inzerce, prodej, prodám, bazar

Zakrslý králíček

Kategorie: Králíci

Dobrý den prodám za rozumnou cenu a hlavně do dobrých rukou dva krásně japanovitě zbarvený zakrslý Králíčky jsou to dvě nádherný dvou měsíční holčičky, jsou zvyklé na každodenní domácí ruch, děti a jakákoliv jiná zvířata,a na záchodek s hoblinami, jsou mazlivý, přítulný a hodní
K novým majitelům půjdou se startovním balíčkem jako je: mistička, napáječka, rodný list a pytlíček krmiva
Krmíme je kvalitními granulkami barkel blue
Mám je ráda a nechci aby sloužili jako hračka
Jestli by jste měli zájem zavolejte nejdříve v 15:00 hod. Odpoledne děkuji
Zakrslý králíček
Podobné inzeráty
Zakrslý králíček s PP
Chov Králičí Ráj nabízí samečka plemene Zakrslý kuní modrý s PP. Narozen 18.1.2022. K odběru od 25.3. Sameček je zvyklí na kontakt s člověk, psy i dalšími ruchy v domácnosti. Ušák je po velmi klidných, a kontaktních rodičích. Králíček váží pouhých 1,2kg a už více nevyroste:). Do nového domova dostane králíček balíček krmení, na které je u mě zvyklý, a veškeré potřebné informace do začátku. Pro další informace mě neváhejte kontaktovat emailem i telefonicky. Chovatelský servis v budoucnu samozřejmostí.
ஐ Zakrslý Králíček ஐ
Krásný Dobrý den nabízíme k prodeji krásné zakrslé králíčky ( Zakrslý Lvíček , Zakrslý Hladký ) . miminka jsou očkovaná na mor a myxomatozu a proléčená na kokcidii s očkovacím prukazem. Miminka jsou učena na děti domácí ruch a jiná zvířátka v domácnosti . Každý králíček si odnese domu i svuj balíček bylinek se slevou . nabízíme k dispozici kompletní vybavení vhodné pro zakrslého králíčka v případě zájmu nás neváhejte kontaktovat děkujeme .
Zakrslý králíček, zakrslý králík
Nabízíme skutečně zakrslé králíčky z našeho malého rodinného chovu. Máme malé králíčky barevné (s oušky nahoru), k odběru ihned i s možností rezervovat na později. Rovněž máme malé beránky (mají ouška dolů), kteří jsou zatím k rezervaci s odběrem později. Zakrslý králíček je oblíbený pro velmi přátelskou povahu a schopnost se toho hodně naučit. Máme různé velká mláďátka, v případě zájmu Vám odešleme odkaz na naše hobby stránky, kde jsou ke každému ušáčkovi alespoň 3 fotky. Naší králíčci jsou odčervení a preventivně přeléčeni proti kokcidióze. Od narození jsou všichni naši ušáci v každodenním kontaktu s námi dospělými, našimi dětmi i pejskem, takže jsou zvyklí na běžný chod domácnosti. Jsou naučeni na záchůdek. Osobně Vám rádi podáme veškeré informace. Je možné u nás zakoupit v i kompletní vybavení za opravdu výhodné ceny, vybereme s Vámi dle vašich finančních i prostorových možností, řekneme Vám výhody a nevýhody (v případě zájmu Vám pošleme odkaz na naše hobby stránky, kde je vše nafoceno i s cenami). Jsou to naše odchovy, žádný překup. Procházíme z Popovic u Uherského Hradiště, ale pravidelne máme možnost privezt králíčky přes přepravu zvířat dle jejich tras uvedených na našem webu. Prosím kontaktujte nás na WHATSAPPU , telefonicky či sms na . Inzerát je platný do smazání.
Zakrslý králík,  zakrslý králíček
Nabízíme skutečně zakrslé králíčky z našeho malého rodinného chovu. Máme malé králíčky barevné (s oušky nahoru), volný je 1 kluk a 2 holky, narození 16.1.2023, tady k odběru ihned. Rovněž máme malé beránky (mají ouška dolů), kteří jsou zatím k rezervaci s odběrem později. Zakrslý králíček je oblíbený pro velmi přátelskou povahu a schopnost se toho hodně naučit. Máme různé velká mláďátka, v případě zájmu Vám odešleme odkaz na naše hobby stránky, kde jsou ke každému ušáčkovi alespoň 3 fotky. Naší králíčci jsou odčervení a preventivně přeléčeni proti kokcidióze. Od narození jsou všichni naši ušáci v každodenním kontaktu s námi dospělými, našimi dětmi i pejskem, takže jsou zvyklí na běžný chod domácnosti. Jsou naučeni na záchůdek. Osobně Vám rádi podáme veškeré informace. Je možné u nás zakoupit v i kompletní vybavení za opravdu výhodné ceny, vybereme s Vámi dle vašich finančních i prostorových možností, řekneme Vám výhody a nevýhody (v případě zájmu Vám pošleme odkaz na naše hobby stránky, kde je vše nafoceno i s cenami). Jsou to naše odchovy, žádný překup. Procházíme z Popovic u Uherského Hradiště, ale pravidelne máme možnost privezt králíčky přes přepravu zvířat dle jejich tras uvedených na našem webu. Prosím kontaktujte nás na WHATSAPPU , telefonicky či sms na . Inzerát je platný do smazání.
Zakrslý králíček
Daruji zakrslého králíčka Z důvodu stěhovaní. Králíček je zdraví a hraví. Králíček je holka, narozena 13.8.2022.
Zakrslý králíček
Hledáme ten nejlepší domov pro ušáka,kastrovaný samec narozen 11.5.2022 zakrslý králíček s váhou 1,20kg Žádné zdravotní problémy nemá . S pejsky nemá problém. Svou klec si hlídá a tak je nutno čistit když tam není. Jinak je zvyklí 24/7 běhat po bytě, nic neničí a je 100% čistotný. Zvyklí na WC s roštem. Zbytek info po telefonu. Hledáme pro něj ten nejlepší domov kde bude moct být puštěný a kde se mu bude někdo věnovat. Adopční smlouva Adopční poplatek 300,- Možnost i s klecí a vybavením cena 800,- Granule dostane sebou