inzerce, prodej, prodám, bazar

Žaluzie

Kategorie: Okna

Prodám 2ks. silně temnících žaluziji do oken Velux GZL
Žaluzie
Podobné inzeráty
Horizontální žaluzie HIT / eshop. /
Žaluzie HIT je klasická žaluzie jednoduchého designu a osvědčené konstrukce s hliníkovými lamelami. Žaluzie s dlouhou životností, u které lze použít i doplněk převodu - brzdu nebo planetový převod. Cena žaluzie je dle rozměru, objednat lze z eshopu přímý odkaz:
Díly pro vertikální žaluzie
Všechny universální díly pro vertikální žaluzie. Díly skladem cena od 6ti Kč. E-shop odkaz:
Žaluzie
Prodám šest kusů žaluzie, v perfektním stavu používané asi měsíc. Rozměry dle fotek, první dvě žaluzie: délka 123 šířka 121,5cm Dále žaluzie šířka 66,3x 123 Dále žaluzie šířka 61,6x 61cm Dále žaluzie šířka 61,6x127cm a poslední největší žaluzie šířka 137,1x132cm Nejlépe odběr všech, cena dohodou. Pouze osobní odběr Brno Černovice
Žaluzie
Prodám používané, ale funkční žaluzie od firmy Proklima. Lehká poškození způsobená používáním, nic vážného, viz. foto. Chybí vodící postranní lanka, protože původní byly popraskané tak jsem je sundal a také jejich plastové krytky do rámů. Obojí se prý dá dokoupit a poměrně snadno na žaluzie navléknout. K dispozici šroubky k instalaci žaluzií a úchyty na stahovací korálky. 9x žaluzie o rozměru 52,8 x 86,5 cm do trojdílných oken 4x žaluzie o rozměru 78,8 x 86,5 cm do dvoukřídlých oken 2x žaluzie o rozměru 78,6 x 86,5 cm do dvoukřídlých oken 2x žaluzie do dvoukřídlých francouzských dveří o rozměrech: levá část 88,8 x 201,5 cm pravá část 78,7 x 191 cm Prodám komplet za 8000 Kč. Pokud by byl zájem koupit jen část, cena dohodou.
Lamelová žaluzie VELUX na okno FK08
Manuálně ovládaná žaluzie na střešní okno VELUX velikosti FK08 (66x140 cm), odstín bílá (7001). Žaluzie nám zbyla z montáže, je nepoužitá, zabalená v originálním balení (obal je na několika místech natržen – vzniklo při přepravě). Pokud bydlíte cca do 50 km do Blanska, není problém domluvit se i na montáži žaluzie. Informace o výrobku: • Manuální ovládání • Ovládání bez lanek posuvným jezdcem • S odolností proti vodě a jednoduchým čištěním • Další podrobnosti o výrobku najdete na stránce VELUXu zde: • Běžná cena: 3220 Kč vč. DPH
Náhradní lamely vertikální žaluzie
Látkové lamely pro vertikální žaluzie. Lamely mají ramínko pro zavěšení a dle volby spodní závaží a spojovací řetízek závaží. + 1,50 Kč/ks řetízek + 9 Kč/ks závaží lamely Cena je 24 Kč za metr délky a jednu látkovou lamelu v látce Sonia. Barvu lamel si lze vybrat na: Odeslání následující týden po objednání, doprava 130 Kč. eshop.