inzerce, prodej, prodám, bazar

Zahradní nářadí Florabest 4 v 1

Kategorie: Zahradní technika

Prodám sadu zahradních strojů Parkside Florabest.
Jedná se o spalovací motor, sekací nástavec (kotouč + strunová hlava), řetězovou pilu na větve, nůžky za živý plot a prodlužovací nástavec.
Parametry:
- dvoutaktní benzínový motor 1,35 kW (1,85 HP), objem cca 42,7 cm3
- sekací nástavec - nůž (robustní trojzubý ocelový nůž, průměr cca 25,5 cm) a strunová hlava s automatickým odvíjením
- vyvětvovací pila - značková Oregon lišta, automatický systém mazání řetězu, pro tloušťku větví až do cca 26 cm
- nůžky na živý plot: kvalitní nůž ze speciální oceli, pracovní úhel nastavitelný ve 12 úrovních, rozsah cca -90° až 75°, délka řezu cca 42,5 cm

Použita pouze pila a nůžky na živý plot. Dohromady cca 2 hod práce.
Sekání nikdy nepoužito.
Prodávám pro malé využití - zabírá místo. Rozumná dohoda možná. Případně mohu poslat.

Zahradní nářadí Florabest 4 v 1
Podobné inzeráty
Ruční plečka, kultivátor, secí strojek .....
Toto velmi oblíbené víceúčelové ruční nářadí je určeno především zahrádkářům a pěstitelům různých plodin na orné půdě.Tato stavebnicová konstrukce umožňuje sestavení různých kombinací přídavného nářadí s kterými je možné si maximálně ulehčit a zrychlit všechny pracovní operace které pěstování rostlin vyžadují, a to při minimální námaze.Nářadí lze využívat po celou vegetační dobu.Odpadá práce s klasickým ručním nářadím.Skladbu přídavného nářadí si zájemce může vybrat sám podle vlastní potřeby, nebo si může zvolit již ucelenou variantu. Nářadí je velmi lehké,je příspůsobitelné výšce pracovníka takže uživatel pracuje v přímeném postoji a ne jako ohnutý při práci s motyčkou.Při nutnosti pracovního ohybu je možno využit tvarové části nosiče jako oporu.Toto řešení je velmi oblíbené lidmi se zdravotními potížemi.Tvar plecích nožů umožňuje odstraňovat plevel a kypřit půdu u vysokých i rozložených plodin uzavírající již řáže se dostanou pod jejích listy až k vlastní rostlině a neucpávají se plevelem.Při použití přídavných odřezávacích a chránících koleček k plecím nožům je možno provádět kultivační práce již při velmi malém vzrůstu rostlin, bez rizika poškození rostlinky.Toto platí jak pro meziřádkové plečkování, tak i pro plečkování jednoho řádku zároveň z obou stran.Řezný úhel pracovního nářadí lze plynule nastavit - minimální fyzická námaha.Plecí nože a ostří ploužků je zhotoveno ze speciální kalené a vyostřené oceli s minimálním nárokem na obnovu jeho ostří.Toto nářadí je vyráběno již 28 roků a umožňuje vytvoření více jak 25 pracovních variant.S tímto nářadím je možno si připravit půdu pro seti,sázení plodin, kultivaci a odstraňování plevele, mělkou orbu,drcení hrud a válení,přihrnování půdy k rostlinám,vytvoření krecht pro brambory a jejích zahrnutí, odstraňování plevele tvarovým plecím nožem v bramborách,nahrnování půdy na hrechty.Vše je možno vidět na krátkých 40 pracovních videích, když si zadáte do vyhledavače Seznam název nářadí. Konstrukce umožňuje zapravit vodorospustnou pásku s obalovanými semínky do půdy jak v balení 50m. tak na cívce 2000m. Pro výsev volného semene od velikost máku až do velikosti velké fazole je originální secí strojek nové konstrukce, která má 25 výsevních kotoučů a 10 převodových stupnů. Tento secí strojek vysévá semena jednotlivě, a bezezbytku vyseje i menší množstí semen než je v 1 gramu. Výsevní kotouč je možno si vybrat se sady 25 výsevních kotoučů, kterými je možno vyset semena jako bylinky,mák,cibule,petržel,mrkev,salát, ředkvičky,okurky,dyně,salátová a krmná řepa kukuřice,slunečnice,čočka,hrách,fazole malé i větší možno také při dodání vzorku semen si nechat zhotovit výsevní kotouč přímo na vlastní semena- pokud není v nabídce.Zajemcům o toto nářadí na případné nejasnosti rád odpovím, popřípadě pomohu sestavit potřebnou variantu pracovního nářadí.
baterie Florabest FAP 36 A1, AL-KO 40V Energy Flex
Provedu kompletní opravu Vaší lithiové baterie FAP 36 A1 sekačky Florabest (dovozce Lídl), PARKSIDE nebo baterie AL-Ko 40V. Prodlouženy běh až o 40%. Kapacita nově 4,8Ah, původně 2,6Ah. Záruka a doklad samozřejmostí. Provádím opravy i jiných lithiových baterií zahradní techniky a akunářadí. BOSCH, Makita, Lux-tools a další. Vše profesionálně. Informujte se.
Prodej, benzínový zádový fukar na listí Florabest
Prodám benzínový zádový fukar na listí Florabest. Nepoužívaný, prodávám jej jako nevhodný dárek. Zakoupeno v Lidlu. Cena 2000,- Kč. Broumov, okr. Náchod, tel. .
Elektrické nůžky na živý plot Florabest
Elektrické nůžky na živý plot Florabest. Zaslání možné, platba předem, Zásilkovna XL - 119,-
Aku nůžky na trávu a keře Florabest FGS 3.6 B2
Nabízím aku nůžky na trávu a keře Florabest FGS 3.6 B2 velmi málo použité ve výborném stavu. - - 2 v 1: na perfektně zastřižené okraje trávníku a živé ploty - Výkonný Li-Ion akumulátor 3,6 V - snadná výměna nože díky nacvakávacímu systému - 1 nůž na trávník se šířkou cca 8 cm - 1 nůž na živé ploty s délkou řezu cca 12 cm a max. tloušťkou řezu cca 8 mm - Ergonomické držadlo s měkkým úchopem otočné o 180° - Kontrolka nabíjení - Včetně nabíječky a ochranných krytů nožů - doba provozu cca 50 min. Nevyužívám tak nabízím. Osobní převzetí nebo možnost zaslat. Inzerát platný do smazání.
AKU pila FLORABEST, teleskopická
Koupím teleskopickou AKU pilu FLORABEST, zelená, prodávala se v Lídlu; koupím také vadnou pilu na ND - mám spálený motorek