inzerce, prodej, prodám, bazar

Základy psychologie, sociologie - Základy společenských věd

Kategorie: Učebnice, skripta - SŠ

Dobrý den,

nabízím k prodeji učebnici Základy psychologie, sociologie - Základy společenských věd I. - Gillernová Ilona, Buriánek Jiří.

Možné předání v Praze nebo v Mladé Boleslavi. Není problém zaslat přes Zásilkovnu. Cena za dopravu se přičte k ceně učebnice.


Popis učebnice:
Učebnice podává základní přehled poznatků obecné psychologie, psychologie osobnosti a psychologie sociální. Seznamuje s předmětem a funkcí psychologie, s vlastnostmi a strukturou osobnosti, s postoji, ideály, citovými vztahy, sebepoznáním i s aktivitami jedince v sociálních vztazích.

V oblasti sociologie je věnována pozornost socializaci člověka a komunikaci. Publikace vede k pochopení významu psychologie a sociologie.
Základy psychologie, sociologie - Základy společenských věd
Podobné inzeráty
Základy psychologie a sociologie pro střední školy
Učebnice úplně nová! Základy psychologie a sociologie pro střední školy (základy společenských věd), autor: Ilona Gillernová, Jiří Buriánek - Fortuna, rok: 2004
Základy společenských věd – základy psychologie a sociologie
Prodám učebnici do ZSV – základy psychologie a sociologie. Cena 70 Kč + poštovné, případně možné předání v Brně.
Maturitní otázky - Společenské vědy - všechny oblasti SV
V případě zájmu prosím napište níže do formuláře "kontaktovat inzerenta" → váš dotaz se mě ihned přepošle na mail. ▲ Pokud máte zájem o maturitní otázky i z jiných předmětů, stačí se podívat na můj profil. Prodám maturitní otázky ze společenských věd - vše v elektronické podobě ve wordu. Maturovala jsem na prestižním státním osmiletém gymnáziu v Brně a maturitní otázky jsou v perfektní kvalitě, aby z nich odmaturoval každý na jakékoliv střední škole. Nabízím 25 maturitních otázek ze všech oblastí SV -> psychologie, sociologie, kultura a média, politologie, ekonomie, právo, religionistika a filozofie 1. Psychologie jako věda a její základní vývoj 2. Klasifikace psychických jevů 3. Vývojová psychologie a psychopatologie 4. Sociologie jako věda a její základní vývoj 5. Jedinec a společnost 6. Kultura, média a globalizace 7. Politologie jako věda, politika, politické strany a ideologie 8. Stát a Ústava ČR 9. Demokracie a lidská práva 10. Mezinárodní vztahy a organizace 11. Ekonomie jako věda a její základní vývoj 12. Mikroekonomie 13. Makroekonomie 14. Základní práva 15. Soukromé právo 16. Veřejné právo a soudnictví 17. Religionistika 18. Filosofie a její tázání - Předsokratovská filosofie 19. Sofisté a klasická řecká filosofie 20. Helenistická filosofie a patristika 21. Scholastika a renesanční myšlení 22. Empirismus a racionalismus 23. Osvícenství, Kant, Německá klasická filozofie 24. Mladohegelovský materialismus, iracionalismus, pozitivismus a pragmatismus 25. Filosofie jazyka, fenomenologie a existencialismus Cena za jeden: 15,- V případě koupi všech rozborů: 300,- (místo plné ceny 375,-) NA MÉM PROFILU, PŘI ROZKLIKNUTÍ MÉHO JMÉNA. MŮŽETE VIDĚT HODNOCENÍ SPOKOJENÝCH ZÁKAZNÍKŮ (FOTO I ZDE V OBRÁZCÍCH)
Učebnice -  prodám 100kč/1ks
Průvodce prváka po ZČU - IASTE Czech Republic. Čeština poklepem a poslechem – Pavel Eisner. Matematika Planimetrie – Prometheus. Fyzika Mechanické kmitání a vlnění – Prometheus. Pravidla českého pravopisu – Academia Praha. Matematika Analytická geometrie – Prometheus. Matematika Kombinatorika,pravděpodobnost, statistika – Prometheus. Český Jazyk 7 – Septima. Fyzika pro střední školy - Oldřich Lepil. Fyzika Elektřina a magnetismus – Prometheus. Chemie pro 7. a 8. ročník základní školy - Pavel Beneš, Václav Pumpr. Fyzika Molekulová fyzika a termika – Prometheus. Hudební výchova 1 pro gymnázia – Spn. Matematika rovnice a nerovnice – Prometheus. Odmaturuj! Z matematiky 1 – didaktis. 2x Odmaturuj! Ze společenských věd – didaktis. Testy Odmaturuj! Ze společenských věd – didaktis. Odmaturuj! Z matematiky 1 – didaktis. Stručná mluvnice česká – Fortuna. Matematika přehled učiva základní školy s řešenými příklady – Fortuna. Ekologie pro gymnázia – Fortuna. Odmaturuj! Ze společenských věd Aktualizováno – didaktis. Matematické, Fyzikální a Chemické tabulky – spn. Pravidla českého pravopisu školní vydání - Státní pedagogické nakladatelství. Pravidla českého pravopisu - školní vydání. Psychologie - Zdeněk Heluš. Chemie Názvosloví organických sloučenin - Aleš Mareček, Jaroslav Honza. Themen aktuell (němčina) – Hueber. Základy filosofie a etiky – Fortuna. Čítanka pro 1. ročník SOŠ – spn. Biologie rostlin – Fortuna. Čítanka k přehledu české literatury 20. Století - Vladimír Prokop. Čítanka k Dějinám literatury od starověku do počátku 19. Století - Vladimír Prokop. Dějiny literatury od starověku do počátku 19. Století - Vladimír Prokop. Čítanka k Literatuře 19. A počátku 20. Století - Vladimír Prokop. Literatura 19. A počátku 20. Století . Vladimír Prokop. Matematika 1. část – Prometheus. Matematika 2. část – Prometheus. Atlas Světa – GKP. Český Jazyk pro 3. ročník gymnázií – spn. Ekonomika – Ing. Dagmar Preislerová. Školní zeměpisný Atlas Světa - Kartografické nakladatelství. Školní Atlas Světa - Kartografie Praha Direkt. 3 učebnice a pracovní sešit němčina – Klett.
Základy sociologie a psychologie pro střední školy
Prodám učenici pro gymnázia: Základy sociologie a psychologie pro střední školy
Základy psychologie a sociologie
Prodám Základy psychologie a sociologie pro střední školy