inzerce, prodej, prodám, bazar

ZAHRADNÍ STŮL SAVOY Ø105CM, TAHOKOV

Kategorie: Zahradní nábytek

Zcela nedotčený, nezničitelný bezúdržbový stůl. Aktuální cena v Mauntfieldu:5.590,-Kč.
ZAHRADNÍ STŮL SAVOY Ø105CM, TAHOKOV
Podobné inzeráty
Kulatý zahradní stůl Savoy Mountfield 105cm
3 roky starý kulatý zahradní stůl Mountfield Savoy průměr 105cm, tahokov, na zimu v garáži, jako nový. V Mountfield cena 5500Kč. Chybí jedna plastová koncovka na noze viz foto. Lze dokoupit.
Zahradní stůl
Prodám zahradní stůl, který může sloužit jako dekorace, pracovní stůl nebo stůl ke grilu. Jedná se o ruční výrobu z přírodního dřeva. Dřevo je ošetřeno a nalakováno, takže lze stůl použít i do interiéru. Rozměry: výška 92 cm, šířka 65 cm a délka 141 cm. Preferuji osobní odběr (Bruntál). V případě zájmu mě kontaktujte přes e-mail (marieharabisova@) nebo SMS.
Zahradní stůl+lavice
Prodám stůl a lavici s úložným prostorem. Zahradní nábytek byl necelé dva rok využíván na terase bytového domu (přes zimu zazimován v garáži), z důvodu stěhování ho již nevyužijeme. nosnost lavice: max. 220kg rozměry lavice (cm): 59,3 x 117,5 x 88,6 určeno na sezení pro dvě osoby povrchová úprava lavice a stolu: olejová lazura materiál lavice a stolu: dřevo rozměry stolu (cm): 150 x 82,7 x 74,7 nosnost stolu: max. 75kg Zahradní nábytek jsme již zazimovali, ale není problém se na něj po domluvě podívat. Preferujeme vlastní odvoz. Možnost prodeje po dohodě i zvlášť stůl/lavice. více informací na čísle: popř. e-mail: hofman.jakub@
Zahradní stůl LC Garten LENA-Nový rozkládací
Zahradní stůl LC Garten LENA nový. Rozměry 200x260x100. Původní cena 1200 euro. Zahradní stůl LC Garten LIANA. Rozměry:220x100. Původní cena 800 euro.
DŘEVĚNÝ ZAHRADNÍ NÁBYTEK, PIKNIKOVÝ SET OXFORD
Praktický a pohodlný, zahradní set nábytku, dřevěný zahradní nábytek piknikový set Oxford andr. Zahradní nábytek je složen ze 2 lavic propojených se stolem. Rozměr kompletu šxdxv 130x148x71,5 cm Zahradní nábytek je vyroben z jehličnatého dřeva, povrchová úprava mořidlo. Doprava po cele ČR. Prosím o dotazy pouze emailem.
dětský dřevěný zahradní nábytek, piknikový set Mini
Praktický a pohodlný, zahradní set nábytku, dětský dřevěný zahradní nábytek, piknikový set Mini andr. Zahradní nábytek je složen ze 2 lavic propojených se stolem. Rozměr kompletu šxdxv 75x85x53 cm Zahradní nábytek je vyroben z jehličnatého dřeva, povrchová úprava impregnace mořidlem. Váha kompletu cca. 10 kg. Doprava po cele ČR. Prosím o dotazy pouze emailem.