inzerce, prodej, prodám, bazar

XXL XL Hein Gericke Bunda Kalhoty moto Cordura Gore-Tex

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Hein Gericke
Bunda Vel. XXL
Kalhoty Vel. 54 (XL)

V super stavu.
Gore-Tex
Sheltex Membrána.
Cordura.
100% polyamide.
Odepínatelná termovložka.
Chrániče ramen, loktů, kolen a zada.
Reflexní prvky.
Větrání na zip.
Voděodolná.
Větru odolná.
Prodyšná.
Kombinéza.

Ideální osobní převzetí a vyzkoušení.
Lze poslat po domluvě.

Zasilkovna +79Kč
Na dobírku 102Kč

Na dobírku pouze po předchozí platbě poštovného.
Bez predem zaplaceneho postovneho neposilam z duvodu nevyzvednuti zasilky.

Nabídka je aktuální do smazání.

Pod mým jménem se podívejte i na moje další inzeráty.

Cena odpovídá stavu zboží.

Zboží potom už nevrátím. Děkuji za pochopení.
BMW
XXL XL Hein Gericke Bunda Kalhoty moto Cordura Gore-Tex
Podobné inzeráty
Dvoudílná kožená kombinéza HEIN GERICKE - vel. 56
Kožená bunda HEIN GERICKE - vel. 56, cena: 2990 Kč Délka: 62 cm Délka rukávů od podpaží: 55 cm Délka rukávů od ramen: 64 cm Šířka přes hrudník: 58 cm Šířka v pase: 55 cm Šířka přes ramena: 53 cm Rozměry jsou měřeny na vnějšku bundy LZE ZAKOUPIT POUZE BUNDU Chrániče loktů a ramen Silný chránič zad Reflexní prvky Bílá kůže - foto (B328) Kožené kalhoty HEIN GERICKE - vel. 56, pas: 100 cm, cena: 2490 Kč Délka: 106 cm Šířka v pase: 50 cm Délka od pasu k rozkroku: 28 cm Šířka nohavic v rozkroku: 32 cm Šířka v bocích: 62 cm Délka nohavic od rozkroku dolu: 88 cm Rozměry jsou měřeny na vnějšku kalhot LZE ZAKOUPIT POUZE KALHOTY Chrániče kolen a boků Slidery na kolenou (B329) (B328-B329)
Dámská Moto Bunda Hein Gericke
Dámská Moto Bunda Hein Gericke. Velikost M. Použitá nepotrhaná nepoškozená. Stav viz foto. S tepelnou odnímatelnou vložkou. Odnímatelná zadní kapsa a úchyt na kalhoty.
Nové Dámské Kožené kalhoty na moto Hein Gericke Vel. 36
Kalhoty velmi kvalitní značky HEIN GERICKE. Kalhoty jsou nově. Odnimatelná zimní vložka. Chrániče kolen. Vel. 42 ( M - L ) Preferuji osobní převzetí a vyzkoušení. Lze poslat po domluvě. Zasilkovna +79Kč Na dobírku 102Kč Pokud to budete chtít zaslat Českou poštou je to 159,- Kč Na dobírku je to 229,- Kč Na dobírku pouze po předchozí platbě POŠTOVNÉHO. Bez predem zaplaceneho postovneho neposilam z duvodu nevyzvednuti zasilky. Nabídka je aktuální do smazání. Zboží potom už nevrátím. Děkuji za pochopení.
Moto kožené kahoty HEIN GERICKE vel. L (54)
Moto kožené kahoty HEIN GERICKE vel. L (54), celková délka 100 cm, obvod pasu: max.90cm , délka nohavic od rozkroku:80cm, nepoškozené. Mrkněte na další moje nabídky moto oblečení.Doporučuji zaslat Zásilkovnou, platba předem na účet 80 Kč, dobírka 110 Kč.
Kombinéza Hein Gericke zánovní "L"
Prodám celokoženou kombinézu Hein Gericke, s chrániči kolen, loktů, ramen, páteře. Lze rozepnout a používat zvlášť kalhoty i bundu a nebo jako celokombi. Jetá 2x. 100 % stav kůže = žádné sedání na beton a podobné ničení. Lze zaslat i na dálku a kvůli nemožnosti odzkoušení jsem ochoten vykoupit nazpět. Pro postavu od asi 176 do 183 cm. Velikost odpovídá "L". Vhodná i na závodní moto vzhledem k ochraně. Nádherný stav. Z bundy lze chrániče vyjmout, takže ji lze nosit i mimo moto. K vyzvednutí ve Spytihněvi nebo zaslání. Prosím, pouze odpovědní formulář. Děkuji.
Dámské moto kalhoty Hein Gericke - vel. 38
Prodám dámské motocyklové kalhoty značky Hein Gericke, vel. 38. Vodotěsná membrána, odnímatelná podšívka, vyztužený sed, nohavice rozepínací, chrániče kolen. Cena 1.750,- Kč Disponuji i dámskou Motocyklovou textilní bundou značky Bering, vel. 11 (= vel.38). Vodotěsná membrána, odnímatelná podšívka, ventilační systém, 2x boční kapsy, 2x vnitřní kapsy, nastavitelný pas, reflexní prvky, chrániče loktů, chrániče ramen, výstelka zad. Cena 2.750,- Kč Možno prodat zvlášť a vyzkoušet před zakoupením. Pouze osobní předání Praha, příp. po dohodě.