inzerce, prodej, prodám, bazar

Zahradní sestava

Kategorie: Zahradní nábytek

Velmi zajímavá a bytelná sada
Borovice masiv (2 židle+ stůl+ 2 lavice)
180x80
Zahradní sestava
Podobné inzeráty
Zahradní sestava z BONAMI
Rok používaná zahradní sestava nábytku lounge z prodejny BONAMI. Velmi stabilní konstrukce, sedáky pratelné a vodoodpoudivé. Dřevěná konstrukce z masivu - akát. Sestava se dá rozložit na dva díly konstrukce a polštáře jsou zvlášt.
Zahradní nábytek, sestava, souprava - jídelní set, 5+1.
Zahradní nábytek, sestava, souprava - jídelní set 5 + 1. Možné odeslat na dobírku za 499,-. Nebo osobní vyzvednutí u Kladna. Barva černá antracit. Set je možný dodat i se 4 křesly za cenu 7499 kč. Nábytek je nový. Kulatý designový stůl z polyratanu se stabilní konstrukcí. Pohodlná a pevná křesla jsou stohovatelná a tak vám ušetří spoustu místa. Sestava je vhodná do venkovních i vnitřních prostor. Set obsahuje univerzální designový stůl vyrobený z lakované oceli, kterou lemuje proplétaný černý ratan. Díky použitým materiálu a stabilitě se hodí i do restaurací a kaváren. Artwoodová deska je stejně tvrdá jako dřevo, ale na rozdíl od něj jí nenapadají paraziti, nevsakuje vodu a je plně bezúdržbová. Křesla jsou jednoduchá, pevná, pohodlná a naprosto bezúdržbová. Rozměry stolu: 73 x 110cm (výška x průměr). Hmotnost: 17,9 kg. Materiál: lakovaná ocelová konstrukce/artwood deska/ratan. Rozměry křesla: 54x64x95cm (ŠxHxV). Hmotnost: cca 5 kg. Materiál: lakovaná ocelová konstrukce/ratan. Nosnost: 150 kg.
Zahradní sestava FLAVIINA
Zahradní sestava FLAVIINA, pětimístná sestava vč.polstrování, se stolkem, materiál dřevěná masívní konstrukce, dřevo z MANGA, čalounění polyester, rozměry: šířka 230cm, výška 70cm, hloubka 230cm. Nová, nepoužívaná, prodáváme ve II.jakosti, byla vystavena na vzorkovně a na jednom díle je vylomena opěrka v uchycení, může být používáno bez ní a nebo je možné upevnit-po domluvě se zákazníkem, možno osobně prohlédnout v našem novém showroomu na Praze 7. Původní cena 42.990,-Kč. ID 9601
Zahradní nábytek - sestava skotská borovice -masiv
Prodám novou, zahradní, jídelní sestavu/soupravu robinson. Křesla i lavice jsou polohovatelné. Zahradní sestava / set se skládá z: 1x lavice - 102 x 183 x 100 cm 2x křesel - 102 x 71 x 107 cm 1x rozložitelného stolu - (deska délka: 140-200 cm, šířka: 100 cm, výška: 71 cm) Původní cena: 23 000 Kč
Zahradní hliníková ratanová sedačka, sestava, souprava,set.
Oblíbená zahradní sestava pro 5 lidí s prémiovým polstrováním a praktickým stolem o rozměrech 145×70 cm. Vysoká opěrka zad, měkké polstrování. Možné odeslat na dobírku za 499,-. Pokud hledáte praktickou zahradní sestavu k posezení a máte rádi moderní vzhled, pak je pro Vás ideální volbou. Jedná se o vylepšenou verzi s prémiovým polstrováním. Polstrování lze vybrat béžové nebo šedé. Je odolná vůči vodě i sněhu a navíc je opatřena UV filtrem, díky němuž barva neztrácí na kvalitě ani na přímém slunci. materiál: umělý ratan/hliníková konstrukce barva: černá/tmavě šedé podušky výška stolu: 72cm Obsah setu: rohová lavice + stolek rozměry stůl 145x70cm rozměry lavice 3-místní 185×64×67cm, 2-místní 120×64×67cm (š×v×h) Vnější rozměry cca 240x185cm.
DŘEVĚNÝ ZAHRADNÍ NÁBYTEK, PIKNIKOVÝ SET OXFORD
Praktický a pohodlný, zahradní set nábytku, dřevěný zahradní nábytek piknikový set Oxford andr. Zahradní nábytek je složen ze 2 lavic propojených se stolem. Rozměr kompletu šxdxv 130x148x71,5 cm Zahradní nábytek je vyroben z jehličnatého dřeva, povrchová úprava mořidlo. Doprava po cele ČR. Prosím o dotazy pouze emailem.