inzerce, prodej, prodám, bazar

Yamaha YSP-3000

Kategorie: Domácí kina

Prodám tento zvukový projektor.Vše funguje,stav odpovídá stáří.Vstup 2xHdmi,1 x výstup do Tv,hdmi control pro automatické spouštění,2 x optický a 2 x koaxiální,2 x analogový vstup,FM tuner,výstup pro aktivní subwoofer.Pořizovací cena 22000,-.
Yamaha YSP-3000
Podobné inzeráty
Receiver Yamaha htr 3067+5.1 repro Yamaha s držáky
Yamaha htr 3067+kalibrační mikrofon,dálkový ovladač 2x!!,a repro Yamaha 5.1 aktivní subwoofer, možnost poslechu,důvod prodeje přechod na novější model.
5.1kanálový AV receiver Yamaha HTR-2071 - černý
Dobry den prodám domácí kino AV receiver Yamaha HTR-2071 plus repro 3.1 Yamaha a plus Subower vice info po telefonů.
Soundbar Yamaha Yas 207
Vylepšete svůj zvukový zážitek při sledování televize i poslechu hudby. Nemusíte přitom pořizovat celou sadu reproduktorů – s kompaktním soundbarem Yamaha nepotřebujete tolik místa. I přesto zajistí výkonný a vyvážený zvuk, který si vychutnáte při každé příležitosti. Tenký soundbar se pohodlně vejde pod většinu televizorů, případně jej upevníte na stěnu. Pro ještě silnější zvuk je dodáván s bezdrátovým subwooferem. Díky podpoře technologie DTS Virtual:X na vás čeká prostorový zvuk i bez dalších reproduktorů. Při sledování televizních pořadů využijete funkci pro zvýraznění dialogů. Prostřednictvím Bluetooth lze hudbu streamovat ze svého smartphonu a ovládat soundbar mobilní aplikací. Hudební věrnost I přes hluboké basy si zvuk zachovává svou čistotu, kterou oceníte při poslechu všech hudebních žánrů. Soundbar podporuje přehrávání Hi-Res zvuku v kvalitě 192 kHz/24 bit a ve formátech FLAC/WAV/AIFF.  Prostorový zážitek Technologie DTS Virtual:X vykouzlí ve vaší místnosti realistický prostorový zvuk i bez použití dalších reproduktorů. Toho docílí přidáním virtuálního zpětného kanálu. Díky tomu budete mít pocit, že vás zvuk doslova obklopuje a vy se tak ocitnete ve středu dění.  Hudba z mobilu Užijte si komfortní poslech bez kabelů. Hudbu lze do soundbaru streamovat bez kabelů prostřednictvím technologie Bluetooth. S mobilní aplikací Yamaha Home Theater Controler navíc můžete vše ovládat přímo na displeji svého smartphonu. Nečekaný výkon I přes kompaktní design tento soundbar ukrývá čtyři 4,6cm basové reproduktory a dva 2,5cm výškové reproduktory. Součástí dodávky je také externí subwoofer, který se pro větší pohodlí připojuje bezdrátově. Celkový výkon této sestavy dosahuje 200 W.
YAMAHA RX V 365 domácí kino reciever 5.1/HDMI
+sloupové repro YAMAHA+aktivní subwoofer YAMAHA,+soround sloupové repro Panasonic+centr Panasonic+bluetooth adapter s korekcemi,super kvalitní zvuk,vše plně funkční,prodávám není využití,původní cena 34000,-možná dohoda i o ceně sestavy
Yamaha DVD S795
YAMAHA DVD-S795 STEREO CD-DVD PLAYER Dobrý den, nabízím na prodej CD/DVD/VCD přehrávač YAMAHA, model vysoké třídy v černém provedení. Zařízení je určeno pro přehrávání originálních DVD a CD disků. Kvalita podání hudby srovnatelná s kvalitními CD přehrávači, tento přehrávač je bez pochyby HI-FI. Z technického hlediska v pořádku a plně funkční, drobné rýhy na vrchní straně od dalších komponentů. Přístroj je bez DO (zohledněno v ceně) za 350,- je možno koupit náhradní.
Soundbar YAMAHA YAS-207
Prodám soundbar k televizi,BT,HDMI,optika,Basová část výkon brutální cca 100W.K soundbaru je šablona na zeď,záruka do 03/23.Vítěz Computeru v r.2019. Aplikace pro IOS,Android.Perfektní stav,hodí k Tv do 55". Yamaha YAS-207: první soundbar na světě s DTS Virtual: X,pokec na . Odběr osobně nebo dle domluvy