inzerce, prodej, prodám, bazar

Zahradní Sedací souprava - Stůl, křesla a potahy

Kategorie: Zahradní nábytek

Prodám zahradní (venkovní) soupravu Hartman.
Koupeno 5/2019, 1 rok doma, 3 roky venku (2 křesla nepoužita)
1x rozkládací stůl Hartman South Wales (teak, antracit, hliník) - 150x90 cm složený pro 4-6 osob, 210x90 cm rozložený pro 6 osob (viz foto), původní cena 29.990 Kč.
6x polohovací a skládací křeslo Hartman Alice (viz foto), hliník, podpěrky teak, výplň umělá textilie, původní cena 5.990 Kč každé.
6x potahy antracit (4x Hartman Causual, původní cena 250 Kc, 2x Jusk, původní cena kolem 200 Kč)
Sestava je určena na ven celoročně (byla pod střechou), teak vodu potřebuje a potahy jsou taky na ven - voda jim vůbec nevadí.
Prodávám, protože kupujeme venkovní gauč Hartman.
Nové stálo celkem 67.300 Kč. Prodám za polovinu - tedy 34.000.
Pouze vlastní odvoz.
Zahradní Sedací souprava - Stůl, křesla a potahy
Podobné inzeráty
Zahradní nabytek LTC pro 8 osob
Prodám zahradní nabytek v TOP stavu viz popis, použity cca 2 měsíce. Rozměr rohové sedačky je 296x236cm, rozměr stolu 160x90cm. Zahradní nábytek z umělého ratanu - souprava Paola 2v1 kombinuje výhody sedací soupravy a jídelní sestavy. Jedná se o unikátní kombinaci sedací soupravy pro 5-6 osob, doplněné o jídelní stůl a tři křesla Vittorio. Rohová sedací souprava Paola vyniká zvýšeným sedem pro snazší vstávání a má zádové opěrky s mírným sklonem pro pohodlné sezení. Umělý ratan je vyroben z panenského materiálu, je barevně odolný, pružný a bez problému zvládá běžné vlivy počasí. Výplet je prováděn ručně dostatečně silnými proužky umělého ratanu. Umělý ratan má klasickou černou barvu (viz detailní foto), což dodává tomuto nábytku luxusní vzhled s efektní patinou. Tento ratanový nábytek má pevnou, svařovanou konstrukci vyrobenou z tlustostěnného duralu. Tato slitina hliníku je nereznoucí, lehká, ale mnohem pevnější a tvrdší než samotný hliník. Sedací polstr této zahradní sedací soupravy má kvalitní 10cm vysokou výplň z husté 28g pěny, která je používána do matrací. Polstry jsou potaženy voděodolnou látkou. Potahy jsou snímatelné a pratelné na 40°C bez aviváže. Barva polstrů je tmavě šedá, praktická na údržbu. Sklo je k desce stolu z umělého ratanu připevněno přísavnými úchytkami.
Zahradní sedací souprava ratan
Prodám zahradní sedací soupravu, umělý ratan. Používaná 1 sezónu. Nevystavena přímému slunci, ani dešti, byla na terase. K sedačce jsou dodatečně pridelane kovove nozicky, aby byla vyssi. Dodatečně jsou ještě jednotlivé sedací díly zespodu spojené kovovými podložkami, aby se sedačka nerozjížděla. Původní cena 29.730,-- K sedací soupravě dokupován ve stejné barvě box na úschovu sedáků za 2.500,-- 1.foto je při sestavení, vše je vybaleno z igelitu a sezónu používáno. Potahy lze vyprat v pračce. Cena za sedací soupravu 15.000,-- za box 1000,--. Nutný vlastní odvoz - dodávkou.
Zahradní nábytek, sestava, souprava - jídelní set, 5+1.
Zahradní nábytek, sestava, souprava - jídelní set 5 + 1. Možné odeslat na dobírku za 499,-. Nebo osobní vyzvednutí u Kladna. Barva černá antracit. Set je možný dodat i se 4 křesly za cenu 7499 kč. Nábytek je nový. Kulatý designový stůl z polyratanu se stabilní konstrukcí. Pohodlná a pevná křesla jsou stohovatelná a tak vám ušetří spoustu místa. Sestava je vhodná do venkovních i vnitřních prostor. Set obsahuje univerzální designový stůl vyrobený z lakované oceli, kterou lemuje proplétaný černý ratan. Díky použitým materiálu a stabilitě se hodí i do restaurací a kaváren. Artwoodová deska je stejně tvrdá jako dřevo, ale na rozdíl od něj jí nenapadají paraziti, nevsakuje vodu a je plně bezúdržbová. Křesla jsou jednoduchá, pevná, pohodlná a naprosto bezúdržbová. Rozměry stolu: 73 x 110cm (výška x průměr). Hmotnost: 17,9 kg. Materiál: lakovaná ocelová konstrukce/artwood deska/ratan. Rozměry křesla: 54x64x95cm (ŠxHxV). Hmotnost: cca 5 kg. Materiál: lakovaná ocelová konstrukce/ratan. Nosnost: 150 kg.
Ratanova zahradni sedací souprava 10 dilu
Pouzivana dve sezony, velmi dobry stav. Holandska vyroba Vysoka porizovaci cena Zahradni ratanova sedaci souprava urcena k celoročnímu používání venku, presto byla mimo letni dny peclive uskladnena uvnitr. Souprava je rovněž odolná vůči UV záření, chlóru a slané vodě. Je velmi lehka, takže ji můžete snadno přesouvat. 6 cm silné, odnímatelné podušky na sedáky a opěradla poskytují mimořádné pohodlí při sezení. Snadno čistitelné potahy na podušky jsou opatřeny skrytými zipy a dají se sundat a vyprat. Ratanová souprava je velmi flexibilní, lze libovolne sestavit. Na fotografii pouze cast sestavy - 3 dily. Barva sedadla: Černá Barva podušky: krémově bílá Tloušťka podušky: 6 cm Materiál podušky: 100% polyester 9 dilu k sezeni plus stolek se skly
Prostorná paletová sedací souprava
Dobrý den, prodám perfektní paletovou sedací soupravu. Sestavena na jaře 2022. Původní cena 12 tis. Kč. Necháme za 10 tis. Kč. V ceně palety, sedací polštáře, tvrzené sklo na stůl a integrované květináčky. Vhodná i do interiéru. Palety, zahradní nábytek, sedací souprava, terasa, pohovka
Zahradní nábytek - sedací sestava Ratan OLEA
Prodám zcela novou (originálně zabalenou), nepoužitou, velikou Lounge ratanovou sedací sestavu-multifunkční, čtyřmístnou sestavu, umělý ratan. BARVA: hnědo šedá, Sedací souprava Olea obsahuje: - 2 křesla (65 x 93 x 71 cm) - 2 stoličky (32 x 85 x 64 cm) - 1 stůl s 5 mm hrubým sklem (52,5 x 71 x 41 cm) Rozměry: délka: 183cm šířka: 190cm