inzerce, prodej, prodám, bazar

Zahrada s podsklepenou chatkou Havířov

Kategorie: Zahrady

Prodám zahradu v osobním vlastnictví o rozloze 170 m2 v zahrádkářské osadě v blízkosti centra města Havířov. Zahrada je neprůchozí a disponuje chatkou o velikosti 4x3 m2 s přístřeškem na posezení a je cela podsklepená, zůstává v ní veškeré vybavení (kuchyňská linka se sklokeramickou deskou, mikrovlnkou, vestavěnou troubou, lednice a rozkládací gauč s úložným prostorem) do chatky je navedená pitná voda a elektřina a vedle chatky je suchý záchod. Na pozemku je dále zahradní domek vč. zahradní techniky a nábytku na posezení apod. Na zahradě se nachází bazén s veškerým vybavením velký, zdravý ořešák, kanadské borůvky, ostružiny a rybíz. Chatka je navedena na elektrickou energii s vlastními hodinami, užitková voda přímo na pozemku. Výhodou je velmi dobrá autobusová i automobilová dostupnost a klidná lokalita v blízkosti Lidl. Zahrada je připravená na letošní sezónu.
(V os.vlastnictví je vše co na pozemku.)
!!Obrovskou výhodou je pitná voda a elektřina přímo na pozemku.
Zahrada s podsklepenou chatkou Havířov
Podobné inzeráty
zahrada s chatkou Folknáře
Nabízím prodej zahrady v osobním vlastnictví o rozloze 494 m² s dřevěnou, částečně podsklepenou zahradní chatkou s ev. číslem o rozloze cca 23 m² s terasou, v zahrádkářské kolonii v Děčíně - Folknáře. Zahrada je umístěna v klidné vrchní části kolonie, je rovinatá, pozemek je celkově oplocený a přístup je po společných cestách kolonie s vjezdovou bránou. Parkoarkování je možné buď přímo na zahradě, nebo na odstavném parkovišti. Na zahradu je přivedena elektřina a užitková voda, která je rozvedena po zahradě i do chaty. Pitná voda je na několika místech nedaleko zahrady. Krásné a klidné prostředí pro odpočinek i zahrádkářské vyžití. Na zahradě se nacházejí ovocné stromy, dřevěná pergola, skleník, suché wc, zahradní sprcha a další vybavení.
Zahrada s chatkou a pergolou
Prodej zahrady se zděnou podsklepenou chatkou v osadě Na Prachárně, 315m2. Ideální poloha, co se soukromí týče (poslední zahrádka v řadě, u hranice osady, cca 100m od hlavní budovy, do cca 100m od hlavní brány, . Dostatek parkovacích míst u brány. Vedle chatky je nově oplachtovaná pergola. Elektřina v chatce i pergole. Užitková voda na pozemku. WC+pitná voda ve společné budově. Na zahradě jsou ovocné stromy, keře, vyrobené vyvýšené záhony, nový travník. Vysazená skalka, pozemek osázený...
Pronajmu zahradu s podsklepenou chatou
Pronájmu zahradu s podsklepenou chatou, na velmi klidném a slunném místě v zahrádkářské kolonii v Moravském Krumlově. Oplocená rovinatá zahrada má výměru 350 m2. Plocha chaty činí 16 m2. Na zahradě jsou ovocné stromy.
Krásná zahrada s chatkou
Prodám velmi udržovanou zahradu s chatkou. Chata je 17m velká. Je podsklepená, zděná. Vrchní část dřevěná. Chata má plastová okna. Je ve velmi pěkném stavu. Pozemek má 400m a je upraven podle zahradního architekta. Na pozemku je studna s užitkovou vodou a wc je suché. Zahrada je ve velmi žádané lokalitě. Prosím RK nevolat.
Pronájem zahrádka s chatkou | Zahrada 1400m2, Orlová - Město
Nabízím dlouhodobý pronájem neudržované zahrady se zahradní chatkou a menší zděnou cihlovou budovou v lokalitě Orlová - Město v blízkosti Starého náměstí. Jedná se o velmi hezkou zahradu o rozloze cca 1400 m2 v zavedené a klidné zahrádkářské kolonii s dobrou dopravní dostupností, nicméně odkloněnou od veškerého provozu. Zahrada je částečně obklopena lesem což poskytuje dostatek soukromí a klid k relaxaci. Na parcele se nachází zanedbaná zahradní chatka, zanedbaná menší zděna cihlová budova a vzrostlé stromy. Celý pozemek je oplocen mimo zadní části, který je potřeba oplotit. Možnost vjezdu autem a parkováním na pozemku. Voda i elektřina jsou v dosahu. Rovinatý až mírně svažitý terén. K zahradě vede obecní asfaltová komunikace. V místě je kompletní občanská vybavenost včetně služeb a MHD. Vynikající dosažitelnost Ostravy a Orlové. Cena 3.999,- / měsíční nájemné Pakliže je pro jednotlivce výměra zahrady příliš velká je nasnadě zvážit možnost spoluužívání zahrady více lidmi kupříkladu v rámci rodiny či blízkých přátel, kteří se pak dělí o náklady a o nájemné. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií. V případě zájmu či dotazů mě prosím kontaktujte telefonicky. Operativně si můžeme sdělit všechny důležité informace, případně se dohodnout na termínu prohlídky. Na emaily typu: "Je to aktuální?" "Více info prosím" či "Je možná prohlídka?" NEREÁGUJI. RK prosím nevolat nepsat.
Prodej zahrady s chatkou, 1.735 m2, Louny
Nabízíme exkluzivně k prodeji zahradu s chatkou nacházející se v zahrádkářské kolonii umístěné mezi Louny a Dobroměřicemi. Zahrada je rovinatá, má celkovou výměru 1.735 m2, s rozměry cca 150 m x 11,5 m, orientace vůči světovým stranám Z – V, celá oplocená s možností vjezdu osobním automobilem z obecní komunikace z ulice Dobroměřická. Na zahradu je zavedena voda z obecního řádu, která je využívána sezóně a která je i rozvedena po zahradě a dále elektrika 230 V + 400 V, jištění 16 A, také s rozvody po zahradě. Vodu je možné dále čerpat pomocí ponorného čerpadla z kopané studny. Na zahradě je umístěna dřevěná chata na pilotech, která není evidována v katastru nemovitostí, dále dřevěná bouda pro uskladnění nářadí, suché WC, venkovní kuchyňka, připravena plocha pro umístění bazénu s přípojkou elektrické energie a prostorem pro filtrační zařízení. Zahrada je osázena ovocnými stromy, okrasnými keři, z větší části zatravněná, část užívána pro pěstování zeleniny. Karavany viditelné na fotodokumentaci nejsou předmětem nabídky. Vzhledem k velikosti nabízené zahrady se nabízí možnost rozdělení na více samostatných celků. Další informace poskytneme rádi v RK či při osobní prohlídce.