inzerce, prodej, prodám, bazar

Zahradní Traktůrek john deere do pátku

Kategorie: Sekačky

Osazení motorem Briggs 13hp manuál 5+1 záběr 92cm 2 nože koš 260l,,nové řemeny, olej filtry
Zahradní Traktůrek john deere do pátku
Podobné inzeráty
Sekačka John Deere R 47 KB. 2,8 kW
Prodáme sekačku - po stránce motorické výborný stav, používaná cca 10 let, drobné nedostatky, viz foto. Byli jsme velice spokojeni, ale kupujeme už novou. Osobní předání. PC 35 tisíc. Benzínová zahradní sekačka John Deere R43KB s nastavitelnou rychlostí pojezdu, záběrem 47cm, hliníkovým šasi, motorem Kawasaki s rozvodem OHV a spojkou BBC určená pro údržbu ploch do 1500m2. Vlastnosti - středně velká sekačka s velkými možnostmi Sekačka John Deere R47KB má silný motor Kawasaki s rozvodem OHV, skelet z hliníkové slitiny, velký sběrný koš a nastavitelnou rychlost pojezdu. Díky tomu sekačka podává skvělé pracovní výkony. Navíc je pro vysokou bezbečnost vybavena spojkou BBC. Doporučená velikost udržovaných ploch 1400 m2. Tento model je pro snadnější jízdu ve svahu a v nerovném terénu vybaven kuličkovými/jehličkovými ložisky u všech kol. Exkluzivní systém TurboStar zaručuje vynikající řez a nevídaný sací výkon i pro sběr dlouhé trávy. Navíc je sběrací koš vybaven ukazatelem udávajícím, kdy je nutné jej vyprázdnit, se záběrem 47 cm.
Zahradní traktor John Deere X320 Kawasaki 23KM
Prodám traktor na sekání trávy john deere X320. Výkon motoru Kawasaki: 23 HP Šířka sečení: 54" 140 cm Hmotnost: 350 kg Hydrostatická převodovka Traktor je v perfektním stavu, připraven na sezónu, plně servisovaný. Výběr z 15 dalších traktorů John deere, Husqvarna a Kubota. Pavlovice v Polsku, 30 km od Karviné.
Zahradní sekací traktůrek John Deere
Prodám zahradní sekací traktor John Deere LX178 . Benzínový, vodou chlazený dvouválcový motor Kawasaki, hydrostatický pojezd, boční výhoz do ventilátoru, sběr do pytlů. Vloni nové nože a baterie,nefunkční světla, kapota na výměnu, celou dobu servisovaný v Agrozetu, stále dostupné veškeré náhradní díly. Jedná se o velmi výkonný a spolehlivý stroj.
Vřetenová sekačka  traktůrek John Deere 2653A
Prodám vřetenovou sekačku značky John Deere 2653A traktůrek na fotbalové hřiště -pracovní záběr 185cm. -3x Vřetena 7 nožová - Vřetena jde měnit výšku - Motor diesel 3 válec Yanmar -Hydrostatický pojezd -Náhon Na 3 Kola -Hydraulický zdvih vřeten -Posilovač řízení Při rychlém a slušném jednání možná sleva. Pro více informací prosím volat
JOHN DEERE
Prodám zahradní traktůrek John Deere LT 180, dvouválec Kawasaki 17 Hp, 844 mth, sečení 107 cm dva nože, mulčování, tažné, hydrostat.
Prodám zahradní traktor John Deere L107, 17Hp Hydro
Prodám tento zahradní traktůrek s motorem Briggs & Stratton 17Hp,převodovka Hydrostatická,sečení dvounožové se záběrem 107cm, robustní konstrukce a velká kola. Traktůrek je v perfektní kondici,stačí jen sednout a začít sekat.Více informací po tel, možnost dopravy po celé ČR.