice tlačítek je doplněna dotykovým rolováním – klikejte, klepejte, posunujte, ovládejte. Rychlým pohybem prstu dolů začnete rolovat stránkou, klepnutím pohyb zastavíte. Myš byla navržena pro použití v pravé i levé ruce. Originální vypínání a zapínání myši pomocí „narovnáním“ nebo „prohnutím“ do pracovního tvaru. Ve vypnutém stavu je díky narovnání lehce přenosná. Myš v originálním nepoškozeném obalu s originální pečetí. Kompletní parametry: Výška: 1,4 cm Šířka: 5,5 cm Hloubka: 13,1 cm Hmotnost: 83 g Bezdrátová technologie: Bluetooth Kolečko: Dotykové Snímač pohybu: BlueTrack Maximální citlivost [DPI]: 1 000 Poštovné 80,- při platbě předem. Pošta nebo Zásilkovna.
Herní / Kancelářské KLÁVESNICE A MYŠI
Prodám mix herních a kancelářských klávesnic a myší. Všechny věci jsou plně funkční a v krásném stavu. Některé včetně kompletního balení viz foto. Jedná se o zboží, které bylo vystavené na prodejně/vráceno zákazníkem do 14 dnů/zboží s poškozeným obalem/chybějícím příslušenstvím. Popis včetně ceny u každého produktu. Případně cena za všechny 8000 Kč Předání Hluboká nad Vltavou nebo zaslání přes Zásilkovnu při platbě předem. HERNÍ A KANCELÁŘSKÉ KLÁVESNICE: - Herní klávesnice ROCCAT Vulcan 121 AIMO Titan Switch Tactile, černá - US Cena: 2000 Kč (nová se prodává za 3848 Kč) - (PRODÁNO) Kancelářská klávesnice Logitech MX Keys Cena: 1500 Kč (nová se prodává za 2699 Kč) - Herní klávesnice SPC Gear GK530 Tournament Kailh Brown RGB Cena: 500 Kč (Cena nové 1269 Kč) - Herní klávesnice Havit Gamenote Mechanical KB857L Cena: 500 Kč (Cena nové 699 Kč) - Herní klávesnice MARVO CM372 Gaming Combo Backlit v krabici pouze klávesnice, Cena: 700 Kč (Cena nové 1690 Kč) - (PRODÁNO) Herní klávesnice Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus Cena: 500 Kč (Cena nové 899 Kč) - Set klávesnice a myši CONNECT IT CKM-7801 bez krabicE, Cena: 300 Kč (Cena nové 509 Kč) - Set klávesnice a myši Eternico Wireless set KS4003 Slim chybí krytka klávesy Alt, Cena: 400 Kč (Cena nové 790 Kč) HERNÍ A KANCELÁŘSKÉ MYŠI: - (PRODÁNO) Herní myš Logitech G703 Lightspeed Hero Cena: 1000 Kč (Cena nové 2019 Kč) - Herní myš SteelSeries Aerox 5 Wireless Cena: 1500 Kč (Cena nové 2789 Kč) - Herní myš SteelSeries Sensei Ten Cena: 500 Kč (Cena nové 849 Kč) - Herní myš Glorious Model O (Matte White) Cena: 900 Kč (Cena nové 1419 Kč) - (PRODÁNO) Herní myš HyperX Pulsefire Surge RGB bez krabice, Cena: 300 Kč (Cena nové 599 Kč) - Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth bez krabice, Cena: 400 Kč (Cena nové 739 Kč) - Myš Trust Verro Wirelles Ergo Mouse bez krabice, Cena: 400 Kč (Cena nové 699 Kč)